AstroDex

Horoscop Scorpion

Horoscopul lunii decembrie pentru zodia Scorpion

Din 2 încolo, abilitățile tale de comunicare și socializare sunt molt potențate de astre grație intrării lui Jupiter în Capricorn. Din 9 încolo, se vehiculează în jurul tău ponturi cu privire la oportunități de suplimentare a veniturilor și/ sau de valorificare a unor economii prin investiții. În cursul sau în preajma zilei de 11, poți bate palma pe un contract care se va dovedi extrem de lucrativ.

În cursul sau jurul lui 13, ești într-o formă foarte bună și acest lucru se vede și din felul în care comunici. În cursul sau preajma lui 15, se arată un moment bun pentru negocieri în vederea obținerii unor contracte. Din 20 încolo, vorbești mai ușor pe limba celor dragi și te menții într-o dispoziție bună. În cursul sau în jurul lui 22, s-ar putea să apară totuși neînțelegeri cu ei.

Din 29 încolo, primești un plus de șarm și carismă în felul în care comunici, prilej numai bun să te folosești de ele pentru a iniția încă de acum relații importante pe care le vei cultiva cândva pe parcursul anului viitor. În cursul sau în preajma zilei de 30, ești într-o dispoziție sociabilă, semn că nu te vei da în lături să comunici cu toată lumea la petrecerea organizată de Revelion.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii decembrie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »»