AstroDex

Horoscop Capricorn
Capricorn

Horoscop 2020 - Capricorn

Sănătate și vitalitate

Cu excepția perioadei cuprinse între cea de-a doua jumătate a lui mai și finalul lunii iunie, când ai putea experimenta unele deranjamente pe partea de sănătate, restul provocărilor de anul acesta te implică pe tine și felul în care te raportezi la lumea înconjurătoare. Trebuie să te desparți de unele tipare de gândire care te limitează.

În primul trimestru al anului, nu ai motive de îngrijorare în ceea ce privește starea ta de sănătate mentală sau emoțională. Dispui de suficientă energie pentru a te ocupa de toate câte ți le-ai propus în primele trei luni ale lui 2020, dar încearcă să nu faci risipă de forțe. În caz contrar, există posibilitatea ca lucrurile să nu meargă în direcția bună.

În următoarele trei luni ale anului, dar mai ales începând cu finalul lui aprilie, riști să-ți folosești energia haotic, fără să ai un plan prea bine stabilit. Nu iei suficiente pauze, te epuizezi prea tare și riști să-ți dai peste cap planurile. Poate că ai de-a face cu termene-limită greu de respectat, dar în același timp trebuie să ai grijă să nu te suprasoliciți.

În al treilea trimestru al anului, dar mai cu seamă până la jumătatea lui septembrie, s-ar putea să continui pe aceeași pantă descendentă. Ți-este greu să îți dai seama cum ar fi cel mai bine să îți gestionezi energia, nu faci suficiente pauze, iar când este nevoie să ai un nivel de energie ridicat, se întâmplă că pur și simplu cedezi de oboseală.

În ultimele trei luni ale anului, vezi primele rezultate ale faptului că ai început să lucrezi la balanța muncă-odihnă. Este drept că trecerile nu se întâmplă natural și că trebuie să te silești aproape să mergi undeva în concediu de sărbători, dar vei vedea că, pe termen lung, o astfel de abordare echilibrată este mult mai sustenabilă.

După cum se poate vedea din rândurile de mai sus, anul 2020 te provoacă să te apleci peste o problemă pe care o ai de multă vreme: felul în care împaci odihna cu munca. Încă nu ai descoperit rețeta câștigătoare pe acest plan, iar pentru a face față stresului și volumului de sarcini pe care îl primești de obicei, trebuie să te echilibrezi cumva.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2020 Capricorn

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!