AstroDex

Horoscop Scorpion
Scorpion

Horoscop 2020 - Scorpion

Casă, familie, viață personală

Nici în acest an nu se poate spune că familia se numără printre sectoarele de viață care te pun cel mai mult la muncă. Există însă posibilitatea ca relația ta cu unele rude apropiate să nu meargă în direcția potrivită și să fie nevoie să-ți schimbi atitudinea într-o oarecare măsură. Gândește-te ce nu a mers din comportamentul tău de până acum.

În primul trimestru al lui 2020, dar mai ales în a doua jumătate a lui februarie și în prima parte a lui martie, s-ar putea atmosfera de acasă să fie destul de încărcată. Acest lucru se datorează faptului că ai tăi critică ceva la modul în care înțelegi să-ți crești copiii sau tu și partenerul nu reușiți să vă duceți la bun sfârșit planul de a vă mări familia.

În următoarele trei luni ale anului, dar mai cu seamă în aprilie, tensiunea s-ar putea extinde, incluzând și unele rude apropiate. S-ar putea ca relația ta cu frații, surorile, verii și verișoarele să fie destul de rece în această perioadă. Sau poate că treceți printr-o experiență mai grea. Cert este că, în final, evenimentele de acum vă vor apropia.

În al treilea trimestru al anului, este posibil ca prăpastia dintre tine și rudele apropiate să se mărească dacă nu ați reușit să vă conectați din nou unii la ceilalți în lunile de dinainte. Este clar că s-a rupt ceva și este nevoie de eforturi susținute pe mai multe planuri și din mai multe direcții pentru ca lucrurile să revină pe făgașul normal.

În ultimele trei luni ale anului, dar mai ales din decembrie încolo, s-ar putea să simți că astrele îți direcționează atenția în planul familial. Ți se cere să dai dovadă de mai multă maturitate, atât în raport cu familia de origine, cât și în ceea ce o privește pe cea care ți-ai format-o tu. Trebuie să se poată conta pe tine în momentele importante.

Din câte se poate deduce din paragrafele de mai sus, anul 2019 este unul în care nativii(ele) acestui semn sunt chemate să strângă rândurile și să redescopere ce altceva îi unește de cei dragi în afară de legătura de sânge. Astrele îi provoacă să stabilească și să mențină un contact stabil, indifferent de circumstanțele pe care viața le creează.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2020 Scorpion

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!