AstroDex

Horoscop Taur

Horoscopul lunii decembrie pentru zodia Taur

În data de 2, intrarea lui Jupiter în Capricorn dă startul unei perioade în care poți acumula multă experiență de viață, dar și profesională. Din 9 încolo, ești în discuții cu partenerii de afaceri, colaboratorii și clienții cu privire la oportunitatea unor investiții realizate din resursele comune. În cursul sau în data zilei de 11, relațiile la distanță suportă mai ușor depărtarea dintr-un motiv sau altul.

În cursul sau în preajma zilei de 13, este un moment bun să derulezi negocieri în vederea stabilirii unor parteneriate sau colaborări. În cursul sau în jurul datei de 15, te alegi poate cu o calificare de pe urma unui curs sau pleci într-o delegație importantă. Din data de 20 începând, se arată o perioadă în care te înțelegi mai bine decât de obicei cu superiorii și opinii tale au greutate.

În cursul sau în preajma zilei de 22, există însă riscul ca relația ta cu șefii să se deterioreze într-o anumită măsură. Din 29 încolo, este un moment bun să pleci în concediu. În cursul sau în jurul lui 30, te afli poate în cea mai bună stare de spirit din această lună, semn că ești într-o dispoziție festivă și gata de petrecerea dintre ani. Acum este momentul să îți faci rezoluțiile pentru 2020.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii decembrie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »»