AstroDex

Horoscop Fecioară

Horoscopul lunii octombrie pentru zodia Fecioară

În cursul sau în jurul zilei de 2, caută să nu te înhami la cheltuieli pe care le-ai fi putut evita. Din 3 încolo, astrele îți potențează abilitățile de socializare și comunicare. Începând cu data de 4, se prea poate să te precipiți întrucâtva pe plan financiar și să nu iei cele mai bune decizii. În cursul ori în jurul zilei de 7, s-ar putea să fii destul de agresiv(ă) în felul în care vorbești cu ceilalți.

După data de 8, ești fermecător(oare) și îi cucerești pe toți prin felul în care interacționezi cu ei și te exprimi. În cursul zilei de 12, s-ar putea să te implici iar în unele dezbateri inutile. În cursul ori în preajma zilelor de 15 și 21, se creează un climat propice negocierilor, ședințelor de vânzare sau de promovare de idei, brainstorming-urilor sau chiar interviurilor de angajare.

În cursul sau în jurul datei de 27, s-ar putea să îți lipsească iar inspirația în plan financiar. Ai grijă ce faci odată ce te abați de la lista de cumpărături. În cursul sau în preajma zilei de 30, nu te baza doar pe flerul tău în comunicare, căci și pe șarmul pe care astrele și-l scot în evidență. Din 31 încolo, s-ar putea să le duci dorul pentru că sar mai rar în ajutorul tău în contextele sociale sensibile.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii octombrie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Recomandari astrologice

Daca Jupiter este in miscare retrograda, conturile cu autoritatile din viata dumneavoastra (mentori, sefi, politie, creditori etc.) s-ar putea regla in urma unor evenimente nu tocmai placute. Cautati sa nu va creati singur probleme! (consultati tabelul planetelor retrograde)