AstroDex

Horoscop Gemeni
Gemeni

Horoscop 2020 - Gemeni

Casă, familie, viață personală

În 2020, la fel ca în 2019, familia nu este un sector de viață în care să te aștepți la schimbări majore. Ba mai mult, pare că totul merge destul de bine în acest sector, în afară de unele momente în care tu și cei dragi trebuie să lăsați orgoliile deoparte și să încercați să vă înțelegeți unii pe ceilalți. În caz contrar, pot apărea probleme de relaționare.

În primul trimestru al anului, s-ar putea contura unele probleme între tine și rudele partenerului din pricina faptului că proveniți din medii sociale diferite și nu vă înțelegeți unii altora punctele de vedere în anumite momente. Trebuie să treceți peste aceste diferențe, căci altfel își vor pune serios amprenta pe relația voastră. Faceți unele concesii.

În următoarele trei luni ale anului, nu apar surprize pe acest plan. Dacă apar totuși tensiuni, acestea sunt trecătoare și fac parte din iminentul vieții de zi cu zi. Caută așadar să nu le acorzi o mai mare importanță decât merită și nu ține supărarea. Altfel, s-ar putea ca lucrurile să meargă într-o direcție pe care nu ar fi luat-o în caz contrar.

În al treilea trimestru al anului, se continuă starea de armonie pe acest plan. Te înțelegi bine atât cu membrii familiei de origine, cât și cu cei din cea pe care ți-ai întemeiat-o tu. La fel de bine merg lucrurile și cu rudele prin alianță, alături de care descoperi lucruri în comun și chestiuni asupra cărora puteți cădea ușor la învoială.

În ultimele trei luni ale anului, dar mai cu seamă în octombrie, s-ar putea ca nativii(ele) acestui semn care sunt într-o familie tânără să nu aibă parte de prea mult succes dacă se decid să aibă un copil. De asemenea, cuplurile care au deja copii ar trebui să fie mai atente la sănătatea celor mici, pentru că este mai fragilă perioada aceasta.

După cum se poate deduce din paragrafele de mai sus, te așteaptă un an 2020 fără dureri de cap în plan familial. În ciuda diferențelor inerente dintre voi, reușiți să găsiți lucruri care vă aduc mai aproape și construiți cu succes pe fundația solidă pe care v-o oferă. Cautați să cultivați o relație și mai deschisă în care se încurajează constant la dialog.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2020 Gemeni

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!