AstroFidelia English En 
Horoscop Balanţă

Horoscopul lunii februarie pentru zodia Balanţă

În cursul sau în preajma zilei de 2, se întrevăd unele tensiuni între tine și persoana iubită și unii membrii ai familiei de origine sau paote unele chestiuni gospodărești vă aduc în prag de ceartă. Din 4 încolo, începi să comunici mai bine cu rudele apropiate. După data de 10, este posibil ca și cu colegii de muncă să te înțelegi mai ușro, dar s-ar putea să ajungeți mai ușor la neînțelegeri.

În cursul sau în cursul zilei de 13, se prea poate să apară unele tensiuni între tine și cel drag, cel mai probabil fără ca vreunul dintre voi să se aștepte. După data de 14, se pot ivi oportunități de a valorifica sumele câștigate/deținute împreună cu partenerul de viață și/sau de afaceri. În cursul sau în preajma zilei de 18, s-ar putea să apară mici tensiuni între tine și unii membri ai familiei.

În cursul sau în preajma zilei de 19, s-ar putea să ai parte de unele neînțelegeri cu unii colegi de muncă sau de situații mai confuze la serviciu. În cursul sau în preajma zilei de 22, s-ar putea să fii indus în eroare de către unul din colegii de muncă, mai mult sau mai puțin deliberat. În cursul sau în preajma zilei de 23, pot apărea unele tensiuni între tine și anumiți membri ai familiei tale.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii februarie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »

Recomandari astrologice

Daca Jupiter este in miscare retrograda, conturile cu autoritatile din viata dumneavoastra (mentori, sefi, politie, creditori etc.) s-ar putea regla in urma unor evenimente nu tocmai placute. Cautati sa nu va creati singur probleme! (consultati tabelul planetelor retrograde)