AstroDex

Horoscop Berbec


Horoscop dragoste, zodia Berbec

Horoscop în timp real

Horoscop azi 26.02.2020, ora 18:23

Cuplu

Temele recurente ale acestor zile par a fi nevoia de atenţie şi afecţiune. Atât tu, cât şi partenerul tău de viaţă căutaţi să reaprindeţi scânteia din cuplu. O idee bună ar fi, dacă aţi făcut pasul cel mare acum ceva timp, să vă reînnoiţi jurămintele de nuntă, fie că optaţi pentru un cadru oficial sau nu. În caz contrar, declaraţiile de dragoste ad-hoc sau cinele romantice într-un cadru select vă pot aduce mai aproape unul de celălalt, în cuget şi simţire.

Singur

Se pare că a venit momentul potrivit să treci mai departe şi să începi un nou capitol sentimental al vieţii tale. Astrele te sprijină în acest demers, scoţându-ţi în cale pe acel cineva care pare să corespundă criteriilor tale. Tot ceea ce ar trebui să faci este să-l/o abordaţi cu naturaleţe ca, mai apoi, să te laşi dus de val. Premisele sunt favorabile, dar ţine minte faptul că "Dumnezeu îţi dă, dar nu-ţi bagă-n traistă". Important este să preiei iniţiativa!

Predispoziţii afective

Dispoziţie
afectivă
Dispoziţie afectivă
Stare
emoţională
Stare emoţională
Aptitudini
relaţionale
Aptitudini relaţionale

Notă: Deoarece acest horoscop este în timp REAL, nu neapărat calendaristic, ţine cont de mişcarea planetelor prin zodii şi astfel unele predicţii pot fi valabile de pe o zi pe alta sau să se schimbe chiar în cursul aceleiaşi zile şi pentru că se bazează pe relaţiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relaţional şi zodia natală, totul fiind ciclic, la un moment dat există posibilitatea să întâlniţi recomandarea de mai sus şi cu o altă ocazie sau la altă zodie.

© AstroDex


Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie
Compatibilitate zodiacala

Compatibilităţile zodiacale
Cine cu cine se potriveşte? Ar fi ideal dacă fiecare şi-ar găsi perechea potrivită.

Recomandari astrologice

Din 7 in 7 ani (un sfert din ciclul lui Saturn), in viata fiecarui om se incheie o etapa importanta si incepe o alta. Daca va aflati la finele sau la inceputul unei astfel de etape, profitati de moment si luati cele mai intelepte decizii pentru viitorul dvs.!