AstroDex
Horoscop Fecioară

Horoscopul lunii iunie pentru zodia Fecioară

La nivel profesional, ziua de 3 s-ar putea să fie una dintre cele mai productive. După data de 4, te bucuri de mai multă popularitate pe plan social. Din 9 încolo, atmosfera dintre tine și superiori se îndulcește simțitor și pot apărea oportunități să te remarci pe plan profesional. În cursul sau jurul zilei de 14, discută strategii de viitor cu partenerul de viață și/sau afaceri, dar nu uita de prezent.

Același avertisment de a te concentra și pe preocupările actuale și pe prezent se prefigurează și în cursul sau preajma zilei de 16. Tot atunci însă, s-ar putea să intervină unele discuții aprinse cu cel drag pe seama unor chestiuni familiale sau gospodărești. În cursul sau jurul lui 18, s-ar putea să stabilești o colaborare, să legi un parteneriat, iar burlacii/țele pot cunoaște pe cineva special.

În cursul sau jurul lui 19, ai putea fi nevoit/ă să alegi unde îți investești cele mai multe resurse, adică fie în chestiunile pe termen lung, fie în preocupările de moment. În cursul sau preajma lui 23, ai mare grijă cum te împarți între viața socială și cea sentimentală. În cursul sau jurul lui 24, nu lăsa cariera să intervină între tine și partener. Din 29 încolo, lucrează să rămâi pozitiv/ă.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii iunie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »