AstroDex

Horoscop Vărsător

Horoscopul lunii decembrie pentru zodia Vărsător

Din 2 încolo, Jupiter se mișcă prin Capricorn, ceea ce înseamnă că fie te întărești și mai mult în următoare perioadă și nu te mai sperie nimic, fie adopți niște tipare de gândire rigide care nu te lasă să îți scoți la iveală spontaneitatea și spiritul inovativ. Din 9 încolo, ești activ(ă) și popular(ă) în plan scoial. În cursul sau preajma zilei de 11, ar putea reveni un fost partener în peisajul tău actual.

În cursul sau preajma zilei de 13, apar unele șanse de a-ți suplimenta veniturile și de a investi o parte din economii. În cursul sau jurul lui 15, s-ar putea să fii mai interiorizat(ă) decât de obicei, dar familia te ajută să nu te izolezi prea tare. În cursul sau în preajma zilei de 20, încearcă să nu investești în planuri de viitor sau proiecte care îți par nesigure sau care nu au nicio garanție.

Din 20 încolo, șarmul și carisma se potențează la maximum. În cursul sau în jurul datei de 22, s-ar putea să apară unele tensiuni între tine și unii superiori. Din 29 încolo, s-ar putea să faci prea mult apel la trecut. La fel se posibil este să spui lucruri pe care mai bine le-ai păstra pentru tine. În cursul sau jurul zilei de 30, unii(le) nativi(e) ale semnului s-ar putea chiar să câștige niște bani.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii decembrie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »»

Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, incercati sa fiti mai atent la modul in care comunicati! Diferentele de opinii pot iesi la iveala intr-un mod suparator. Desi aceste momente sunt de fapt ocazii bune de a clarifica lucrurile, asta se poate intampla numai de veti comunica intr-un mod diplomat si intelept. Altfel, rezultatul va fi doar o cearta inutila... (consultati tabelul planetelor retrograde)