AstroDex

Horoscop Leu
Leu

Horoscop 2020 - Leu

Casă, familie, viață personală

Zodia nașterii tale se numără printre acele semne care nu experimentează neplăceri pe acest plan în 2020. Dacă în 2019 se poate să te fi confruntat cu unele situații mai speciale în raport cu copiii, de data aceasta ești destul de protejat(ă) pe acest plan. Caută să cultivi obiceiurile sănătoase de parenting dezvoltate în anii anteriori.

În primul trimestru al acestui an, nu ai motive să-ți faci griji că viața de familie îți va da prea multe bătăi de cap. Ba dimpotrivă, s-ar putea să te înțelegi destul de bine cu apropiații, dar mai ales cu rudele partenerului. Nu este exclus chiar să plecați într-o vacanță împreună sau să vă invite să îi vizitați în cazul în care locuiesc departe de voi.

În următoarele trei luni ale anului, se menține aceeași stare bună pe acest plan. Vă înțelegeți fără să vă spuneți prea multe vorbe, treceți cu bine peste acele aspecte care vă pun în dificultate și nu întâmpinați dificultăți în a vă tolera micile diferențe. În luna mai, joacă un rol important în viața ta figurile autoritare din mediul familial.

În al treilea trimestru al anului, ar putea plana o stare de conflict asupra relației tale cu familia de origine a partenerului. S-ar putea ca lucrurile să nu nu degenereze în conflict, dar resimți faptul că există o răceală între voi. Gândește-te ce ai putea schimba la situația actuală în așa fel încât să nu existe riscul să ajungeți la conflicte.

În ultimele trei luni ale anului, ar putea interveni unele probleme de comunicare în familie. De asemenea, dacă apar situații tensionate între tine și membrii familiei, nu mai implicați alte rude în chestiunile voastre. În caz contrar, deși intențiile lor sunt bune, se poate ajunge prea departe, iar situația se poate înrăutăți destul de mult.

După cum se poate constata din rândurile de mai sus, anul 2020 este unul lejer pentru tine din acest punct de vedere. Lucrurile merg în direcția potrivită, faci progrese în relație cu cei dragi, dar doar dacă observi la timp care sunt aspectele unde sunteți deficitari. Profită de atmosfera liniștită a acestui an pentru a-ți pune viața de familie în ordine.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2020 Leu

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!


Horoscop anual personalizat


Orele planetare
AstroDex
Azi: 27.01.2020 - 4:48
Răsărit Soare: 07:37
Apus Soare: 17:19
Guvernatorul zilei:
Guvernatorul zilei
Ora planetară:
Cititi amanunte
Soarele: 04:02 - 05:14
Detalii oră planetară