AstroDex

Horoscop Leu
Leu

Horoscop 2020 - Leu

Sănătate și vitalitate

Sănătatea rămâne una dintre prioritățile tale în 2020. Provocările care au început să se contureze în a doua parte a anului 2019 se accentuează acum, semn că trebuie să iei atitudine degrabă. Altfel, eventualele afecțiuni care îți creează probleme riscă să se cronicizeze și să nu mai poți scăpa de ele decât cu eforturi mari. Fă ceva în acest sens.

În primul trimestru al anului, dar mai ales în a doua jumătate a lui februarie și în prima parte a lui martie, este posibil să te confrunți cu unele evenimente de cuplu care își pun amprenta pe liniștea ta interioară. Îți dai seama că trebuie să reiei unele discuții cu partenerul cu privire la anumite limite peste care niciunul dintre voi să nu treacă.

În următoarele trei luni ale anului, dar mai cu seamă în mai și iunie, se prefigurează unele probleme de sănătate care vizează osatura. S-ar putea să fie vorba de unele dureri de articulații sau de spate care îți dau constant târcoale. Nu le ignora pentru că există riscul să se instaleze permanent și să îți dea mari bătăi de cap în viitor.

În al treilea trimestru al anului, te tulbură iar unele chestiuni de natură personală, generate cel mai probabil de ceva care se întâmplă pe plan relațional. Acestea îți accentuează unele frustrări sau angoase pe care le-ai măturat sub covor și cărora nu le-ai mai dat atenție de o bună bucată de vreme. A venit vremea să le înfrunți curajos.

În ultimele trei luni ale acestui an, dar mai ales din decembrie începând, te simți mai bine la nivel fizic și mental. În cel mai bun caz, acest lucru se datorează faptului că te-ai ocupat îndeaproape de acele chestiuni care te supărau pe aceste planuri. Altfel, nu va fi vorba decât de ceva temporar, iar problemele întâmpinate se vor întoarce.

După cum bine poți intui, anul 2020 nu va fi unul ușor din acest punct de vedere. Nivelul tău de energie nu se află la cele mai ridicate cote, iar perspectiva ta optimistă asupra vieții este adeseori pusă la încercare. Ține cont însă de faptul că ai nevoie de un tonus mental bun pentru a trece cu bine peste toate aceste provocări substanțiale.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2020 Leu

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!

Recomandari astrologice

Cand Venus este in miscare retrograda, e posibil sa izbucneasca conflicte in viata de cuplu. Abordate cu intelepciune, conflictele pot oferi ocazii de a clarifica nemultumirile si de a reanima relatia. Daca va pripiti insa, situatia poate degenera intr-o ruptura.