AstroDex
Horoscop Scorpion

Horoscopul lunii august pentru zodia Scorpion

Unele tendințe de autoritate în cuplu s-ar putea să se facă simțite în cursul sau jurul zilei de 2. În cursul sau preajma lui 8, s-ar putea să te alegi cu o primă sau un bonus pentru realizările de care ai avut parte pe plan profesional. Din 11 încolo, s-ar putea să te înțelegi mai bine cu superiorii, dar apar porbleme de comunicare în raport cu partenerul de viață și/ sau afaceri. Nu turna gaz pe foc.

Din aceeași dată încolo, ai mai multă grijă la obiceiurile tale de consum. În cursul sau în preajma zilei de 14, ți se oferă oportunități de afirmare pe plan profesional. În cursul sau jurul lui 16, pot reapărea dezechilibre de putere în cuplu. Din 18 încolo, s-ar putea să fii mai activ(ă) pe plan social. În cursul sau preajma lui 21, reapar oportunitățile de câștig. Din 18 încolo, ești mai popular(ă) în rândul prietenilor.

În cursul sau jurul zilei de 24, s-ar putea să-ți faci amici noi sau să intri într-un nou cerc de persoane. În cursul sau jurul zilei de 26, se prefigurează un moment bun să negociezi colaborări, parteneriate sau să găsești sponsori pentru un proiect. Din data de 29 încolo, comunici mai bine cu prietenii și vorbești ai ușor pe limba eventualilor investitori care te pot ajuta să-ți transformi visurile în realitate.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii august pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »