Horoscop Balanţă

Horoscopul lunii aprilie pentru zodia Balanţă

Sănătate ar trebui să fie o prioritate la fel de mare ca și cariera în cursul sau jurul zilei de 2. În cursul sau în preajma lui 10, atmosfera de la muncă este liniștită, dar pot interveni tensiuni acasă. În plus, s-ar putea să fii mai puțin expanisv(ă) în comunicare. În cursul sau preajma zilei de 12, pot apărea tensiuni la serviciu sau îți încearcă nervii aparatura de la birou. Încearcă să fii calm(ă).

În cursul sau în preajma zilei de 13, continuă tensiunile între tine și partener pe teme domestice, iar faptul că părinții se amestecă nu face decât să accentueze lucrurile. În cursul sau jurul zilei de 14, se mai liniștesc apele și puteți purta o discuție care să nu degenereze în ceartă. În cursul sau jurul lui 15, ți se pune la încercare iar răbdarea la locul de muncă, dar nu da curs supărărilor.

Din 17 încolo, vorbești din nou pe limba partenerului, fapt care schimbă atmosfera dintre voi din data de 20 începând. În cursul sau în preajma zilei de 22, pot apărea unele profituri în asociere cu partenerul de viață și/sau de afaceri. În cursul sau jurul datei de 27, te pot solicita unele chestiuni profesionale destul de mult. Din 29 încolo, atmosfera de acasă poate ajunge destul de tensionată.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii aprilie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »

Recomandari astrologice

Cand Venus este in miscare retrograda, e posibil sa izbucneasca conflicte in viata de cuplu. Abordate cu intelepciune, conflictele pot oferi ocazii de a clarifica nemultumirile si de a reanima relatia. Daca va pripiti insa, situatia poate degenera intr-o ruptura.