AstroDex

Horoscop Berbec


Horoscop dragoste, zodia Berbec

Horoscop în timp real

Horoscop azi 15.11.2019, ora 8:27

Cuplu

Se prefigurează o ploaie uşoară de vară care fie dă peste cap climatul sentimental, riscând să vă strice planurile, fie vă răcoreşte niţel dacă spiritele voastre s-au înflăcărat în ultima perioadă. Poate că nu vă strică un duş cu apă rece dacă aţi uitat să vă apreciaţi unul pe celălalt sau vi s-a luat de la atâtea dulcegării şi sentimentalisme. Cert este că se condimentează atmosfera în cuplu, iar astrele nu vă dau prilejul să vă plictisiţi în zilele care urmează!

Singur

Ar putea să-ţi meargă mai bine de atât pe plan amoros, dar nici nu-ţi vine să te plângi. Mai degrabă, s-ar putea spune că ai descoperit o oarecare oază de linişte personală şi nu-ţi prea vine să o paraseşti decât dacă ar apărea cineva la orizont care să merite cu adevărat osteneala. Până atunci, e posibil să ajungi în postura de martor fără voie al unei ciondăneli între doi prieteni comuni care se întâmplă să se vadă unul cu celălalt momentan. Ai grijă să nu cazi la mijloc!

Predispoziţii afective

Dispoziţie
afectivă
Dispoziţie afectivă
Stare
emoţională
Stare emoţională
Aptitudini
relaţionale
Aptitudini relaţionale

Notă: Deoarece acest horoscop este în timp REAL, nu neapărat calendaristic, ţine cont de mişcarea planetelor prin zodii şi astfel unele predicţii pot fi valabile de pe o zi pe alta sau să se schimbe chiar în cursul aceleiaşi zile şi pentru că se bazează pe relaţiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relaţional şi zodia natală, totul fiind ciclic, la un moment dat există posibilitatea să întâlniţi recomandarea de mai sus şi cu o altă ocazie sau la altă zodie.

© AstroDex


Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie
Compatibilitate zodiacala

Compatibilităţile zodiacale
Cine cu cine se potriveşte? Ar fi ideal dacă fiecare şi-ar găsi perechea potrivită.