AstroDex

Horoscop Scorpion

Horoscopul lunii februarie pentru zodia Scorpion

Din 3 încolo, comunici mult mai ușor cu persoana iubită și/sau copiii, fapt care se datorează și capacității tale potențate de a citi printre rânduri. După data de 7, atmosfera de la locul de muncă se dinamizează, dar există riscul să izbucnească aproape din senin conflicte. Începând cu data de 16, dai dovadă de mai multă asertivitate în modul în care te poziționezi vis-a-vis de cei din jur.

În cursul sau în preajma zilei de 21, abilitățile tale de comunicare și socializare sunt potențate la maximum, prilej bun să te folosești de această perioadă pentru a merge la interviuri de angajare, pentru a susține idei în ședințe ori pentru a programa întâlniri cu potențiali clienți, colaboratori sau finanțatori. În cursul sau jurul datei de 23, norocul tău s-ar putea schimba din acest punct de vedere.

În cursul sau în preajma zilei de 25, s-ar putea să îți fie mai dificil decât până acum să comunici cu persoana iubită și/sau copiii. În cursul sau în jurul datei de 28, există posibilitatea să reapară probleme în plan profesional. Ele pot ține de felul în care tu și colegii de muncă vorbiți unul cu celălalt sau de modul în care îți execuți sarcinile profesionale. S-ar putea să nu funcționeze ceva.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii februarie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »»