AstroDex

Horoscop Gemeni

Horoscopul lunii decembrie pentru zodia Gemeni

Din 2 încolo, ingresul lui Jupiter în Capricorn deschide perioada unor noi parteneriate de afaceri, colaborări și contracte importante cu clienți valoroși. Din 9 încolo, comunici mai eficient cu cel drag. În cursul sau jurul lui 11, se creează un context bun pentru negocieri care vizează conturarea unor termeni contractuali avantajoși. Pregătește-te cât de bine poți pentru astfel de întrevederi.

În cursul sau în preajma lui 13, nivelul tău de randament este la înălțime, ceea ce s-ar putea să îți aducă unele beneficii financiare sub formă de o primă. În cursul sau în jurul zilei de 15, te simți pregătit(ă) să faci față oricărei provocări. Cândva din 20 încolo, s-ar putea ca unii(le) nativi(e) să cunoască pe cineva special din/în străinătate și să înceapă o relație la distanță, de exemplu.

În aceeași dată, stai din nou bine cu gradul de productivitate. Din 29 încolo, se arată și mai multe șanse de câștig pe marginea cărora tu și partenerul de viață și/ sau afaceri, colaboratorii și clienții ar trebui să discutați. În cursul sau în preajma zilei de 30, te simți gata să dai piept cu Noul An și îți sufleci mânecile pentru toate oportunitățile și proocările pe care le pregătește pentru tine.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii decembrie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »»