AstroDex

Horoscop Scorpion

Horoscopul lunii octombrie pentru zodia Scorpion

În cursul sau în jurul zilei de 1, caută să nu dai prea multă atenție eventualelor bârfe care circulă în această perioadă despre tine sau unul dintre apropiați. Din 3 încolo, ești mai comunicativ(ă) decât de obicei. După data de 4, ai putea să te confrunți cu unele temeri. Unele dintre ele sunt bine întemeiate, dar altele nu au în spate nicio cauză reală. Încearcă să faci corect distincția între ele.

În cursul sau în preajma zilei de 7, ar putea apărea unele tensiuni între tine și partenerul de viață și/ sau de afaceri. Din 8 încolo, astrele îți potențează șarmul și carisma. Caută să profiți din plin de ele, mai ales în cursul sau în jurul datei de 12, cât atmosfera dintre tine și asociat(ă), clienți ori persoana iubită este din nou cam încărcată. În cursul sau preajma lui 15 și 21, ești într-o formă mentală bună.

În cursul sau în jurul lui 27, s-ar putea să te întâlnești din nou cu unele zvonuri. Caută ca și de data aceasta să nu le dai prea multă crezare. În cursul sau în preajma datei de 30, poți obține tot ceea ce îți dorești grație farmecului de care dai dovadă pe plan social, în interacțiunea cu toate persoanele din jurul tău. Din 31 încolo, lucrurile se mai schimbă și îți poate scădea stima de sine.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii octombrie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »