AstroDex

Horoscop Săgetător
Sagetator

Horoscop 2020 - Săgetător

Sănătate și vitalitate

Spre deosebire de anul trecut, când acest sector de viață ți-a adus cele mai mari provocări, în 2020 nu ai motive reale să-ți faci griji în legătură cu nivelul tău de energie și cu tonusul mental de care vei avea parte. În cea mai mare parte a acestui an, te bucuri de optimismu-ți caracteristic și privești cu multă speranță către viitor.

În primul trimestru al anului, s-ar putea să fii mai puțin activ(ă) decât de obicei. Cheful de mișcare îți vine în puseuri, dar pentru o persoană ca tine care este, de regulă, foarte dinamică, s-ar putea ca exercițiul fizic pe care îl faci să nu fie suficient și să-ți afecteze stilul de viață. Caută să-ți regăsești pasiunea pentru sport.

În următoarele trei luni ale anului, se remarcă aceeași lipsă de activitate fizică. Dacă crezi că există un motiv serios pentru care nu mai faci la fel de multă mișcare ca de obicei, poate ar fi cazul să apelezi la un control specializat. În unele cazuri, ar putea fi vorba despre un burnout care se manifestă prin evitarea exercițiului.

În al treilea trimestru al anului, se întrevede o îmbunătățire din acest punct de vedere. Reușești să te motivezi și să îți redescoperi pasiunea pentru îndeletniciri care te pun în mișcare. Dar în prima prima jumătate a lui iulie, va trebui să te ocupi mai îndeaproape de echilibrul tău interior. Meditația și introspecția îți pot fi aliați de nădejde.

În ultimele trei luni ale anului, dar mai ales în a doua jumătate a lui octombrie, s-ar putea să se contureze unele temeri cu privire la viitor. Un proiect care nu merge cum te-ai așteptat sau faptul că nu ai reușit să materializezi o idee de afaceri îți alimentează teama că nu te vei bucura de stabilitatea dorită pe termen lung. Nu te descuraja.

După cum se poate deduce din paragrafele de mai sus, anul 2020 nu vine la pachet cu încercări prea mari, iar provocările care se manifestă pe parcursul său pot fi cu ușurință depășite dacă apelezi la voință și automotivație. În mod normal, ele îți vin natural, dacă te stimulează un obiectiv, dar de data aceasta trebuie să le cauți în interior.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2020 Sagetator

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!


Horoscop anual personalizat