AstroDex

Horoscop Taur

Horoscopul lunii februarie pentru zodia Taur

Din 3 februarie, acordă mai multă atenție proiectelor în care ești implicat(ă) și planurilor de viitor. Există posibilitatea să obții o finanțare sau să descoperi persoane interesate să se alăture ideii tale de afaceri. După data de 7, poate apărea un fost partener sau începi o relație pe care vrei să o ții departe de ochii curioșilor. Din 16 încolo, reușești să te motivezi mai ușor decât de obicei.

După data de 17, s-ar putea ca unele planuri să nu meargă așa cum te-ai așteptat sau realizezi că unii prietenii nu sunt cum ai crezut la început. În cursul sau în preajma zilei de 21, ai o stare de spirit bună. În cursul sau în jurul lui 23, s-ar putea ca dispoziția ta să se schimbe și nu în bine. Te preocupă întrebări fără răspuns sau persiști într-o stare deloc productivă. Încearcă să te veselești.

În cursul sau în preajma zilei de 25, planurile de viitor se repoziționează treptat pe o traiectorie ascendentă. În cursul sau în jurul lui 28, este posibil să reapară acea dispoziție nu tocmai pozitivă, semn că trebuie să faci ceva activ în privința ei. Acordă-ți timp de gândire pentru a putea procesa ce nu a mers și îți imprimă repetat această dispoziție. Altfel, nu vei scăpa de ea.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii februarie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »»