AstroFidelia English En 
Horoscop Taur

Horoscopul lunii februarie pentru zodia Taur

În cursul sau în jurul zilei de 2, s-ar putea să experimentezi unele dubii cu privire la convingerile tale religioase sau la principiile tale. Uită-te în tine și analizează evenimentele recente pentru a-ți da seama ce se întâmplă. După data de 4, se anunță o perioadă bună pentru cei care au o relație la distanță sau care au rude și persoane dragi la mare distanță de casă. Din 13 încolo, nu fi agresiv.

Începând cu 14, bateriile tale se încarcă destul de mult. În cursul sau în preajma zilei de 18, s-ar putea ca excursiile de plăcere în străinătate sau la distanță mai mare de localitatea de baștină să fie întârziate sau să apară tot felul de blocaje. În cursul sau în preajma zilei de 19, s-ar putea ca unii prieteni să încerce să profite de bunătatea ta. Nu te lăsa păcălit de zâmbete false și minciuni.

În cursul sau în preajma zilei de 22, nu este un moment bun să iei bani cu împrumut de la amici și nici să fii tu în ipostaza aceea. S-ar putea ca lucrurile să se complice și să ajungeți să nu vă mai vedeți cu aceiași ochi. În cursul sau în preajma zilei de 23, se arată momente revelatoare în cazul celor cu relații la distanță sau care se aflau într-o situație tensionată cu rudele la distanță de casă.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii februarie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »

Recomandari astrologice

Daca aveti nevoie de idei noi, ingenioase si curajoase, asteptati ca Mercur sa treaca intr-un semn cardinal (Berbec, Balanta, Rac, Capricorn) pentru un plus de inspiratie.