AstroDex
Horoscop Gemeni

Horoscopul lunii august pentru zodia Gemeni

În cursul sau în jurul zilei de 2, nu da prea multă crezare bârfelor care ar putea să circule despre tine sau cineva drag. În cursul datei de 8, se formează un climat astral benefic negocierilor, discuțiilor sau întâlnirilor care vizează planuri de dezvoltare pe termen lung sau unele proiecte de grup. Din 11 încolo, abilitățile tale de comunicare și socializare se pot potența destul de mult.

Tot de atunci încolo, ai grijă la tendința de a izbucni în cele mai nepotrivite momente. În plus, este posibil ca relația cu partenerul de viață și/ sau afaceri să stagneze puțin. În cursul sau jurul lui 14, este recomandat să ții pitch-uri sau să duci negocieri. Din 18 încolo, pot interveni unele tensiuni în raport cu familia. În data de 21, sunt favorizate iar proiectele de grup și planurile de viitor.

Din această zi încolo, se întrevăd schimbări pe plan familial. În cursul sau jurul zilei de 26, caută să dai dovadă de mai multă deschidere în raport cu cei dragi. Din data de 29 încolo, s-ar putea să comunici mai eficient cu cei dragi. Străduiți-vă să urmați această curbă ascendentă și pe viitor și să eliminați eventualele surse de tensiune care s-au făcut remarcate între voi perioada aceasta.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii august pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Recomandari astrologice

Actiunile si proiectele noi au mai mari sanse de reusita, daca sunt incepute atunci cand Luna este in crestere.