AstroDex

Horoscop Scorpion
Scorpion

Horoscop 2020 - Scorpion

Sănătate și vitalitate

Este drept că nu o duci rău cu sănătatea și că ești pozitiv(ă) în acest an la fel ca în 2020, dar în acest an, se prefigurează mai multe provocări decât în cel anterior pe acest plan. Ele nu sunt însă foarte seriose și nu îți afectează capacitatea de a-ți duce la îndeplinire angajamentele pe care ți le-ai luat pe alte planuri, personale sau profesionale.

În primul trimestru al anului, astrele par să te lase mai moale. Începi anul cu forțe proaspete și pregătit(ă) mental pentru orice provocare. Ține cont însă de faptul că este foarte important să-ți dozezi energia. Altfel, există riscul să o risipești în mai multe direcții fără să realizezi mare lucru. Caută așadar să dai dovadă de mai multă prudență.

În următoarele trei luni ale anului, dar mai cu seamă în a doua parte a lui mai și a doua jumătate a lui iunie, te-ai putea confrunta cu unele dezamăgiri care te fac să-ți privești critic sistemul de referință și să vezi că puteai evita aceste evenimente dacă nu făceai rabat de la unele principii sau erai mai strict(ă) în privința acestora.

În al treilea trimestru al anului, dar mai exact în septembrie, s-ar putea ca manifestarea cea mai frecventă a suprasolicitării la nivel mental să fie durerile de cap. Te-ai mai confruntat cu ele și în trecut, dar în acest an ele s-ar putea înmulți dacă nu încerci să găsești o modalitate de a te descărca de stresul resimțit peste zi.

În ultimele trei luni ale anului, dar mai ales în octombrie și prima parte a lui noiembrie, ești încă într-o pasă destul de proastă. Încă încerci să-ți dai seama cum ar fi mai bine să manageriezi nervii și grijile, iar oboseala își spune cuvântul. Dar se pare că până în decembrie te repui pe picioare încetul cu încetul și te bucuri de sărbători.

Așa cum reiese din aceste rânduri, zodiac nașterii tale nu se numără nici printre cele greu încercate la acest capitol, dar nici nu ești lăsat(ă) să te plictisești. Anul 2020 este încă unul dintre aceia în care ești chemat(ă) să lucrezi la tine și să dezvolți o atitudine sănătoasă vis-a-vis de acele lucruri pe care nu le poți schimba. Treaba nu s-a terminat.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2020 Scorpion

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!