AstroDex

Horoscop Vărsător
Varsator

Horoscop 2020 - Vărsător

Sănătate și vitalitate

În 2020, la fel ca anul trecut, se conturează temeri și frustrări mai mult sau mai puțin întemeiate pe care trebuie să le depășești într-o manieră sau alta. În caz contrar, s-ar putea ca multe dintre alegerile pe care le faci în acest an să fie influențate într-o anumită măsură de faptul că te-ai lăsat mânat(ă) de gânduri și emoții din subconștient.

În primul trimestru al anului, nu se întrevăd momente de slăbiciune, nici la nivel mental, dar nici fizic. Ideal ar fi să cultivi această stare întrucât lunile următoare îți pun la încercare echilibrul emoțional. Agață-te de lucrurile solide și sănătoase din viața ta și nu te concentra prea mult pe cele care nu îți fac bine și nu te ajută să evoluezi.

În următoarele trei luni ale anului, dar mai ales începând cu finalul lunii aprilie, ai putea avea tendința de a persista în tipare de gândire negative și coercitive care nu îți permit să vezi oportunități de creștere și dezvoltare pe plan personal. Nu este exclus, de asemenea, să te ferești de schimbare, cu toate că de regulă o îmbrățișezi.

În al treilea trimestru al anului, dar mai ales în prima parte a lui iulie, se poate întâmpla să ai parte de unele probleme de natură psihosomatică. Stresul pe care îl resimți la locul de muncă îți afectează nivelul de energie și bunăstarea emoțională, iar această stare nu tocmai bună își pune amprenta pe randamentul de care dai dovadă la serviciu.

În ultimele trei luni ale anului, se observă progrese, mai ales pe plan mental. Nu te mai raportezi la fel de des la trecut, ești mai bine înfipt(ă) în prezent, dar ai dobândit niște lecții foarte importante de pe urma acestei perioade în care ai lăsat episoadele mai puțin plăcute din alte perioade să îți exercite prea mult controlul asupra prezentului.

Așa cum arată rândurile de mai sus, se întrevede un an 2020 în care cele mai mari piedici cu care te confrunți sunt cele pe care ți le pui singur(ă). Astrele au făcut în 2019 și în acest an să te lași prea mult afectat(ă) de trecut. Dar obiectivul lor este însă acela de a te provoca să te vindeci de rănile pe care ți le-a pricinuit și să mergi mai departe.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2020 Varsator

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!


Horoscop anual personalizat