AstroFidelia English En 
Horoscop Berbec

Horoscop dragoste, zodia Berbec

Horoscop în timp real

Horoscop azi 15.12.2018, ora 2:10

Cuplu

Contextul astrologic actual îi permite partenerului tău să se simtă din nou bine în pielea sa. Cu toate acestea, s-ar putea ca schimbarea stării sale de dispoziţie să nu ţi se datoreze ţie, ci altor circumstanţe care nu ţin de viaţa de cuplu. În orice caz, beneficiezi şi tu de pe urma binedispunerii sale, în sensul că nu mai este nevoie, cel puţin pentru moment, să te dai peste cap pentru a-l/o face să zâmbească. Profită de "concediul" oferit de astre!

Singur

Un/O prieten/ă bun/ă pare să-şi fi găsit de curând fericirea în braţele cuiva care într-adevăr merită să facă parte din viaţa lui/ei, fapt care te bucură, dar care nu te îmbie să-ţi dai întâlniri şi să încerci şi tu marea cu degetul. Aparent, te preocupă alte lucruri care nu vizează aria sentimentală şi în consecinţă, preferi să abandonezi temporar misiunea descoperirii partenerului potrivit. Totuşi, acest lucru nu înseamnă că te-ai predat cu totul singurătăţii!

Predispoziţii afective

Dispoziţie
afectivă
Dispoziţie afectivă
Stare
emoţională
Stare emoţională
Aptitudini
relaţionale
Aptitudini relaţionale

Notă: Deoarece acest horoscop este în timp REAL, nu neapărat calendaristic, ţine cont de mişcarea planetelor prin zodii şi astfel unele predicţii pot fi valabile de pe o zi pe alta sau să se schimbe chiar în cursul aceleiaşi zile şi pentru că se bazează pe relaţiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relaţional şi zodia natală, totul fiind ciclic, la un moment dat există posibilitatea să întâlniţi recomandarea de mai sus şi cu o altă ocazie sau la altă zodie.

© AstroDex

Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie
Compatibilitate zodiacala

Compatibilităţile zodiacale
Cine cu cine se potriveşte? Ar fi ideal dacă fiecare şi-ar găsi perechea potrivită.

Recomandari astrologice

Din 7 in 7 ani (un sfert din ciclul lui Saturn), in viata fiecarui om se incheie o etapa importanta si incepe o alta. Daca va aflati la finele sau la inceputul unei astfel de etape, profitati de moment si luati cele mai intelepte decizii pentru viitorul dvs.!