AstroDex
Horoscop Capricorn

Horoscopul lunii iunie pentru zodia Capricorn

În cursul sau jurul lui 3, s-ar părea că ai un tonus fizic și psihic bun, ceea ce îți poate aduce mai mult succes în rândul persoanelor pe care le găsești interesante. Din 4 încolo, comunici mai bine cu partenerul de viață și/sau de afaceri, clienții și colaboratorii. După data de 9, te înțelegi ceva mai bine cu colegii de muncă. În cursul sau jurul lui 14, ajungi la unele concluzii cu cel drag.

Tot atunci însă, dar în alte privințe, s-ar putea ca tu și partenerul sau asociatul/ții să nu cădeți de acord. Același lucru s-ar putea întâmpla și în cursul sau jurul lui 16, cu mențiunea că acest lucru se poate datora faptului că ascultați ce spun alții mai mult decât ce zice celălalt. În preajma lui 18, s-ar putea să apară evenimente importante în raport cu partenerul de viață și/sau de afaceri.

În cursul sau jurul lui 19, ar putea interveni iar tensiuni între tine și partenerul de viață și/sau de afaceri. În cursul sau jurul lui 23, s-ar putea să ai parte de unele provocări pe plan profesional sau de neplăceri la nivel medical. Cele dintâi ar putea să revină în preajma lui 24. Din 29 încolo, pot apărea oportunități de câștig în raport cu partenerul de viață și/sau de afaceri cu care deții resurse.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii iunie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »