AstroDex

Horoscop Gemeni

Horoscopul lunii februarie pentru zodia Gemeni

Din 3 încolo, îți concentrezi forțele în plan profesional, acolo unde te remarci prin modul în care comunici cu superiorii și cu alte persoane importante din domeniul tău de activitate. Începând cu data de 7, te înflăcărează ideea unor proiecte sau aperi cu strășnicie unele idei în fața prietenilor. După data de 16, ar putea interveni unele lupte pentru putere între tine și partenerul de viață/afaceri.

Începând cu data de 17, s-ar putea ca abilitățile tale de comunicare și interacțiune în planul muncii să mai dea și greș. În cursul sau în preajma zilei de 21, ești într-o dispoziție bună, dar mai retras(ă) decât de obicei. În cursul sau în jurul datei de 23, s-ar putea să fii destul de temător(oare) cu privire la viitor sau constați că ar fi fost bine să nu îți pui încrederea în unii oameni.

În cursul sau în preajma lui 25, lucrurile revin pe făgașul normal la locul de muncă, scăzând șansele de a spune lucruri pe care ai putea ajunge să le regreți. În cursul sau în jurul lui 28, s-ar putea ivi din nou frământări cu privire la modul în care vor evolua unele situații. De asemenea, felul în care merg unele relații dau naștere unor dubii cu privire la trăinicia lor în viitor.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii februarie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »»