AstroFidelia English En 
Horoscop Scorpion

Horoscopul lunii februarie pentru zodia Scorpion

În cursul sau în preajma zilei de 2, s-ar putea să apară unele discuții în contradictoriu sau poate neînțelegeri cu colegii de muncă. Tot atunci, s-ar putea totuși să apară oportunități de valorificare a economiilor și/sau de suplimentare a bugetului. După data de 10, s-ar putea să te înțelegi mai bine cu cel drag și în raport cu copiii. În cursul sau în jurul lui 13, se arată tensiuni la serviciu.

Din 14 încolo, se prea poate să ai parte de o atmosferă antrenantă la locul de muncă sau în plan sentimental. În cursul sau în preajma zilei de 18, ești persuasiv, dar s-ar putea să te confrunți cu unele dificultăți de a empatiza cu ceilalți. În cursul sau în jurul lui 19, s-ar putea să apară clipe frumoase în raport cu persoana iubită, dar și cu copiii, dar riscă să apară și situații mai confuze.

În cursul sau în preajma zilei de 22, se prea poate să te tenteze să faci unele cheltuieli, dar s-ar putea să nu fie un moment tocmai bun pentru ele. În cursul sau în jurul lui 23, s-ar putea să apară unele tensiuni în comunicare și să izbucnești atunci când interlocutorul s-ar aștepta cel mai puțin. Cu puțin efort și cu mai mult tact și diplomație, s-ar putea să nu se ajungă la astfel de situații.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii februarie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »