AstroDex

Horoscop Peşti

Horoscopul lunii decembrie pentru zodia Peşti

Din 2 încolo, Jupiter se mișcă prin Capricorn, semn că ești activ(ă) pe plan social, nu duci lipsă de popularitate și s-ar putea ca la un moment dat curând să te lături sau să dezvolți un proiect sau o afaceri. Din 9 încolo, ai parte de expunere și apreciere în mediul profesional. În cursul sau în preajma zilei de 11, primești sprijin bănesc sau de altă natură din partea unor persoane cu idealuri similare.

În cursul sau în jurul lui 13, ești într-o dispoziție bună și pus(ă) pe fapte mari într-un viitor foarte puțin îndepărtate. În cursul sau în preajma zilei de 15, se creează un context astral propice pentru dezabeteri, întruniri și negocieri cu privire la începerea unui parteneriat sau a unei colaborări. În cursul sau jurul lui 20, te menții într-o stare bună, iar cândva din această dată încolo, începi o idilă secretă.

Din 29 încolo, reușești să vorbești pe limba tuturor, ceea ce te face extrem de căutat(ă) și apreciat(ă) în mai multe cercuri sociale. În cursul sau în preajma zilei de 30, o duci la fel de bine, dar pare că petrecerea de Revelion ar fi cea mai potrivită dacă ai avea lângă tine doar acele persoane care chiar contează pentru tine și cu care ți-ai dori să îți petreci acest moment special.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii decembrie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »»