AstroDex

Horoscop Berbec
Berbec

Horoscop 2020 - Berbec

Dragoste, cuplu, prietenie

Cât privește acest sector de viață, important de reținut ar fi faptul că anul 2020 este unul de control în care trebuie să ai grijă ca atitudinile sănătoase dobândite în anii trecuți pe plan social și sentimental se mențin și în acest an. Uneori poți avea tendința de a deraia de la ele, dar caută să te redresezi și să îți aduci aminte ce nu a funcționat în trecut.

În primul trimestru al anului, dar mai cu seamă în perioada cuprinsă între a doua jumătate a lui februarie și prima parte a lui martie, s-ar putea ca anturajul tău să se trieze. Unele situații în care trebuia să se dea dovadă de sinceritate te ajută să realizezi cine anume merită să rămână lângă tine. Nu sta lângă aceia care își ascund lucruri importante.

În următoarele trei luni ale anului, lucrurile par să meargă bine, cel puțin până la mijlocul lunii aprilie. Atunci este posibil ca abilitățile tale de comunicare să nu țină cu tine. Lași poate loc de interpretări, ceea ce riscă să te pună în situații complicate în plan social. Nu trebuie decât să ai mai multă grijă cum te exprimi în circumstanțe sensibile.

În al treilea trimestru al anului, dar mai ales din iulie încolo, înțelegi că nu trebuie să amesteci cariera cu prietenia, că nu toate persoanele cu care lucrezi îți sunt prieteni și să nu poți derula întotdeauna afaceri de succes cu amicii. De asemenea, îți dai seama că statutul social nu este un criteriu discriminatoriu când vine vorba de relații de prieteni.

În ultimele trei luni ale anului, dar mai ales în octombrie, s-ar putea ca nivelul de tensiune dintre tine și persoana iubită să fie destul de ridicat. Unii(le) nativi(e) ai(le) acestui semn își dau poate seama că nu pot avea încredere totală în partener sau că nu au idei similare cu privire la modul în care se întrebuințează finanțele la comun.

După cum se poate deduce din paragrafele de mai sus, anul 2020 este unul în care se mai închid unele uși care nu duceau niciunde. Te-ai străduit prea mult să afli ce zace după ele, iar acum îți dai seama în sfârșit că ar fi mai bine să renunți și să încerci alte porți. În spatele lor te așteaptă experiențe de pe urma cărora vei învăța multe lucruri.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2020 Berbec

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!