AstroDex

Horoscop Berbec
Berbec

Horoscop 2020 - Berbec

Sănătate și vitalitate

Anul acesta nu se diferențiază prea mult de precedentul în ceea ce privește nivelul de energie și tonusul mental de care vei dispune. Este drept că ar putea apărea neplăceri, dar acestea sunt temporare și ușor de rezolvat dacă aduci unele mici ajustări stilului tău de viață și alimentație. Trebuie doar să fii dispus(ă) să le faci la timpul potrivit.

În primul trimestru al anului, dar mai ales în a doua jumătate a lui februarie și în prima parte a lui martie, s-ar putea să te raportezi mai des decât de obicei la trecut, ceea ce riscă să-ți accentueze unele frustări și temeri. Nu lăsa astfel de gânduri să te afecteze prea tare și nu le permite să-ți ghideze alegerile în ceea ce privește viitorul.

În următoarele trei luni ale anului, dar mai exact în a doua jumătate a lui iunie, caută să te ocupi mai îndeaproape de acele tensiuni care mocnesc între tine și anumiți membri ai familiei. Cu toate că nu îți place să admiți acest lucru, starea ta de spirit depinde într-o măsură și de atmosfera de acasă, iar atunci ai ocazia s-o armonizezi.

În al treilea trimestru al anului, s-ar putea ca dispoziția ta dominantă să fie din nou una introspectivă și meditativă. Acest lucru nu este neapărat rău, atâta timp cât te ajută să-ți consolidezi starea de echilibru interior. Dacă nu face decât să-ți alimenteze eventualele tendințe melancolice, încearcă să-ți găsești motive de a fi pozitiv(ă).

În următoarele trei luni ale anului, dar în special în octombrie, s-ar putea să fii destul de apatic(ă). Rezervele tale de energie nu sunt la fel de generoase ca de obicei și trebuie să te bazezi mai mult pe automotivație. Acest lucru s-ar putea datora și faptului că ai putea să întâmpini unele probleme de cuplu care te fac să-ți piară cheful.

După cum se poate observa din paragrafele de mai sus, anul 2020 îți face cunoștință cu o latură a personalității tale cu care nu te întâlnești prea des. De regulă ești vivace, spontană și orientată către prezent, dar pare că tinzi mai mult decât de obicei în acest an să privești în trecut și chiar să-i permiți prea mult să influențeze peisajul actual.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2020 Berbec

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!

Recomandari astrologice

Daca doriti sa aduceti ajustari unor idei si concepte sau aveti nevoie de timp pentru o mai buna documentare, profitati de momentele in care Mercur se afla intr-un semn mobil (Fecioara, Gemeni, Sagetator, Pesti).