AstroDex

Horoscop Fecioară

Horoscopul lunii decembrie pentru zodia Fecioară

Din 2 încolo, Jupiter se mișcă prin semnul Capricornului, ceea ce înseamnă că te așteaptă o perioadă bună în plan sentimental și în relație cu copiii. Din 9 încolo, comunici mai eficient cu familia. În cursul sau în jurul datei de 13, se creează un context astral bun pentru întâlniri de afaceri și negocieri, dar și pentru cultivarea relației cu partenerul sau cu acel cineva special.

În cursul sau în preajma zilei de 15, ești într-o dispoziție foarte bună, semn că succesele nu se vor lăsa prea mult așteptate. Din 20 încolo, relaționezi mai ușor cu colegii de muncă, până și cu cei cu care întâmpini probleme de comunicare. În cazul în care nu au dus nciciunde negocierile întreprinse nu cu mult timp în urmă, s-ar putea să ai în această dată parte de mai mult noroc.

În cursul sau în preajma zilei de 22, s-ar putea să apară unele șicane între tine și unii tovarăși de serviciu, dar ține cont de faptul că ar putea fi vorba și de anumite probleme tehnice. Din 29 încolo, vorbești mai ușor pe limba partenerul de viață și al copiilor. În cursul sau în preajma zilei de 30, astrele îți conferă o stare de spirit bună, cât să începi Noul An într-o notă pozitivă.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii decembrie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »»