AstroDex
Horoscop Taur

Horoscopul lunii august pentru zodia Taur

Luna august ar putea debuta cu unele tensiuni între tine și familie în cursul zilei de 2. În preajma datei de 8, acestea se mai domolesc însă. Din 11 încolo, comunici mai eficient însă cu rudele apropiate. Tot de atunci începând, s-ar putea să nu-ți gestionezi energia prea atent și să ai parte de lupte pentru putere în parteneriatul de viață și/ sau afaceri. În 14, se reinstalează o acalmie acasă.

În data de 16 însă, s-ar putea să revină tensiune. Din 18 încolo, ești mai activ(ă) pe scena de dating și ai putea cunoaște o persoană specială. Dacă ai deja pe cineva, ai grijă la nivelul de tensiuni dintre tine și copii. În cursul sau în preajma zilei de 21, dedică mai mult timp odihnei. Din acea zi încolo, ai parte de mai mult romantism pe plan sentimental și înțelegere în raport cu copii.

În cursul sau preajma zilei de 24, nativii(ele) single ar putea cunoaște pe cineva special. În cursul sau jurul datei de 26, ești mai expansiv(ă), iar rezervele tale de creativitate se potențează. Din data de 29 încolo, comunici mai eficient cu persoana iubită și cu copiii, motiv pentru care se risipesc eventualele tensiuni experimentate în relație cu ei. Totul pare să meargă bine.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii august pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »