Horoscop Taur

Horoscopul lunii aprilie pentru zodia Taur

În cursul sau în jurul datei de 2, acordă mai mult interes vieții tale sociale și proiectelor de viitor. În cursul sau în jurul lui 10, se poate lega ceva între tine și un prieten, cu toate că tonusul tău nu este la înălțime. În cursul sau preajma lui 12, evită să acorzi încredere nestrămutată prietenilor ori împrumuturi mari. Altfel, în cursul zilei următoare, poți avea parte de o mare dezamăgire.

În cursul sau jurul lui 14, observi că acest eveniment de-a întărit și mai mult, motiv pentru care începi să ai mai multă încredere în tine. În cursul sau preajma lui 15, ți se poate întinde o capcană similară. Din 17 încolo, s-ar putea să fii mai reactiv(ă) decât de obicei la ce se-ntâmplă în jurul tău. După data de 20, nu este exclus să reapară în viața ta o persoană din trecutul tău amoros.

În cursul sau în jurul zilei de 22, ești mai vocal(ă) decât de obicei, ceea ce-ți poate prinde bine în anumite situații și mai puțin bine în altele. În jurul sau în cursul datei de 27, nu face investiții prea mari în planuri de grup sau idei de afaceri insuficient puse la punct. Din 29 încolo, se vrea să încerci să te maturizezi, schimbând câte ceva la sistemul tău de valori, principii și credințe.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii aprilie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »