AstroDex

Horoscop Gemeni

Horoscopul lunii octombrie pentru zodia Gemeni

În cursul sau în preajma zilei de 1, ar putea apărea unele tensiuni între tine și partener. După data de 3, comunici mai ușor cu colegii de muncă. Din 4 încolo, viața ts sentimentală se dinamizează destul de mult. În cursul sau în jurul datei de 7, s-ar putea să nu fi în cea mai bună formă a ta. Ar fi bine să ai mai multă grijă de sănătatea ta la finele primei decade a lunii octombrie.

După data de 8, atmosfera de la serviciu este mai armonioasă, semn că se risipesc tensiunile pe care le-ai resimțit în zilele trecute. În cursul sau în jurul zilei de 12, există posibilitate să reapară problemele de sănătate cu care te-ai confruntat cu câteva zile înainte. În cursul sau în preajma datelor de 15 și 21, dispui de multă productivitate în plan profesional. Încearcă să o folosești la maximum.

În cursul sau în preajma zilei de 27, s-ar putea ca gelozia și posesivitatea să îți dea din nou târcoale. În cursul sau jurul datei de 30, te înțelegi bine cu colegii de la serviciu și nu este exclus chiar să filtrezi cu unul dintre ei. După data de 31 octombrie, s-ar putea ca lucrurile să se strice la locul de muncă. Încearcă să nu lași loc de interpretări și dă dovadă de claritate în exprimare.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii octombrie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »