AstroDex

Horoscop Scorpion
Scorpion

Horoscop 2020 - Scorpion

Dragoste, cuplu, prietenie

Astrele sunt destul de indulgente cu tine pe acest plan, semn că în 2020, la fel ca în 2019, nu îți dau prea mult de furcă pe acest plan. Este drept că nu toate se vor ridica la standardele scontate, dar nu ai prea multe motive să îți faci griji că lucrurile vor lua o întorsătură dramatică în acest an. Comunicarea este un aliat de nădejde pentru tine.

În primul trimestru al anului, dar mai cu seamă în perioada cuprinsă între a doua jumătate a lui februarie și prima parte a lui martie, ar fi de dorit să nu amesteci prea mult familia de origine în cuplul pe care îl formezi cu partenerul. Unele lucruri mai bine rămân între voi, indiferent de intențiile bune pe care le au apropiații voștri.

În următoarele trei luni ale anului, ar putea apărea unele tensiuni între tine și partener, generate cel mai probabil de lipsa încrederii în persoana iubită. În cazul în care ești în căutări încă pe acest plan, se întrevede șansa începerii unei relații din a doua jumătate a lui mai încolo. Pentru ca lucrurile să meargă în direcția dorită, este nevoie de sinceritate.

În al treilea trimestru al anului, dar mai ales începând cu a doua parte a lui august, ar putea apărea iar suprize pe plan sentimental, dar unele dintre ele s-ar putea să nu fie cele mai plăcute. Nu este exclus să aibă o legătură cu banii, cel puțin într-o anumită măsură. Încearcă să nu lași lucrurile să decurgă la voia întâmplării.

În ultimele trei luni ale anului, pare că totul merge în direcția cea bună. Ajungi la o stare de echilibru pe plan sentimental, iar tu și partenerul reușiți să vă reglați unul după celălalt, chiar și dacă decalajul durează de mai multă vreme. Acum este momentul să construiți noi obiceiuri de cuplu sănătoase, care să vă permită să evoluați.

Din câte se poate vedea din paragrafele de mai sus, te așteaptă un an 2020 fără provocări prea mari în plan sentimental. Provocarea sa este însă aceea de a rezolva o serie de aspecte de cuplu problematice pe care le-ai lăsat să treneze o perioadă prea lungă de timp. În felul acesta, tu și partenerul nu vă veți mai întâlni cu ele pe viitor.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2020 Scorpion

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!

Recomandari astrologice

Daca doriti sa incepeti o cura de slabire, faceti-o atunci cand Luna este in descrestere, pentru a obtine efecte maxime!