AstroDex
Horoscop Scorpion

Horoscopul lunii iunie pentru zodia Scorpion

În cursul sau jurul zilei de 3, se arată un moment bun să negociezi sau chiar să legi colaborări sau parteneriate. Din data de 4 încolo, vorbești mau fluent limba superiorilor și vă-nțelegeți mai bine. După data de 9, se pot ivi oportunități ca tu și partenerul de viață și/sau de afaceri să amortizați unele investiții, să vă creșteți profiturile sau să valorificați unele economii realizate împreună.

În cursul sau în preajma zilei de 14, se recomandă city-break-urile sau ieșirile scurte din jungla cotidiană în compania persoanei iubite și/sau a copiilor, dar ține însă cont că se recomandă să verifici temeinic mijlocul de transport. În cursul sau jurul lui 16, ai putea fi iar pe drumuri, dar nu înainte să-ți verifici presiunea la roți și să faci o inspecție mai serioasă. E important să te asiguri.

În cursul sau jurul lui 18, s-ar părea că ești alert/ă din punct de vedere mental și ai un tonus bun. În cursul sau preajma lui 19, caută să nu intri în polemici cu cei din jurul tău pentru că s-ar putea să nu ajungeți prea curând la o concluzie. În cursul sau jurul lui 23, mare atenție la cât cheltui. În cursul sau jurul lui 24, nu da dovadă de gelozie și posesivitate. Din 29, comunici mai bine cu șefii.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii iunie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »