AstroDex

Horoscop Peşti
Pesti

Horoscop 2020 - Peşti

Dragoste, cuplu, prietenie

A doua jumătate a anului trecut a preconizat faptul că în 2020 te vei întâlni cu unele provocări în plan social. Ele se reliefează în acest an și te cheamă să faci unele schimbări în acest sector. Nu toate dintre ele vor fi plăcute, mai ales dacă eși reticent(ă) în a le face loc în viața ta. Caută să te deschizi noului, orice ar implica el.

În primul trimestru al anului, lucrurile rămân în starea în care erau în a doua parte a lui 2019. Este posibil însă ca pe finalul lunii martie să apară primele semne că apuci pe o pantă descendentă în plan social. Persoanele în care ai investit încredere și timp încep să își dea arama pe față. Construiește-ți o strategie pentru lunile ce vor urma.

În următoarele trei luni ale anului, dar mai ales de la finele primei decade a lui mai încolo, s-ar putea să te distanțezi încetul cu încetul de unele figuri importante din peisajul tău actual. Descoperi poate că ți-au ascuns anumite lucruri sau că ți-ai făcut o părere prea bună despre ele. Lasă loc să intre persoane care te merită în viața ta.

În al treilea trimestru al anului, continuă procesul mai riguros de selecție în plan social. Mai mult, în prima jumătate a lui iulie, s-ar putea să te confrunți și cu unele situații mai neplăcute în plan sentimental. Trecând concomitent prin aceste încercări, îți dai seama ce anume cauți cu adevărat într-un prieten și un partener. Ești pe direcția cea bună.

În ultimele trei luni ale anului, se întrevede o perioadă de calm pe aceste planuri. Nu este exclus ca unii(ele) nativi(e) să realizeze că au nevoie de mai mult timp pentru ei/ele înșiși(sele) înainte de a se aventura în alte relații, sentimentale sau de prietenie. Meditația și introspecția din perioada sărbătorilor de iarnă le va prinde foarte bine.

După cum se poate observa din rândurile anterioare, anul 2020 este unul edificator pentru tine. Întrebări și presupuneri fără răspuns își găsesc acum rezolvarea și te ajută să îți setezi o direcție mai clară pentru această decadă a anilor 2000. S-ar putea ca unele despărțiri să fie dureroase, dar timpul îți va demonstra că au fost necesare.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2020 Pesti

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!