AstroDex

Horoscop Vărsător

Horoscopul lunii octombrie pentru zodia Vărsător

Astrele nu sunt cele mai blânde cu tine în cursul sau în preajma datei de 1. Din 3 încolo, pare că te înțelegi mai bine decât de obicei cu superiorii. După data de 4, se anunță șanse de călătorie la distanță destul de mare de casă. În cursul sau în preajma zilei de 7, s-ar putea să te împarți mai greu între viața de familie și carieră. Din 8 încolo, ai mai multă trecere în ceea ce-i privește pe șefi.

În cursul sau în jurul zilei de 12, ar putea apărea unele tensiuni între tine și apropiați. În cursul sau în preajma datelor de 15 și 21, te bucuri de spor la serviciu, iar realizările de care ai parte te fac eligibil(ă) pentru o primă sau un bonus. În cursul sau în jurul zilei de 27, s-ar putea să te confrunți din nou cu unele temeri. Încearcă să nu îți pierzi prea mult timpul cu ele, mai ales dacă nu ai motive reale de îngrijorare.

În cursul sau în preajma zilei de 30, comunici și relaționezi bine cu superiorii. Dacă ai făcut mai multe eforturi pentru a evolua pe plan profesional, s-ar putea ca această zi să vină la pachet cu promisiunea fermă a unei promovări sau a unei alte răsplate la locul de muncă. Din 31 încolo însă, există riscul ca lucrurile să ia o altă întorsătură. Nu turna gaz pe foc dacă apar tensiuni între tine și șefi.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii octombrie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne mutabile (Fecioara, Gemeni, Sagetator, Pesti), este oportun sa ne informam si sa aducem ajustari ingenioase proiectelor gospodaresti incepute, poate chiar sa le transformam in altceva decat am hotarat initial.