AstroDex
Horoscop Berbec

Horoscop dragoste, zodia Berbec

Horoscop în timp real

Horoscop azi 20.09.2019, ora 4:52

Cuplu

Când credeai că le-ai văzut şi le-ai încercat pe toate în cuplu, Universul introduce o necunoscută în ecuaţie, stârnindu-ţi curiozitatea şi apetitul pentru nou. Mai mult ca sigur, nu va fi vorba de o a treia persoană, dar partenerul se îngrijeşte zilele acestea să te scoată din zona de confort, născocind noi metode de a te da pe spate cu totul. Iniţial, s-ar putea să-ţi lipsească atmosfera de dinainte, dar instinctul de aventurier îl surclasează degrabă pe cel de conservare!

Singur

Dacă persoana pe care o simpatizezi n-a capitulat încă în faţa farmecelor tale, eşti tentat să adopţi o strategie nouă zilele acestea. Aşadar, intenţionezi să-i arăti o nouă faţetă a personalităţii tale, poate chiar totalmente diferită de cea obişnuita. În cazul în care te decizi să dai curs acestui plan, gândeşte-te c-ar putea fi asemenea unei săbii cu două tăişuri. Fie îl/o şochează şi-i animă interesul fie îl/o sperie şi-şi ia călcâiele la spinare!

Predispoziţii afective

Dispoziţie
afectivă
Dispoziţie afectivă
Stare
emoţională
Stare emoţională
Aptitudini
relaţionale
Aptitudini relaţionale

Notă: Deoarece acest horoscop este în timp REAL, nu neapărat calendaristic, ţine cont de mişcarea planetelor prin zodii şi astfel unele predicţii pot fi valabile de pe o zi pe alta sau să se schimbe chiar în cursul aceleiaşi zile şi pentru că se bazează pe relaţiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relaţional şi zodia natală, totul fiind ciclic, la un moment dat există posibilitatea să întâlniţi recomandarea de mai sus şi cu o altă ocazie sau la altă zodie.

© AstroDex

Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie
Compatibilitate zodiacala

Compatibilităţile zodiacale
Cine cu cine se potriveşte? Ar fi ideal dacă fiecare şi-ar găsi perechea potrivită.