AstroDex

Horoscop Capricorn

Horoscopul lunii octombrie pentru zodia Capricorn

În cursul sau în preajma zilei de 1, s-ar putea să ai parte de unele tensiuni în raport cu superiorii sau poate că doar îți revin responsabilități mai mari decât de obicei. După data de 3, comunici mai ușor cu prietenii, dar și cu persoana cu care derulezi proiecte extraprofesionale sau care ți le finanțează. Din 4 încolo, ascensiunea ta profesională înregistrează progrese mai mari decât te-ai fi așteptat.

În cursul sau în preajma zilei de 7, s-ar putea să te împarți cu dificultate între viața socială și cea sentimentală. Din 8 încolo, te bucuri de mai multă popularitate în plan social. În cursul sau jurul datei de 12, s-ar putea să ți se reproșeze din nou că stai prea mult timp cu partenerul și îți neglijezi prietenii sau viceversa. În cursul sau jurul zilelor de 15 și 21, apar unele oportunități rare de colaborare.

În cursul sau în preajma datei de 27, s-ar putea să revină scânteile între tine și șefi sau poate că te trezești iar cu sarcini de serviciu care te pun în situații-limită. În cursul sau jurul zilei de 30, poți cunoaște o serie de persoane care gândesc similar ție și îți împărtășesc visurile și idealuri. Căutați să strângeți rândurile. Din 31 încolo, pot apărea unele probleme de comunicare între tine și unii prieteni.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii octombrie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »