AstroDex

Horoscop Capricorn

Horoscopul lunii februarie pentru zodia Capricorn

După data de 3, felul în care comunici se bazează mai mult pe semnale pe care le trimiți celor din jur prin intermediul modulațiilor vocii și prin gesturi. Din 7 încolo, atmosfera din familie se dinamizează, dar există riscul să se ajungă mai des la tensiuni. Începând cu data de 16, ești mai asertiv(ă) în felul în care te raportezi la ceilalți, dar felul evaziv în care te exprimi creează probleme după 17.

În cursul sau în preajma datei de 21, te implici mai mult în relația cu partenerul și/sau copiii, iar relația cu ei are de câștigat de pe urma stării tale de spirit. În cursul sau în jurul lui 23, există însă riscul să apară tensiuni între tine și unii membri ai familiei. Străduiește-te să nu lași lucrurile de voia întâmplării. În caz contrar, există posibilitatea ca relația voastră să se degradeze destul de mult.

În cursul sau în preajma zilei de 25, felul în care comunici se redresează, dar planează însă riscul de a nu fi suficient de clar(ă) în exprimare. În cursul sau în jurul datei de 28, ar putea reveni tensiunile între tine și membrii familiei. Este evident faptul că trebuie schimbat ceva la modul în care te raportezi la cei dragi, mai ales dacă aceste probleme persistă de mai multă vreme.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii februarie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »»


Orele planetare
AstroDex
Azi: 26.02.2020 - 17:38
Răsărit Soare: 06:56
Apus Soare: 18:00
Guvernatorul zilei:
Guvernatorul zilei
Ora planetară:
Cititi amanunte
Marte: 17:04 - 18:00
Detalii oră planetară