Horoscop Scorpion

Horoscopul lunii aprilie pentru zodia Scorpion

În cursul sau în jurul datei de 2, prioritatea ta ar trebui să fie viața de cuplu și relația cu cei mici. În cursul sau preajma zilei de 10, te bucuri de clipe frumoase alături de partener și copii, numai că te așteaptă bătăi de cap la muncă și nici cu banii pari să nu stai prea strălucit. În cursul sau în jurul zilei de 12, indicat ar fi să nu te-ntizi mai mult decât ți-e plapuma. Pune câte ceva deoparte.

În cursul sau în preajma zilei de 13, s-ar putea să nu te slăbească la serviciu, dar caută să nu faci un caz din asta. În cursul sau jurul zilei de 14, s-ar putea să vină unele sume frumușele din unele comisioane sau activități extraprofesionale. În cursul sau preajma lui 15, evită totuși să te arunci la cheltuieli prea mari. După data de 17, comunici mai eficient cu colegii de muncă și se vede.

Începând cu data de 20, atmosfera de la serviciu se mai îndulcește și mergi la serviciu cu drag și sport. În cursul sau în jurul datei de 22, te așteaptă surprize, cel mai probabil plăcute, în raport cu partenerul de viață. În cursul sau preajma lui 27, evită să dai curs tendinței de gelozie și chiar posesivitate. Din 27 încolo, ești mai rezervat(ă) în comunicare, ceea ce-i o sabie cu două tăișuri.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii aprilie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »

Recomandari astrologice

Cand Saturn este in miscare retrograda, cel mai bine este sa va retrageti, sa asteptati, sa analizati situatia, sa trageti niste concluzii si sa va planificati actiunile viitoare. Dar nu actionati acum! Rabdare! (consultati tabelul planetelor retrograde)