AstroDex

Horoscop Fecioară
Fecioara

Horoscop 2020 - Fecioară

Dragoste, cuplu, prietenie

În 2019, pare că nu ai avut parte de prea multe motive pentru ca viața de cuplu să te preocupe prea mult. În 2020 însă, se schimbă lucrurile, mai ales în ceea ce îi/le privește pe acei(le) nativi(e) ai(le) acestui semn care sunt în căutarea unui partener sau au pus de curând bazele unei relații. Vor trece prin foc și spadă pentru a-și consolida relația.

În primul trimestru al anului, dar mai cu seamă în perioada cuprinsă între a doua jumătate a lui februarie și în prima parte a lui martie, este posibil ca relația cu partenerul să nu meargă în direcția cea mai bună. Este nevoie de implicare din partea amândurora pentru a vedea ce anume riscă să nu o facă funcțională pe viitor.

În următoarele trei luni ale anului, dar mai ales începând cu a doua jumătate a lui mai, s-ar putea ca tu sau partenerul să vă înfruntați cu o problemă de sănătate care poate pune la început presiune pe relația de cuplu. Vestea bună este că lucrurile se vor îndrepta, dar vă veți da seama cât de important este să vă fiți aproape în momentele dificile.

În al treilea trimestru al anului, provocările continuă pentru acei(le) nativi(e) ai(le) acestui semn care aabia au cunoscut pe cineva sau sunt pregătiți(te) să înceapă un nou capitol pe acest plan. Tracul sau amintirile neplăcute din relațiile anterioare le pot pune unele piedici la început, la care trebuie să lucreze intens în această perioadă.

În ultimele luni ale anului, pare că se revine încetul cu încetul pe făgașul normal. Se curăță terenul de traumele trecutului și te deschizi mai ușor unui nou partener sau te simți gata să treci la nivelul următor cu persoana alături de care formezi de ceva timp un cuplu. Sunt încă lucrurile la care mai trebuie să lucrezi, dar îți dai seama încotro s-o iei.

Din câte se poate constata din paragrafele de mai sus, anul 2020 este un an în care se face loc unei noi iubiri în viețile Fecioarelor care au avut destul de mult de pătimit în anii trecuți pe acest plan. Înfrutându-și amintirile dureroase, ajung să se iubească mai mult pe sine și în acest fel, să se deschidă mai mult perspectivei unei alte relații.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2020 Fecioara

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!


Horoscop anual personalizat

Recomandari astrologice

Cand Venus este in miscare retrograda, e posibil sa izbucneasca conflicte in viata de cuplu. Abordate cu intelepciune, conflictele pot oferi ocazii de a clarifica nemultumirile si de a reanima relatia. Daca va pripiti insa, situatia poate degenera intr-o ruptura.