AstroDex

Horoscop Leu

Horoscopul lunii octombrie pentru zodia Leu

În cursul sau în preajma zilei de 1, s-ar putea ivi unele tensiuni între tine și colegii de muncă. Din data de 3 încolo, pare că te înțelegi mai bine cu membrii familiei. După data de 4, abilitățile tale de socializare și comunicare se potențează per ansamblu. În cursul sau în jurul zilei de 7, ți-ar putea fi destul de dificil să te împarți cu succes între viața de familie și carieră. Ai grijă ce alegere faci.

Din 8 încolo, atmosfera din planul familial este mai liniștită decât de obicei. În cursul sau în jurul zilei de 12, s-ar putea să faci iar cu greu față cerințelor concomitente ale vieții de carieră și familie. În cursul sau preajma datelor de 15 și 21, se pun în ordine unele aspecte de familie care ți-au dat bătăi de cap în ultima vreme. Asigură-te că tu și cei dragi nu mai treceți prin ceva similar.

În cursul sau jurul zilei de 27, ar putea reveni tensiunile între tine și colegii de muncă. În plus, ar putea crește riscul comiterii unor erori la locul de muncă. În cursul sau preajma datei de 30, pare că te înțelegi mai bine decât de obicei cu familia. Lucrurile iau însă o altă întorsătură după data de 30, atunci când riscă să se tulbuere apele pe plan domestic. Caută să faci ceva la timp.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii octombrie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »