AstroDex

Horoscop Balanţă

Horoscopul lunii decembrie pentru zodia Balanţă

În data de 2, Jupiter poposește în Capricorn, ceea ce înseamnă că te așteaptă o perioadă în care te înțelegi mai bine cu familia, dar mai ales cea de origine. Din 9 încolo, abilitățile tale de comunicare și socializare se potențează vizibil în mai toate contextele sociale în care te afli. În cursul sau în preajma zilei de 11, se pune punct unor probleme de familie care existau de prea multă vreme.

În cursul sau jurul lui 13, se întrevede armonie în plan familiar, dar și unele oportunități financiare demne de luat în seamă. În cursul sau preajma zilei de 15, ești într-o dispoziție de zile mari, ceea ce se observă impediat din atitudinea ta. Din 20 încolo, se arată șanse de a revitaliza atmosfera în plan sentimental sau de a aborda pe acel cineva special. Nu lipsesc nici șansele de câștig.

În cursul sau preajma zilei de 22, ar fi indicat să nu dai curs tendințelor de gelozie și posesivitate. Din 29 încolo, este posibil să îți fie mai ușor să comunici cu familia, dar în special cu părinții sau rudele cu care nu împărtășești aceeași mentalitate. În cursul sau jurul lui 30, pari că te afli în compania celor dragi, pregătind poate ultimele detalii pentru masa sau petrecerea dintre ani.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii decembrie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »»