AstroDex

Horoscop Peşti

Horoscopul lunii octombrie pentru zodia Peşti

În cursul sau în preajma zilei de 1, te-ai putea confrunta cu unele pagube financiare sau cel puțin cu temeri în privința stabilității tale financiare pe viitor. Din 3 încolo, ți se oferă mai multe șanse de a călători și de a te perfecționa. După data de 4, atmosfera în raport cu partenerul de viață și/ sau de afaceri se dinamizează. Sunteți mai competitivi decât de obicei, dar și mai pasibili de certuri.

În cursul sau în jurul datei de 7, s-ar putea să te dedai destul de ușor la dezbateri fără o miză clară. Din 8 încolo, unii(ele) nativi(e) acestui semn pot dezvolta o relație la distanță sau îți dau seama că nutrec sentimente puternice pentru o persoană de altă religie sau naționaliate. În cursul sau jurul lui 12, ai putea fi din nou intempestiv(ă) în comunicare. Ai mai mare grijă cum te exprimi.

În cursul sau preajma lui 15 și 21, pari să fii într-o formă destul de bună. În cursul sau în jurul zilei de 27, ai de-a face din nou cu temeri referitoare la stabilitatea financiară a zilei de mâine. Ori poate repeți o alegere nu tocmai inspirată în ceea ce privește destinația unor investiții. În cursul sau jurul lui 30, se arată o posibilitate de călătorie ce întâlnește unele piedici după 31 a lunii.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii octombrie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »