AstroDex

Horoscop Capricorn
Capricorn

Horoscop 2020 - Capricorn

Casă, familie, viață personală

Viața de familie nu se numără printre sectoarele de viață care îți solicită cel mai mult atenția în 2020. De fapt, multe dintre povocările cu care te confrunți în acest an sunt chestiuni pe care nu ai apucat să le rezolvi în 2019 și cu care ești familiar(ă), cel puțin într-o anumită proporție. În 2020, pare că nu mai ești dispus(ă) să lași lucrurile să treneze.

În primul trimestru al anului, tu sau o rudă apropiată se așteaptă ca celălalt să îi acorde sprijin financiar într-un moment de cumpănă experimentat cândva în perioada cuprinsă între a doua jumătate a lui februarie și prima parte a lui martie. Reacția s-ar putea să vă dezamăgească totuși, ricând chiar să-și pună amprenta asupra relației voastre.

În următoarele trei luni ale anului, situația se prezintă mai bine decât înainte. Nu te lăsa însă păcălit(ă) de această senzație de acalmie. Mai aveți de lucrat la unele aspecte în privința cărora tu și membrii familiei nu sunteți foarte compatibili și ajungeți adeseori să vă aruncați remarci usturătoare. Fiți deschiși dacă luați contactul cu ele.

În al treilea trimestru al anului, s-ar putea ca atmosfera din relația ta cu rudele apropiate să fie destul de înșelătoare. În anumite momente, ai senzația că poți tu însuți(ăți) în raport cu ei, dar în altele ai impresia că parcă se folosesc de faptul că ai avut curajul să fii vulnerabil(ă) în fața lor. Trebuie să clarifici cumva lucrurile.

În ultimele trei luni ale anului, dar mai ales în octombrie și prima parte a lui noiembrie, este posibil ca nivelul de tensiune să crească între tine și cei dragi, cu atât mai mult dacă s-au măturat constant chestiuni sensibile sub covor. Pentru ca sărbătorile de iarnă să vă surprindă într-o dispoziție bună, este important să spui lucrurilor pe nume.

După cum se poate vedea din paragrafele de mai sus, anul 2020 nu este unul potrivit perpetuării acelor comportamente care au produs deficiențe de comunicare între tine și cei dragi. Vor exista momente în care adevărul va durea, dar nu rezolvi nimic dacă ascunzi lucruri din dorința de a nu-i leza pe cei dragi. Pe termen lung, nu vă ajută.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2020 Capricorn

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!