AstroDex
Horoscop Balanţă

Horoscopul lunii august pentru zodia Balanţă

În cursul zilei de 2, s-ar putea să nu poți lansa un proiect sau o strategie de dezvoltare din pricina lipsei de fonduri. În cursul sau jurul datei de 8, întâlnirile cu finanțatorii sau colegii de proiect ar putea găsi o rezolvare pentru această situație. Ai mai multe șanse să găsești sponsori după data de 11, dar ai grijă ce decizii iei pe plan financiar și cum te exprimi în raport cu aceștia.

În cursul sau preajma datei de 14, te bucuri de popularitate pe plan social. În cursul sau jurul zilei de 16, este posibil ca proiectele de grup sau strategiile de dezvoltate să te coste iar bani pe care nu îi ai momentan. Din 18 încolo,unele frustrări sau temeri riscă să iasă la suprafață. În cursul lui 21, se pot duce negocieri încununate de succes pentru lansare unui proiect de grup sau plan de dezvoltare.

Din aceeași dată încolo, poate reveni o persoană din trecutul tău amoros în peisajul tău actual. În cursul sau jurul zilei de 24, s-ar putea ca drumurile voastre să se intersecteze din nou. În cursul sau preajma lui 26, s-ar putea să iei unele decizii în pricința acestui aspect și să ai parte de un closure. Din data de 29 încolo, s-ar putea să lași unele tipare de gândire să te limiteze.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii august pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »