AstroDex

Horoscop Balanţă

Horoscopul lunii aprilie pentru zodia Balanţă

În cursul sau preajma datei de 3, pot apărea neînțelegeri între tine și colegii de muncă sau nu te simți prea bine, dar nu îți dai seama care este problema. Din aceeași dată încolo, unii(ele) nativi(e) pot începe o relație la distanță sau cu cineva de o altă religie/naționalitate. În cursul sau jurul zilei de 4, caută să îți exersezi un talent sau mergi într-o excursie cu partenerul și/sau copiii.

Tot atunci, există însă riscul unor conflicte cu familia de origine. În cursul sau preajma datei de 7, caută să nu afișezi gelozie și posesivitate în raport cu persona iubită. Din 11 încolo, comunici mai eficient cu partenerul de viață și/sau afaceri. În cursul sau jurul zilei de 25, pot interveni certuri între tine și persoana iubită pe seama unor chestiuni locative, gospodărești sau de familie.

În cursul sau preajma datei de 26, se poate perpetua această atmosferă încărcată în cuplu, care poate scoate în evidență niște probleme mai serioase între tine și partener. În cursul sau jurul zilei de 28, ar putea reapărea tedințe de gelozie și posesivitate în cuplu. În cursul sau preajma datei de 30, se adâncesc problemele între tine și partener, semn că trebuie să faci ceva degrabă în privința lor.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii aprilie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »»