AstroDex

Horoscop Fecioară


Horoscop dragoste, zodia Fecioară

Horoscop în timp real

Horoscop azi 12.12.2019, ora 4:49

Cuplu

Poate că paharul cu nemulţumiri, reproşuri şi neîmpliniri în viaţa de cuplu s-a umplut, iar zilele acestea riscă să dea peste el. Dacă se iveşte oportunitatea de a găsi consolare în braţele altcuiva, indicat ar fi să nu dai curs acestei tentaţii. Poate că pe moment ţi-ar surâde ideea, dar lasă raţiunea să decidă pentru tine. Pentru a depaşi provocările întâmpinate pe parcursul unei relaţii serioase sau al unui mariaj, este nevoie de doi, nu de trei!

Singur

Probabil că ai început să simpatizezi pe cineva, dar încă nu eşti pregatit/ă să-ţi asumi acest lucru şi cu atât mai puţin să treci la atac. Tocmai pentru că te încearcă primii fiori ai unei iubiri neîmpărtăşite, s-ar putea ca mina ta îngândurată, absentă, poate chiar ursuză să-l/o gonească înainte de a-ţi da seama dacă te vede cu aceiaşi ochi. Fă un exerciţiu de voinţă şi nu depune armele seducţiei înainte de a le fi folosit la potenţialul lor maxim!

Predispoziţii afective

Dispoziţie
afectivă
Dispoziţie afectivă
Stare
emoţională
Stare emoţională
Aptitudini
relaţionale
Aptitudini relaţionale

Notă: Deoarece acest horoscop este în timp REAL, nu neapărat calendaristic, ţine cont de mişcarea planetelor prin zodii şi astfel unele predicţii pot fi valabile de pe o zi pe alta sau să se schimbe chiar în cursul aceleiaşi zile şi pentru că se bazează pe relaţiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relaţional şi zodia natală, totul fiind ciclic, la un moment dat există posibilitatea să întâlniţi recomandarea de mai sus şi cu o altă ocazie sau la altă zodie.

© AstroDex


Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie
Compatibilitate zodiacala

Compatibilităţile zodiacale
Cine cu cine se potriveşte? Ar fi ideal dacă fiecare şi-ar găsi perechea potrivită.