AstroDex

Horoscop Săgetător
Sagetator

Horoscop 2020 - Săgetător

Casă, familie, viață personală

Nativii(ele) acestui semn care au experimentat în 2019 provocări în raport cu copiii și au încercat să le depășească, se află în acest an la adăpost. Au mai rămas însă chestiuni restante în raport cu familia, mai ales cea de origine. Unele lucruri au rămas nespuse și pentru a cultiva armonia în relația cu cei dragi, trebuie să iei taurul de coarne.

În primul trimestru al anului, dar mai ales în a doua jumătate a lui februarie și în prima parte a lui martie, s-ar putea să-ți fie destul de greu să te înțelegi cu familia. S-ar putea ca diferențele de caracter să fie mai evidente ca niciodată, ceea ce riscă să vă împiedice să treceți peste ele. În felul acesta, vă împotmoliți de ceea ce ar trebui să depășiți.

În următoarele trei luni ale anului, dar în special în a doua jumătate a lui aprilie, mai și iunie, este riscul ca viața de familie să se amestece într-un fel sau altul cu banii, iar ceea ce rezultă nu este tocmai pe placul tău. Poate fi vorba de un împrumut solicitat sau oferit unei rude, fapt care duce la apariția unor probleme pe care nu ți le doreai.

În al treilea trimestru al anului, toate par să meargă bine pe acest plan. Atmosfera din familia de origine și cea pe care ți-ai format-o tu este liniștită și timpul petrecut alături de cei dragi este unul pe care îl apreciezi cum se cuvine și care te umple de energie. Încearcă să cultivi acest gen de relaționare echilibrată cu rudele apropiate.

În ultimele trei luni ale anului, dar mai cu seamă în octombrie și noiembrie, s-ar putea să te confrunți cu unele provocări în relația cu copiii. Comportamentul lor îți amintește de tendințele intempestive și vulcanice de anul trecut, dar de data aceasta trebuie să faci ceva încă din primul moment. Cu cât lași mai mult lucrurile în voia lor, cu atât mai rău.

Din câte se poate vedea din rândurile de mai sus, anul 2020 nu îți așterne în cale obstacole prea mari, dar îți dă de rezolva unele probleme destul de sensibile, iar cu unele dintre ele s-ar putea să te mai fi întâlnit. Vestea bună este că știi și ce a funcționat și ce nu a mers în trecut atunci când ai avut de-a face cu situații similare.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2020 Sagetator

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!


Orele planetare
AstroDex
Azi: 17.02.2020 - 20:11
Răsărit Soare: 07:10
Apus Soare: 17:48
Guvernatorul zilei:
Guvernatorul zilei
Ora planetară:
Cititi amanunte
Luna: 20:01 - 21:08
Detalii oră planetară