Horoscop Vărsător

Horoscopul lunii aprilie pentru zodia Vărsător

În cursul sau în preajma zilei de 2, s-ar putea să descoperi noi ocazii de rotunjire a veniturilor și/sau valorificare a economiilor pe care le-ai realizat până acum. În cursul sau în jurul lui 10, ele se pot înmulți, dar ține cont că pot apărea vești nu prea plăcute din punct de vedere financiar sau din direcția proiectele de grup sau de viitor. În cursul sau jurul lui 12, nu face investiții în idei de afaceri.

În cursul sau jurul zilei de 13, bârfele iar îți dau târcoale, dar nu pleca urechea la ea. În cursul sau preajma zilei de 14, se anunță o zi bună să negociezi contracte și parteneriate. În cursul sau jurul lui 15, nu este cel mai bun moment să faci însă infuzii de capital în ele. Din 17 încolo, comunici eficient și nu lași loc de interpretări. Felul în care te exprimi atrage oamenii începând cu data de 22.

În cursul sau în preajma zilei de 27, stai departe de cheltuielile care nu reprezintă nevoi de bază. După data de 29, s-ar putea să fii mai puțin exapnsiv(ă) decât de obicei. Cauzele sunt clar unele de ordin emoțional, semn că poate a venit vremea să te uiți mai abitir în interiorul tău și să vezi ce se întâmplă cu tine. Doar așa te poți repune pe picioare cu o viziune nouă asupra vieții tale.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii aprilie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »