AstroDex
Horoscop Capricorn

Horoscop dragoste, zodia Capricorn

Horoscop în timp real

Horoscop azi 25.05.2019, ora 22:29

Cuplu

Dacă răbdarea este o virtute, cel puţin zilele acestea, nu există persoană mai virtuoasă decât tine. Afişezi un calm imperturbabil, iar oricât de tentant ar fi să răspunzi cu aceeaşi monedă şicanelor partenerului, preferi să nu le pui la suflet şi chiar să le parezi cu un zâmbet larg şi o vorbă bună. În cazul în care cel drag este mai impulsiv din fire ori îl prinzi într-o pasă proastă, s-ar putea ca oricum ai da-o perioada aceasta, să nu fie bine nicicum!

Singur

În eventualitatea în care urmează să ieşi la prima întâlnire cu acel cineva care pare să corespundă tuturor criteriilor tale, dar te sună în ultimul moment şi anulează aranjamentul, nu renunţa la misiunea de a-l/o cuceri. E posibil să fi avut o zi tensionată la serviciu ori să fi apărut din senin o urgenţă familială care necesita intervenţia sa. Pe acelaşi principiu, nu considera că ieşirea a fost un eşec doar pentru că nu te-a sunat imediat ce a ajuns acasă!

Predispoziţii afective

Dispoziţie
afectivă
Dispoziţie afectivă
Stare
emoţională
Stare emoţională
Aptitudini
relaţionale
Aptitudini relaţionale

Notă: Deoarece acest horoscop este în timp REAL, nu neapărat calendaristic, ţine cont de mişcarea planetelor prin zodii şi astfel unele predicţii pot fi valabile de pe o zi pe alta sau să se schimbe chiar în cursul aceleiaşi zile şi pentru că se bazează pe relaţiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relaţional şi zodia natală, totul fiind ciclic, la un moment dat există posibilitatea să întâlniţi recomandarea de mai sus şi cu o altă ocazie sau la altă zodie.

© AstroDex

Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie
Compatibilitate zodiacala

Compatibilităţile zodiacale
Cine cu cine se potriveşte? Ar fi ideal dacă fiecare şi-ar găsi perechea potrivită.

Recomandari astrologice

Cand este Luna Noua, incepeti ceva nou in viata dumneavoastra! De asemenea, puteti incerca sa va lasati de fumat sau de alcool, in general de obiceiurile de care vreti sa scapati.