AstroDex

Horoscop Capricorn

Horoscopul lunii decembrie pentru zodia Capricorn

Din 2 încolo, Jupiter se mișcă prin semnul nașterii tale, semn că nu îți vor lipsi încrederea de sine și șarmul în perioada următoare. După data de 9, încearcă să nu te împotmolești de tipare de gândire limitative și învechite. În cursul sau în preajma zilei de 11, debordezi de carismă. În cursul sau în jurul lui 13, se arată un moment propice pentru negocieri și activități care vizează proiecte.

În cursul sau preajma lui 15, ești extrem de popular(ă) și nu vei duce deloc lipsă de admiratori. În cursul sau în jurul lui 20, nu pleca urechea la gura târgului. Din această dată încolo, apar mai multe oportunități de a-ți rotunji bugetul și/ sau a investi o parte din economiile pe care le-ai relizat. În cursul sau preajma zilei de 22, nu pune însă sume mari la bătaie pentru proiecte care nu îți aparțin.

Din data de 29 încolo, ai și mai multă încredere de sine, iar carisma și șarmul nu îți lipsesc, semn că vei face impresie bună oriunde te-ai afla. În cursul sau în preajma zilei de 30, te afli într-o stare de spirit perfectă, ceea ce înseamnă că noaptea de Revelion te va găsi cu stima de sine la un nivel ridicat și pregătit(ă) să iei cu asalt 2020. Știi că dispui de multe oportunități în Noul An.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii decembrie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »»