AstroDex
Horoscop Gemeni

Horoscopul lunii iunie pentru zodia Gemeni

Începi luna cu un tonus bun și capacitatea de a face față tuturor provocărilor sau cel puțin acesta este pronosticul pe care îl dau astrele în cursul sau jurul zilei de 3. Din 4 încolo, afli ponturi și idei despre cum ți-ai înmulți oportunitățile de a-ți suplimenta veniturile și/sau de a-ți valorifica economiile. După data de 9, șarmul și carisma se potențează vizibil. Caută să te folosești de ele.

În data de 14, pot apărea unele oportunități de rotunjire a bugetului și/sau de valorificare a economiilor, dar ai mare grijă după aceea cât cheltuiești. Posibila pierdere a echilibrului între profituri și cheltuieli ar putea constitui un pericol și în cursul zilei de 16. În data de 18, s-ar putea să-ți găsești curajul de a implementa noi politici financiare în viața ta, dar eșecul pândește în 19.

În cursul sau jurul datei de 23, pot interveni unele tensiuni între tine și persoana iubită, asociat/ți sau un client. S-ar putea să iasă la iveală, cândva în cursul zilei de 24, că raportul inegal de forțe dintre voi ar fi putut constitui problema. Din data de 29, abilitățile tale de comunicare și socializare se potențează vizibil, dar este important să le folosești înțelept și să nu epatezi mult.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii iunie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »