AstroDex

Horoscop Peşti
Pesti

Horoscop 2020 - Peşti

Sănătate și vitalitate

Nici în 2020 nu te numeri printre zodiile greu încercate pe acest plan. Ce-i drept, mai apar momente de neîncredere, slăbiciune sau neplăceri de ordin medical, dar nu sunt majore și nu te afectează pe termen lung. În plus, s-ar putea ca marile provocări pe acest plan să apară abia la finalul anului 2020, poat chiar la începutul celui care urmează.

În primul trimestru al anului, nu se prefigurează aspecte astrale care să-ți dea bătăi de cap, la propriu sau la figurat. Există însă posibilitate ca, la finele lunii martie, să resimți primele semne că îți dau târcoale mai ceva ca de obicei unele temeri și frustrări pricinuite de episoade mai puțin plăcute din trecut. Nu este nimic serios însă.

În următoarele trei luni, le simți mai puternic decât de obicei apăsarea, dar dai dovadă de forța necesară pentru a le ține la distanță, mai ales atunci când vine vorba să iei unele decizii referitoare la viitor. Nu ai motive reale să crezi că istoria s-ar putea repeta, deci caută să privești cu optimism către ceea ce te așteaptă în ziua de mâine.

În al treilea trimestru al anului, dar mai ales începând din iulie, s-ar putea să se contureze unele angoase cu privire la modul în care te vezi în viitor. Poate că ai făcut unele investiții substanțiale sau ai luat unele decizii importante și ți-e teamă că poate nu ai făcut cea mai bună alegere. Hotărârile care dor sunt de obicei unele înțelepte.

În ultimele trei luni ale anului, dar mai ales în octombrie, trebuie să acorzi mai multă atenție relației de cuplu. S-ar putea ca legătura cu partenerul să ajungă să-ți facă rău dacă nu încerci să o dirijezi pe direcția cea bună. Ba mai mult, te poate aduce în stadiul de a face rabat de la principii de viață importante și nu te vei simți bine cu tine.

După cum reiese din paragrafele de mai sus, anul 2020 este unul destul de instabil pe acest plan, dar în cea mai mare parte a sa, reușești să îți dai seama când ar fi momentul să te oprești o clipă și să reflectezi la direcția pe care o vei lua. Maturitatea în gândire și acțiunea ar trebui să fie cel mai important aliat al tău în acest an.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2020 Pesti

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!