AstroDex
Horoscop Taur

Horoscopul lunii iunie pentru zodia Taur

În cursul sau jurul zilei de 3, pare că ești într-o dispoziție mentală bună. Din 4 încolo, abilitățile tale de comunicare și socializare sunt mult potențate. După data de 9, pot apărea oportunități de a-ți suplimenta veniturile și/sau de a valorifica economiile pe care le-ai realizat până acum. În cursul sau jurul zilei de 14, poți discuta proiecte și planuri de viitor, dar nu trece la negocieri.

Un avertisment similar se aplică și în cursul sau în jurul datei de 16, cu mențiunea că dacă te tentează să iei sau să acorzi împrumuturi pentru a convinge pe cineva de ceva, poate nu ar fi cea mai bună idee să faci acest lucru. În cursul sau preajma lui 18, poți fi extrem de convingător/oare în ceea ce spui, deci programează-ți în jurul acestei date ședințele, pitch-urile sau audiențele.

În cursul sau jurul lui 19, pot interveni seriose discuții în contradictoriu între tine și persoane care fac parte din anturajul tău, dar ai grijă că riscă să nu ducă niciunde. În cursul sau jurul lui 23, ar trebui să ai grijă să nu cheltuiești mai mult decât ți-ai propus pe decada aceasta a lunii. În cursul sau preajma lui 24, nu face investiții în proiecte. Din 29 încolo, te înțelegi mai bine cu familia.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii iunie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »