AstroDex

Horoscop Fecioară

Horoscopul lunii februarie pentru zodia Fecioară

Din 3 încolo, comunici mai bine cu partenerul de viață și/sau de afaceri, dar vă contrați încă, dar mai ales începând cu 5, pe teme de natură financiară care implică finanțe ale ambelor părți. Din 16 încolo, atmosfera în raport cu partenerul de viață și/sau copiii este una dinamică, ce cu ușurință poate degenera în conflict. Începând cu 17 a lunii, apar dificultăți de comunicare cu ceilalți.

În cursul sau în preajma zilei de 21, ești ceva mai retras(ă), preferând compania apropiaților decât pe cea a unor grupuri mari de persoane. În cursul sau în jurul lui 23, ar fi indicat să ai mai multă grijă cum te comporți în raport cu persoana iubită și/sau copiii. Există riscul să dovedești faptul că nu ai încredere în ei pentru că nu le respecți limitele libertății personale.

În cursul sau în preajma zilei de 25, mai dispar din obstacolele pe care involuntar ți le puneai singur(ă) în interacțiunea cu cei din jur, dar mai ales în raport cu partenerul de viață și/sau afaceri. În cursul sau în jurul lui 28, s-ar putea să cazi din nou pradă geloziei și posesivității. Ar fi bine să treci prin filtrul rațiunii aceste porniri pentru că există riscul săi dezamăgești pe cei dragi.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii februarie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »»