AstroFidelia English En 
Horoscop Vărsător

Horoscopul lunii februarie pentru zodia Vărsător

În cursul sau în preajma zilei de 2, e indicat să nu crezi zvonurile și bârfele care se vehiculează despre tine perioada aceasta. Tot atunci, faci mai bine să te concentrezi pe întâlniri cu potențiali sponsori sau persoane cu care poți dezvolta un proiect lucrativ pe viitor. După data de 4, se prea poate să apară în viața ta cinevadin trecutul tău amoros. Din 10 încolo, axează-te pe câștiguri.

În cursul sau în preajma zilei de 13, se prea poate să fii ceva mai asertiv în comunicare, dar este ușor să devii agresiv. După data de 14, se dinamizează atmosfera în familie, dar există și riscul să degenereze la fel de ușor. În cursul sau în preajma zilei de 18, s-ar putea să afli că nu este tocmai indicat să reîncepi ceva cu un fost iubit, mai ales dacă lucrurile între voi nu s-au terminat bine.

În cursul sau în preajma zilei de 19, pot apărea oportunități de valorificare a economiilor și/sau de suplimentare a veniturilor, dar unele dintre ele ți-ar putea produce pagube. Vezi pe care te axezi. În cursul sau în jurul zilei de 22, lasă bârfele să treacă pe lângă tine și vezi-ți de drumul tău. În cursul sau jurul lui 23, nu te implica în relații cu oameni de care te-ai separate în trecut.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii februarie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »