AstroDex

Horoscop Fecioară
Fecioara

Horoscop 2020 - Fecioară

Casă, familie, viață personală

Copiii ar trebui să reprezinte centrul tău de interes în acest an. Dacă în 2019 ai avut ca provocare să-ți pui ordine în viața de familie, fie ea de origine sau formată de tine, acum este cazul să te ocupi mai mult de cei mici. În cazul în care nu ți-ai extins deja familia, s-ar putea să te gândești destul de serios la acest aspect în 2020.

În primul trimestru al acestui an, viața de familie este destul de dinamică. În cea mai mare parte a timpului, înseamnă că nu vă plictisiți acasă: aveți preocupări comune și evoluați frumos cu toții. Alteori, s-ar putea ca spiritele să se încingă, dar nu este vorba de ceva serios. Ghidează energia astrelor către primul dintre aceste două scenarii.

În următoarele trei luni ale anului, dar mai ales din aprilie începând, caută să monitorizezi mai atent sănătatea copiilor. Dacă ești născută în acest semn și ți-ai dori să rămâi însărcinată, asigură-te că faci toate analizele care trebuie și că duci un stil de viață sănătos. În felul acesta, poți trece peste problemele de fertilitate, iar copiii nu se vor îmbolnăvi.

În al treilea trimestru al anului, s-ar putea ca relația ta cu rudele partenerului să nu fie întotdeauna una armonioasă. De regulă, vă înțelegeți unii altora ciudățeniile, dar s-ar putea ca în aceste luni să nu vă fie prea ușor să vedeți lucrurile dintr-o perspectivă tolerantă și înțelegătoare. Străduiește-te să nu pui accentul pe diferențele dintre voi.

În ultimele trei luni ale anului, nu mai întâmpini probleme în raport cu copiii. Dacă s-au confruntat cu probleme de sănătate, ele se vor atenua, iar dacă comportamentul a fost problema, vei observa progrese semnificative. În octombrie, caută să nu lași chestiunile de ordin financiar să creeze unele probleme între tine și persoana iubită.

După cum se poate vedea din paragrafele de mai sus, familia, dar mai cu seamă copiii, ar trebui să se afle în fruntea listei tale de priorități, cu atât mai mult dacă traversează o perioadă în care personalitatea lor se conturează, iar de implicarea ta depinde creșterea lor armonioasă. În raport cu familia, dă dovadă de maleabilitate.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2020 Fecioara

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!


Horoscop anual personalizat