AstroDex

Horoscop Leu

Horoscopul lunii decembrie pentru zodia Leu

După data de 2, Jupiter tranzitează Capricornul, semn că urmează o perioadă în care randamentul tău este mai ridicat decât de obicei. Ai grijă însă la tendințele de îngrășare. Din 9 încolo, vorbești mai ușor pe limba partenerului de viață și a copiilor. În cursul sau în preajma zilei de 11, se vede că lucrezi mai ușor cu colegii de muncă. În cursul sau jurul lui 13, lucrezi cu spor în echipă și îți merge bine în familie.

În cursul sau în preajma zilei de 15, se întrevăd succese notabile în plan profesional. Din 20 încolo, ești pe aceeași lungime de undă cu partenerul de viață și/ sau afaceri, clienții și colaboratorii. Nativii(ele) acestui semn care sunt încă burlaci(ăcițe) ar putea cunoaște pe cineva special. În cursul sau jurul lui 22, pot apărea tensiuni cu cel drag pe teme casnice sau domestice.

Din 29 încolo, comunici mult mai eficient cu colegii de la locul de muncă. În cursul sau în preajma zilei de 30, s-ar putea să câștigi regește dacă lucrezi cu o zi înainte sau chiar și în prima parte a ultimei zile din an. Așa se face că întâmpini 2020 cu un buget stabil, care îți oferă siguranța necesară să privești cu optimism către încercările și oportunitățile Noului An.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii decembrie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »»


Orele planetare
AstroDex
Azi: 12.12.2019 - 5:40
Răsărit Soare: 07:40
Apus Soare: 16:38
Guvernatorul zilei:
Guvernatorul zilei
Ora planetară:
Cititi amanunte
Luna: 05:09 - 06:24
Detalii oră planetară