AstroDex

Horoscop Vărsător
Varsator

Horoscop 2020 - Vărsător

Casă, familie, viață personală

Acest sector de viață ar trebui să se numere printre acelea care ocupă un loc fruntaș în ierarhia ta de priorități, cu atât mai mult dacă anul trecut nu ai acordat o atenție specială acestui domeniu. Nu vei avea de-a face cu probleme mari în raport cu apropiații, dar sunt suficient de importante pentru viitorul vostru încât să nu trebuiască ignorate.

În primul trimestru al lui 2020, lucrurile merg în aceeași direcție ca anul trecut. Felul în care le-ai lăsat în 2019 este același în care le găsești și în anul următor, semn că ar trebuie să știi de unde le iei și ce a rămas nerezolvat. S-ar putea să constați că unele comportamente pozitive necesită muncă pentru a fi întreținute pe o perioadă mai lungă.

În următoarele trei luni ale anului, pare că se continuă tendința primului trimestru al anului. Nu se conturează stări de tensiune care ar trebui să te alarmeze, dar ești conștient(ă) totuși de faptul că ar mai fi aspecte la care ar trebui ca tu și cei dragi să lucrați pentru ca atmosfera dintre voi să fie una în care puteți evolua frumos împreună.

În al treilea trimestru al anului, s-ar putea să te surprindă unele episoade tensionate în raport cu cei dragi. De regulă, nu sunteți genul de persoane care să se manifeste într-un mod agresiv, dar s-ar putea ca unele reacții să te surprindă negativ. Încearcă să nu le lași să devină un obicei, nici în ceea ce te privește, nici din partea lor.

În ultimele trei luni ale anului, dar mai ales în octombrie, s-ar putea ca spiritele să se încingă mai des pe plan familial, dar mai ales în raport cu rudele partenerului sau cu cei dragi ai tăi stabiliți la mare distanță de localitatea de baștină sau în străinătatea. V-ați dezvoltat mult de când nu v-ați mai văzut sau nu ați menținut un contact foarte stabil.

Din câte se poate deduce din paragrafele de mai sus, provocările la care te supune 2020 nu sunt unele particulare, ci mai degrabă de fond. Ceea ce își propune să îți arate acest an este faptul că uneori trebuie să sapi mai adânc pentru a afla sursa unor tensiuni mocnite între tine și cei dragi. Trebuie să te uiți mai adânc, dincolo de suprafață.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2020 Varsator

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!