AstroDex

Horoscop Peşti

Horoscopul lunii februarie pentru zodia Peşti

După data de 3, adopți o abordare mai comunicativ(ă) în raport cu cei din jurul, fapt binevenit și mult aplaudat cei din jur care așteptau să fii mai direct(ă) cu ceea ce gândești și simți. Începând cu 7, pot apărea oportunități de suplimentare a veniturilor și/sau de valorificare a economiilor prin intermediul investițiilor. Din 17 încolo, s-ar putea să te retragi puțin către universul tău interior.

În cursul sau în preajma zilei de 21, se formează un context astral propice pentru întâlniri de afaceri, interviuri de angajare și tot ceea ce te poate aduce în situația de a discuta oportunități de colaborare în cadrul unui proiect. În cursul sau în jurul datei de 23, evită însă investițiile în planuri de viitor sau inițiative de afaceri. s-ar putea să constați că te-ai grăbit cu ele destul de tare.

În cursul sau în preajma zilei de 25, starea ta de spirit este la înălțime, iar acest lucru te ajută să te adaptezi la orice context social întâlnești în acea perioadă. În cursul sau în preajma datei de 28, ai putea fi din nou tentat(ă) să faci investiții în idei de afaceri. Sau poate te roagă un prieteni sau soliciți tu un împrumut. Află că astrele nu recomandă să te angrenezi nici în astfel de situații.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii februarie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »»