AstroDex
Horoscop Peşti

Horoscopul lunii iunie pentru zodia Peşti

În cursul sau jurul lui 23, s-ar putea să reușești să pui pe picioare un proiect, să legi o colaborare sau să obții o sponsorizare. Din 4 încolo, comunici mai bine cu sexul opus și cu ce mici. După data de 4, atmosfera din familie se mai îndulcește nițel. În cursul sau jurul lui 14, este posibil să nu reușești să te împarți între viața sentimentală și cea socială, alegând-o pe cea dintâi în schimb.

În cursul sau preajma lui 16, s-ar putea din nou să te concentrezi mai mult pe persoana iubită și copii ori preocuprile tale de moment decât de prieteni sau planurile tale pe termen lung. În cursul sau jurul lui 18, s-ar putea ca burlacii/țele să cunoască o persoană realemente specială. În cursul sau preajma lui 19, ar putea să fii iar nevoit(ă) să te împarți între viața socială și cea amoroasă.

În cursul sau jurul zilei de 23, se prea poate să fie cariera și viața de familie cele care îți atrag atenția de data aceasta, luptându-se pentru locurile fruntașe în lista ta de priorități. În cursul sau în jurul zilei de 24, s-ar putea să apară unele tensiuni între tine și membrii familiei. După data de 29, comunici mai bine cu colegii de muncă, ceea ce te ajută să-ți faci treaba cu mai mult spor.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii iunie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Recomandari astrologice

Evitati sa va programati interventiile chirurgicale atunci cand este Luna Plina (plus cate o zi inainte si dupa)! Bineinteles, urgentele nu intra in discutie.