AstroDex

Horoscop Gemeni
Gemeni

Horoscop 2020 - Gemeni

Sănătate și vitalitate

Sănătatea rămâne unul dintre subiectele fierbienți și în 2020. Într-adevăr, posibile schimbări întâmpinate pe acest plan nu vor fi foarte mari. Dar dacă aceasta este o veste bună în ce privește eventualele neplăceri medicale cu care te-ai putea confrunta în acest an, faptul că nu prea ești tu dispus(ă) să schimbi câte ceva nu este prea bine.

În primele trei luni ale anului, ai putea da dovadă de unele puseuri de încăpățânare care nu-ți fac deloc bine. De regulă, ești o persoană flexibilă, dar vei surprinde în anumite momente prin episoade în care persiști cu obsinație în tipare de gândire coercitive și învechite. În plus, te preocupă prea mult întrebări existențiale fără răspuns.

În al doilea trimestru al anului, dar mai ales în mai și iunie, ar putea avea loc evenimente cu impact emoțional puternic ce îți supun unui adevărat test sistemul de valori, principii și credințe. S-ar putea să constați că crezul tău personal te-a condus în niște direcții greșite și că ar fi cazul să te maturizezi în ceea ce privește unele aspecte.

În următoarele trei luni, dar mai cu seamă în iulie și august, se întrevede o perioadă în care reflectezi adânc la direcția în care ar fi cel mai indicat să te dezvolți. Îți calculezi atent orice mișcare, nu te arunci cu capul înainte și gândești în perspectivă. Dar cu toate acestea te confrunți cu unele temeri în legătură cu dezvoltarea ta personală.

În ultimul trimestru al anului, dar în special în octombrie, s-ar putea să te simți destul de epuizat(ă). Ai avut de făcut multe alegeri importante în lunile anterioare, iar stresul resimțit din această pricină pare să-și spună cuvântul, mai ales în ceea ce privește pofta de viață și capacitatea ta de a te bucura de ceea ce are să-ți ofere prezentul.

Dacă ar fi să facem sumarul paragrafelor de mai sus, am spune că 2020 vine să consolideze demersurile anilor anterior cu privire la felul în care privești viața și abordezi momentele de cumpănă și turnură cu care te întâlnești. Deciziile pe care le vei lua te vor pune pentru moment în dificultate, dar vei face alegerile potrivite.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2020 Gemeni

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!