AstroDex

Horoscop Balanţă

Horoscopul lunii octombrie pentru zodia Balanţă

Ceva din comportamentul unor membrii ai familiei te deranjează destul de mult în cursul sau în preajma zilei de 1. Din 3 încolo, intri în posesia unor idei sau ponturi în legătură cu oportunități de rotunjire a projiturilor și/ sau de valorificare a unor economii realizate până acum. După data de 4, ai mai multă energie și se vede că îți porți altfel corpul. Încearcă să cultivi această stare de bine.

În cursul sau în jurul datei de 7, ar putea intervi unele griji de ordin financiar, pricinuite cel mai probabil de unele cheltuieli la care nu te-ai așteptat. Din 8 încolo, cresc șansele de a-ți suplimenta bugetul sau de a investi o parte din economiile pe care le-ai făcut. În cursul sau preajma zilei de 12, pot apărea iarăși cheltuieli pe care nu le-ai preconizat. În cursul sau jurul lui 15 și 21, se ivesc iar șanse de câștig.

În cursul sau în preajma zilei de 27, ar putea să apară din nou tensiuni între tine și unii membri ai familiei. În cursul sau jurul datei de 30, este posibil să o duci mai bine decât de obicei în plan financiar. Lucrurile riscă totuși să se schimbe după 31, atunci când Mercur începe să retrogradeze prin casa banilor și a bunurilor dobândite prin eforturi proprii. Caută să îți schimbi obiceiurile financiare.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii octombrie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »