AstroDex

Horoscop Leu

Horoscopul lunii februarie pentru zodia Leu

Din 3 încolo, nivelul tău de sensibilitate ar putea să crească mult peste limite. După data de 7, dai însă dovadă de ambiție și perseverență în tot ceea ce întreprinzi. Începând cu 16 a lunii, ești mai întreprinzător(oare) în plan profesional, dând dovadă de o atitudine proactivă. Din 17 încolo, este posibil să te lezezi ușor din tot felul de motive, iar partenerul stă cel mai probabil în spatele acestor ofense.

În cursul sau în preajma zilei de 21, randamentul tău atinge apogeul, ceea ce ar putea să te aducă în fața unei realizări destul de mari. În cursul sau în jurul lui 23, așteaptă-te ca programul de la muncă să se aglomereze ori să ai de-a face cu sarcini destul de dificile. Este drept că nu ai parte de o perioadă prea ușoară, dar reușești să te faci remarcat(ă) datorită ei și chiar să devii eligibil(ă) pentru un bonus.

În cursul sau în preajma zilei de 25, starea ta de spirit își revine ușor-ușor, dar pare că nu ai scăpat încă de sarcinile bulversante de la serviciu. Ele chiar s-ar putea înmulți în cursul sau în jurul datei de 28, atunci când riști să ai din nou de-a face cu termene-limită scurte, așteptări prea mari sau responsabilități pe care îți este dificil să le duci. Nu ceda fără să lupți atât cât poți.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii februarie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »»