AstroDex
Horoscop Leu

Horoscopul lunii august pentru zodia Leu

În cursul sau preajma zilei de 2, s-ar putea să apară unele tensiuni între tine și superiori. În cursul sau jurul datei de 8, te bucuri de o mai bună înțelegere cu persoana iubită și/ sau copiii. Din 11 încolo, ești mai comunicativ(ă), dar poate mai puțin doritor(oare) să te impui pe plan carieristic. În plus, s-ar putea să fii mai puțin spontan(ă) pe planul cuplului. În cursul sau jurul lui 14, totul îți merge bine.

În cursul sau jurul lui 16, ar putea apărea iar tensiunile între tine și superiori. Din 18 încolo, este posibil ca cheltuielile și câștigurile să se ivească mai repede decât de obicei. În cursul sau jurul zilei de 21, este un moment bun să mergi la o primă întâlnire romantică cu cineva special. Tot din acea zi încolo, se arată mai multe oportunități de rotunjire a veniturilor și/ sau valorificare a economiilor.

În cursul sau în jurul lui 24, se pot ivi alte cheltuieli care riscă să sară calul. În cursul sau preajma lui 26, s-ar putea să te alegi cu o primă sau un bonus de la serviciu pe seama performanțelor recente pe care le-ai realizat pe acest plan. Din 29 încolo, primești și mai multe ponturi despre cum anume ai putea să-ți suplimentezi resursele și/ sau să investești sumele pe care le-ai economisit.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii august pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Orele planetare
AstroDex
Azi: 22.08.2019 - 4:05
Răsărit Soare: 06:25
Apus Soare: 20:11
Guvernatorul zilei:
Guvernatorul zilei
Ora planetară:
Cititi amanunte
Mercur: 03:51 - 04:42
Detalii oră planetară