AstroDex
Horoscop Capricorn

Horoscopul lunii august pentru zodia Capricorn

În cursul sau în preajma zilei de 2, ar putea interveni unele tensiuni între tine și persoana iubită pe seama geloziei sau a posesivității. În cursul sau jurul lui 8, s-ar putea să nu fii în cea mai bună formă a ta, dar ești motivat(ă) să depășești cu bine orice provocare. Din 11 încolo, apar șanse de câștig în raport cu parteneruld e viață și/ sau afaceri. În același timp, ești mai puțin spontan(ă) în relație, dar mai împăcat(ă) cu tine.

În cursul sau jurul lui 14, s-ar putea ca tu și partenerul de viață și/ sau afaceri să înmulțiți unele resurse comune. În cursul sau preajma lui 16, revin însă dezechilibrele pe plan sentimental. Din 18 încolo, s-ar putea să pleci într-o călătorie, fie de agrement, fie în interes de serviciu. În cursul sau jurul lui 21, ești din nou pregătit(ă) să înfrunți orice provocare ce se poate ivi perioada aceasta.

Din aceeași dată încolo, poți începe o relație cu o persoană de altă religie/ naționalitate sau restabilești contactul cu unele rude de peste hotare. În cursul sau jurul lui 24, aceste relații pot juca un rol important în viața ta. În cursul sau jurul zilei de 26, se anunță o perioadă bună pentru concesii. Din data de 29 încolo, ești mai elocvent(ă), ceea ce are un efect bun în felul în care comunici.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii august pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Orele planetare
AstroDex
Azi: 21.08.2019 - 18:59
Răsărit Soare: 06:24
Apus Soare: 20:13
Guvernatorul zilei:
Guvernatorul zilei
Ora planetară:
Cititi amanunte
Jupiter: 17:54 - 19:03
Detalii oră planetară