AstroDex

Horoscop Taur

Horoscopul lunii octombrie pentru zodia Taur

În cursul sau în jurul datei de 1, ar putea apărea unele tensiuni în plan profesional. Sau poate doar ai de-a face cu cerințe mai mari decât de obicei și o răspundere pe măsură. Începând cu data de 3, comunici mai eficient cu partenerul de viață și/ sau de afaceri. După 4 octombrie, ai mai multă energie și dai dovadă de un nivel crescut de randament la serviciu. Profită de forma în care te afli.

În cursul sau în preajma zilei de 7, riscă să se iște unele scântei între tine și partenerul de viață și/ sau de afaceri. După data de 8, cresc șanele burlacilor(ăcițelor) acestui semn de a cunoaște pe cineva special, dar în cursul sau jurul lui 12, s-ar putea ca tensiunile pe plan sentimental să revină. În cursul sau preajma lui 15 și 21, concentrează-te pe negocieri, proiecte de grup și aflarea de sponsori.

În cursul sau în jurul zilei de 27, așteaptă-te ca standardele la care va trebui să performezi că crească destul de mult, dar condițiile de muncă nu par să se îmbunătățească prea mult. În cursul ori în preajma lui 30, comunici însă eficient cu cei de lângă tine, dar mai ales cu partenerul de viață și/ sau de afaceri. Din 31 încolo, s-ar putea însă ca felul în care vă înțelegeți să dea de dorit în anumite momente.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii octombrie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »