AstroDex
Horoscop Leu

Horoscopul lunii iunie pentru zodia Leu

În cursul sau jurul lui 3, nivelul tău de productivitate ar putea fi mult crescut față de cotele sale obișnuite. Din 4 încolo, poți fi tentat/ă să cultivi tipare de gândire care fac să exagerezi proporțiile unor evenimente mai puțin plăcute din viața ta. După 9 a lunii, s-ar putea ca nivelul tău de popularitate să se majoreze, să fii invitat/ă să ieși mai des sau să-ți faci unii prieteni noi.

În cursul sau jurul datei de 14, s-ar putea să ai parte de unele neplăceri medicale sau de provocări la serviciu, dar dispoziția ta de luptător te ajută să treci peste ele fără probleme. În 16, s-ar putea să pățești același lucru, dar de data acesta știi mai bine că trebuie să fii optimist/ă pentru a face față încercărilor. În cursul sau jurul lui 18, s-ar putea să faci o scenă, deci fii foarte rațional/ă.

În cursul sau jurul lui 19, ar putea reapărea tensiunile sau sarcinile complicate la muncă sau este posibil să te supere ceva pe partea de sănătate. În cursul sau preajma lui 23, s-ar putea să-ți fie greu să te împarți între viața socială și cea sentimentală. În cursul sau jurul lui 24, s-ar putea ca prietenii să-ți pricinuiască o supărare, de ordin financiar poate. Din 29 încolo, ești foarte comunicativ/ă.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii iunie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »