AstroDex

Horoscop Vărsător
Varsator

Horoscop 2020 - Vărsător

Dragoste, cuplu, prietenie

Cel puțin în prima parte a lui 2019, s-ar părea că dintre aceste două domenii de viață, cel social a fost sectorul care te-a supus la cele mai multe încercări din partea astrelor. Din câte se pare, deciziile pe care le-ai luat au fost foarte inspirate, iar consecințele lor ți-au adus o stare de echilibru și o mână de oameni frumoși în grupul de prieteni.

În primul trimestru al anului, nu ar trebui să îți faci prea multe griji în legătură cu modul în care merg lucrurile pe acest plan. Nu se întrevăd la orizont schimbări de macaz prea mari, iar cu trend-ul celei de-a doua jumătăți a anului trecut te-ai obișnuit deja. În aceste luni, nu trebuie decât să menții ritmul impus de ultimul trimestru al lui 2019.

În următoarele trei luni ale anului, dar mai cu seamă în perioada cuprinsă între a doua jumătate a lui mai și în iunie, ar putea apărea o perioadă mai tensionată în viața nativilor(elor) aflați(te) la început de drum într-un cuplu sau în căutarea unui partener. Există riscul să își formeze o iluzie în legătură cu o persoană anume pe care o credeau specială.

În al treilea trimestru al anului, lucrurile merg din nou bine, mai ales în cuplurile consacrate care reușesc să își facă mai mult timp pentru relația lor. Mai mult, partenerii reușesc să se ridice unul pe celălalt, să își promoveze unul altuia interesele și să le susțină. Împreună pot realiza lucruri mărețe acum, în special în plan financiar.

În ultimele trei luni ale anului, dar mai ales în a doua jumătate a lui decembrie, s-ar putea ca o anume relație de prietenie a unor nativi(e) să evolueze către una romantică. În prag de sărbători, realizează că au dezvoltat alt fel de sentimente pentru unul dintre prieteni, iar șansele sunt destul de mari ca ele să fie reciproce. Le recomandăm să marșeze în această direcție.

După cum se poate deduce din paragrafele de mai sus, se întrevede un an 2020 deosebit de lejer pentru nativii(ele) acestui semn, indiferent dacă se află într-o relație consacrată, la început de drum sau se află încă în căutarea partenerului potrivit. Astrele au grijă să nu sfârșească anul fără să descopere pe cineva cu totul interesant.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2020 Varsator

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!