AstroDex

Horoscop Berbec
Berbec

Horoscop 2020 - Berbec

Casă, familie, viață personală

Ca în anul anterior, viața de familie nu se numără printre sectoarele de viață care îți dau bătaie de cap în 2020. Cu excepția unor perioade mai tensionate în raport cu rudele, te bucuri de armonie pe acest plan și evoluezi armonios împreună cu cei dragi. Comunicarea este cheia depășirii oricăror momente mai grele în raport cu familia.

În primul trimestru al anului, nu se întrevăd provocări la acest capitol. Vorbești pe limba celor dragi și nu duci lipsă de momente de calitate alături de ei. Merită menționat faptul că în ianuarie, rudele tale apropiate din străinătate sau care locuiesc la mare depărtare de tine ori socrii ar putea juca un rol foarte important în viața ta.

În următoarele trei luni ale anului, dar mai cu seamă în perioada cuprinsă între a doua jumătate a lui mai și sfârșitul lunii iunie, ai putea experimenta unele tensiuni în raport cu frații, surorile, verii sau verișoarele. S-ar putea să iasă la suprafață unele diferențe de mentalitate de care nu erai conștient(ă) sau care nu reprezentau o problemă până acum.

În al treilea trimescu al anului, dar în special în prima jumătate a lunii iulie, s-ar putea să apară unele momente de tensiuni între tine și membrii familiei de origine. De regulă, încerci să nu lași prăpastia dintre generații să își spună cuvântul, dar s-ar putea ca de data aceasta să conducă la unele situații destul de greu de gestionat cu succes.

În următoarele trei luni ale anului, nu se întrevăd surprize pe acest plan, semn că perioada sărbătorilor de iarnă vă surprinde într-o stare bună, pozitivi și pregătiți să vă bucurați așa cum se cuvine unii de ceilalți. Gândiți-vă la unele rezoluții pentru anul care vine în legătură cu viața de familie. Unele ajustări vă ajută să aveți o viață mai frumoasă.

După cum se poate vedea din paragrafele de mai sus, te așteaptă un 2020 liniștit pe acest plan. Te înțelegi bine cu membrii familiei, fie ea de origine sau cea pe care ți-ai întemeiat-o tu. Este drept că pot apărea unele momente dificile, dar ele nu reprezintă deloc o constantă. Tratează-le ca pe niște momente trecătoare de la care ai ceva de învățat.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2020 Berbec

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!