AstroDex
Horoscop Fecioară

Horoscopul lunii august pentru zodia Fecioară

S-ar putea să nu începi luna aceasta într-o formă prea bună, mai ales la nivel mental în cursul sau preajma zilei de 2. În cursul sau jurul datei de 8, unele evenimente mai puțin plăcute te reapropie de familie. Din 11 încolo, s-ar putea să mizezi mai mult pe fapt decât pe vorbe atunci când comunici. Tot de atunci începând, ia-ți măsuri de sigurabță dacă conduci pe distanțe lungi și nu intra în conflicte cu familia.

În cursul sau jurul lui 14, ar putea reveni în viața ta un fost partener din trecut sau ți se arată la ce traume din relația cu el ar trebui să lucrezi. În cursul sau preajma lui 16, te-ar putea încerca iar o stare de spirit mai proastă. Din 18 încolo, ai o atitudine asertivă în raport cu ceilalți. În cursul sau jurul lui 21, se reinstalează senzația de armonie în familie. Din această dată încolo, șarmul tău se potențează.

Folosește-te din plin de ele în cursul sau preajma lui 24. În cursul sau în jurul datei de 26, te simți bine cu tine însuți(ăți) și ai parte de unele binemertitate revelații pe plan personal. Din data de 29 încolo, ești nu doar foarte carismatic(ă), ci și mai comunicativ(ă) decât de obicei. Acest lucru te ajută să ai parte de mici succese în raport cu cei din jurul tău, mai ales dacă se ajunge la subiecte sensibile.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii august pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »