AstroDex

Horoscop Balanţă

Horoscopul lunii ianuarie pentru zodia Balanţă

În cursul sau în preajma zilei de 2, discuțiile tale cu membrii familiei au șanse mai mici de a culmina cu un conflict. Din 3 încolo, dai dovadă de asertivitate în felul în care comunici. În cursul sau în preajma zilei de 12, au loc conversații cu membrii familiei care ajută să clarificați unele chestiuni. Din 13 încolo, atmosfera de la serviciu devine mai armonioasă.

După data de 16 a lunii, comunici mai eficient cu persoana iubită și/sau copiii. În cursul sau în jurul zilei de 18, ar putea să apară totuși unele discuții în contradictoriu. Pe parcursul sau în jurul lui 26, s-ar putea strica atmosfera și la serviciu din cauza faptului că tu și colegii de muncă nu sunteți pe aceeași lungime de undă în privința unor chestiuni de ordin profesional.

În cursul sau în preajma zilei de 27, s-ar putea așterne o perioadă de acalmie din acest punct de vedere, dar există riscul ca tensiunile să reapară cândva în cursul sau în jurul zilei de 28. Este clar că trebuie să faci ceva din acest punct de vedere. Poate că dacă ați discuta mai pe larg despre diferențele voastre de viziune, ați ajunge la un teren comun unde ați putea construi strategii colective.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii ianuarie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »»


Orele planetare
AstroDex
Azi: 27.01.2020 - 20:00
Răsărit Soare: 07:37
Apus Soare: 17:19
Guvernatorul zilei:
Guvernatorul zilei
Ora planetară:
Cititi amanunte
Luna: 19:42 - 20:53
Detalii oră planetară