AstroDex
Horoscop Peşti

Horoscopul lunii august pentru zodia Peşti

În cursul sau în jurul zilei de 2, s-ar putea să comunici mai puțin eficient cu colegii de muncă. În cursul sau preajma lui 8, te bucuri de randament la serviciu. Din 11 încolo, vorbești mai ușor pe limba colegilor de muncă. În același timp, s-ar putea să fii mai precipitat(ă) în felul în care vorbești. Vestea bună este însă că ritmul tău de evoluție în carieră devine unul puțin mai rapid.

În cursul sau jurul zilei de 14, s-ar putea să ai parte de unele realizări notabile în plan profesional. În cursul sau în preajma lui 16, pot apărea unele discuții în contradictoriu cu colefii de muncă. Din 18 încolo, ești mai asertiv(ă) în relația de cuplu sau în parteneriatul profesional. În cursul sau în jurul datei de 21, te bucuri de spor în carieră. Din acea dată încolo, ai parte de armonie în cuplu.

În cursul sau în jurul datei de 24, s-ar putea să se instaleze o atmosferă benefică evoluției în doi pe plan sentimental sau în raport cu partenerul de afaceri. În cursul sau preajma lui 26, se arată un context astral bun pentru a lega colaborări sau a-ți îmbogăți portofoliul cu clienți noi. Din data de 29 încolo, comunici mai eficient cu partenerul de viață și/ sau de afaceri. Mențineți-vă pe această curbă ascendentă.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii august pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Recomandari astrologice

Din 7 in 7 ani (un sfert din ciclul lui Saturn), in viata fiecarui om se incheie o etapa importanta si incepe o alta. Daca va aflati la finele sau la inceputul unei astfel de etape, profitati de moment si luati cele mai intelepte decizii pentru viitorul dvs.!