AstroDex

Horoscop Balanţă
Balanta

Horoscop 2020 - Balanţă

Sănătate și vitalitate

Acest aspect nu se numără nici în 2020 printre acelea care îți dau bătăi de cap. Nu înseamnă însă că scapi cu totul de provocări, dar durerile și supărările pleacă la fel de repede cum au venit. Trebuie să ții cont însă de faptul că automotivația joacă un rol cheie în gestionarea energiei și a momentelor grele cu care te-ai putea confrunta.

În primul trimestru al anului, poți avea tendința să te agăți de oameni care nu îți fac bine. Cu toate că ții la ei, trebuie să înțelegi că prezența unora te face să stagnezi din evoluție sau scot la iveală părți din tine pe care ar trebui să le corijezi. Este imperios necesar să faci o selecție riguroasă și să vezi cine are o influență bună asupra ta.

În următoarele trei luni ale anului, dar mai ales în a doua parte a lui mai și în iunie, ai putea întreprinde unele călătorii care vor avea un impact important asupra felului în care privești lumea. Sau poate întâlnești oameni care te inspiră și de la care împrumuți principii sănătoase după care să te ghidezi în viață. În ambele cazuri ai multe de învățat.

În al treilea trimestru al anului, nivelul tău de energie ar putea fi destul de scăzut. În consecință, și capacitatea organismului tău de a se proteja împotriva virusurilor ar putea avea de suferit. Așadar, este foarte important să suplinești prin suplimente alimentare, un program mai riguros de somn și o alimentație echilibrată.

În ultimul trimestru al anului, dar mai cu seamă de la începutul lui decembrie încolo, îți revine pofta de viața și îți recapeți optimismul. Ce-i drept, te resimți nițel la finele anului, dar în același timp, simți o ușurare în ceea ce privește modul în care ai depășit unele provocări cu care a venit la pachet 2020. Pregătește terenul pentru anul viitor.

După cum se poate deduce din paragrafele de mai sus, anul acesta nu se întrevede a fi unul prea dificil, dar încercările la care te supune sunt suficient de serioase încât să te facă să vezi că mai ai de lucrat până să îți atingi adevăratul potențial, atât la nivel mental, cât și fizic. Orice schimbare ai face, trebuie să o gândești în perspectivă.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2020 Balanta

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!