AstroDex
Horoscop Balanţă

Horoscopul lunii iunie pentru zodia Balanţă

Dacă treci prin evenimente mai puțin plăcute în cursul sau jurul zilei de 3, apelează la părinți pentru ajutor moral sau chiar financiar. Din 4 încolo, comunici mai eficient cu superiorii. După data de 9, nativii/ele implicați/te în relații la distanță pot avea parte de o perioadă bună. La fel de posibil este ca, în cazul burlacilor/țelor, să se lege ceva cu o persoană pe care o găsesc specială.

La serviciu, te bucuri de mult spor și de o productivitate crescută, dar caută să nu-ți neglijezi treburile de familie în cursul sau jurul zilei de 14. De aceeași tendință poți avea parte și în cursul sau jurul datei de 16, deci sarcinile de serviciu cu care te întâlnești s-ar putea să fie mai dificile. În cursul sau jurul zilei de 18, ai o atitudine voluntară și mult succes în treburile profesionale.

În cursul sau preajma lui 19, s-ar putea să te împarți iar cu dificultate între treburile de familie și cele profesionale. În cursul sau jurul lui 23, s-ar putea să te găsești într-o dispoziție înclinată spre polemică, dar nu-i da curs pentru că s-ar putea să nu ducă niciunde. În cursul sau preajma lui 24, așteaptă-te la o zi dificilă la muncă. Din 29 încolo, eși mai comunicativ/ă și-ți faci prieteni noi.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii iunie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Recomandari astrologice

Cand Venus este in miscare retrograda, e posibil sa izbucneasca conflicte in viata de cuplu. Abordate cu intelepciune, conflictele pot oferi ocazii de a clarifica nemultumirile si de a reanima relatia. Daca va pripiti insa, situatia poate degenera intr-o ruptura.