AstroDex

Horoscop Gemeni
Gemeni

Horoscop 2020 - Gemeni

Dragoste, cuplu, prietenie

Zodia nașterii tale se numără printre acele semne cărora anul 2020 nu le rezervă prea multe surprize în plan social și sentimental. Cu toate acestea, ar putea interveni unele perioade în care trebuie ca centrul tău de interes să includă aceste domenii de viață, astfel încât relația cu partenerul și prietenii să meargă într-o direcție sănătoasă.

În primul trimestru al anului, se continuă tendințele din ultimele trei luni ale lui 2019. Nu se întrevăd provocări în viața socială și cea sentimentală. Reușești să îți împarți timpul echitabil între cele două domenii de viață, iar persoana iubită și grupul de prieteni nu are motive să îți reproșeze că nu îți faci timp suficient pentru ei.

În următoarele trei luni ale anului, dar mai cu seamă începând din mai, ai putea sesiza că tu și partenerul de viață nu vă ghidați după principii de viață și valori similare. Atâta timp cât ele nu vă împiedică să evoluați în aceeași direcție, nu ai motive de îngrijorare, dar s-ar putea să sesizezi faptul că unele diferențe vă afectează relația.

În al treilea trimestru al anului, trebuie să lucrezi în continuare la consolidarea legăturii dintre tine și cel drag, în special dacă urmărești ca ea să ajungă la un alt nivel. Din septembrie începând, ești mai activ(ă) pe plan social, dar s-ar putea ca nu toate prieteniile pe care le legi să fie unele care vor rezista testului timpului.

În ultimele trei luni ale anului, dar mai ales în octombrie, s-ar putea să se înfiripe ceva între unii(le) nativi(e) ai(le) acestui semn și un coleg de muncă. Acest gen de relație îi va pune în dificultate în anumite momente, dar dacă sentimentele sunt sincere și de durată, cuplul pe care îl formează va face față tuturor acestor încercări mai mici sau mai mari.

După cum se poate deduce din paragrafele de mai sus, anul 2020 este unul în care trebuie să îți dai seama că este mai importantă calitatea decât cantitatea, mai ales pe plan social. La nivel sentimental, este de reținut că trebuie să te concentrezi pe deschidere și să încurajezi constant la dialog. Doar în felul acesta veți rezista împreună.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2020 Gemeni

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!