AstroDex

Horoscop Taur
Taur

Horoscop 2020 - Taur

Casă, familie, viață personală

Nici în 2019, dar nici în 2020, viața de familie nu se numără printre sectoarele de viață care te solicită prea mult. În mare, se poate spune că lucrurile merg chiar bine, te înțelegi destul de bine cu cei dragi, iar atunci când mai apar momente tensionate, ele nu sunt decât ceva trecător. Provocările cele mai mari apar însă în raport cu rudele partenerului.

În primul trimestru al anului, nu se întrevăd surprize pe acest plan. Ba mai mult, în primele trei luni ale lui 2020, te înțelegi foarte bine cu rudele apropiate ale persoanei iubite, cu toate că părerile voastre nu se întâlnesc în unele puncte esențiale. Caută așadar să cultivi acest gen de înțelegere, în ciuda diferențelor de mentalitate.

În următoarele trei luni ale anului, s-ar putea ca atmosfera să se schimbe în raport cu ei. Nivelul de tensiune crește și pot exista momente în care nu mai poți face abstracție de unele lucruri. S-ar putea ca lucrurile să nu stea prea bine nici în ceea ce privește relația cu propriile rude aflate în străinătate sau stabilite la mare distanță de tine.

În al treilea trimestru al anului, dar mai cu seamă în prima jumătate a lui iulie, este posibil să se contureze unele pricini de ceartă în raport cu frații, surorile, veii și verișoare. În loc să arunci gaz pe foc, mai bine ai încerca să faci pe împăciuitorul. Dar din septembrie, pare să se liniștească apele între tine și apropiații persoanei iubite.

În următoarele trei luni ale anului, nu se anunță evenimente familiale neplăcute la orizont. Pare că te bucuri de armonie pe acest plan și tolerezi fără prea mari eforturi diferențele de mentalitate dintre tine și cei dragi. Așadar, se poate spune că sărbătorile de iarnă vă surprind apropiați unul de celălalt și doritori să profitați de timpul împreună.

După cum se poate vedea în paragrafele de mai sus, trebuie să îți lași orgoliul deoparte în 2020 și să te apropii de rudele partenerului, chiar dacă nu aveți prea multe lucruri în comun. Fă-o de dragul persoanei iubite la început și apoi vei descoperi singur(ă) că există chestiuni în privința cărora sistemele voastre de referință se suprapun.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2020 Taur

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!