AstroDex

Horoscop Rac
Rac

Horoscop 2020 - Rac

Casă, familie, viață personală

În 2020, la fel ca în 2019, nu se poate spune că treci prin situații dificile pe acest plan. În cea mai mare parte a timpului, te înțelegi de minune cu toți cei dragi și ai parte de momente de calitate alături de ei. Este drept că mai pot interveni conflicte, dar caută să nu le exagerezi proporțiile. În caz contrar, se poate ajunge mult prea departe.

În primul trimestru al anului, dar mai ales în perioada cuprinsă între a doua jumătate a lui februarie și în prima parte a lui martie, caută să nu nu exagerezi potențialul de tensiuni între tine și rudele partenerului. Dacă tu și persoana iubită întâmpinați probleme, ideal ar fi să nu îi implicați pe părinți sau alți apropiați în treburile voastre.

În următoarele trei luni ale anului, s-ar putea ca lucrurile să meargă destul de bine între tine și cei dragi. Te înțelegi bine atât cu familia de origine, cât și cu partenerul și copiii sau rudele persoanei iubite. Atâta timp cât dai dovadă de toleranță pe acest plan, eventualele diferențe de mentalitate dintre voi nu vor părea chiar atât de mari.

În al treilea trimestru al anului, s-ar putea să resimți o oarecare tensiune între tine și cei dragi. S-ar putea să nu fie vorba de ceva serios sau ceva care se manifestă prea des, dar este evident că în subternaul relației voastre clocotesc unele nemulțumiri și supărări. Ideal ar fi să discutați despre ele pentru a nu ajunge la suprafață.

În ultimele trei luni ale anului, ar putea apărea unele probleme în familia ta și a partenerului. S-ar putea să fie vorba de niște situații mai dificile cu copiii care vă provoacă să schimbați ceva la stilul vostru de parenting. Nu lăsați lucrurile să meargă într-o direcție sau alta fără să interveniți la timp. Altfel, vor merge în mai rău.

După cum se poate deduce din paragrafele de mai sus, anul 2020 nu îți aduce mai surprize pe acest plan, dar te provoacă să schimbi câte ceva în acele domenii ale vieții de familie care nu au mers în direcția potrivită. Caută să vezi ce anume funcționează defectuos și propune-le celor dragi să lucrați la acele aspecte pe parcursul anului.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2020 Rac

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!