AstroDex
Horoscop Vărsător

Horoscopul lunii iunie pentru zodia Vărsător

În cursul sau jurul lui 3, ar putea apărea unele evenimente cu impact emoțional puternic în raport cu familia care te pun pe gânduri. După data de 4, s-ar putea să comunici mai eficient cu colegii de muncă. Din 9 încolo, ai mai multă trecere la sexul opus și te înțelegi mai bine cu cei mici. În cursul sau jurul lui 14, apar oportuntăți de câștig, dar nu fără să depui destul de mult eforturi.

În preajma lui 16, apar din nou șanse de a câștiga bani în plus, dar eforturile în acest sens vor fi destul de mari. În cursul sau preajma lui 18, te bucuri de mult spor și productivitate pe planul muncii. În cursul sau jurul lui 19, așteaptă-te din nou la încercări la locul de muncă sau la nivel de stare de sănătate. În cursul sau jurul lui 23, îți poate fi greu să te împarți între viața amoroasă și cea socială.

În cursul sau preajma zilei de 24, nu este recomandat să te întinzi mai mult decât îți permite plapuma. Din 29 încolo, comunici mai bine cu partenerul de viață și/sau de afaceri. S-ar putea, de asemenea, să se pună în discuție unele posibilități de a lega noi parteneriate ori de a intra în alte colaborări. Este posibil, de asemenea, ca portofoliu-ți de clienți să crească mult pe acest fundal.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii iunie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Recomandari astrologice

Daca doriti sa perseverati cu studiul intr-o anumita directie si sa aprofundati un anumit concept, profitati de momentele in care Mercur se afla intr-un semn fix (Taur, Leu, Scorpion, Varsator).