AstroDex

Horoscop Vărsător

Horoscopul lunii mai pentru zodia Vărsător

În cursul sau jurul zilei de 3, stai departe de cheltuieli care nu reprezintă o necesitate. În cursul sau în preajma lui 4, se creează un context astral propice pentru momente de calitate cu cei dragi. În cursul sau jurul lui 10, te bucuri iar de o atmosferă caldă în familie. Din aceeași dată încolo, s-ar putea să adopți o atitudine taciturnă. E evident faptul că nu ești la fel de expansivă ca altădată.

În cursul sau jurul zilei de 11, este posibil să apară o tensiune între tine și apropiați. Începând cu data de 11, ai parte însă de armonie în raport cu partenerul și/sau copiii. În cursul sau preajma zilei de 12, se calmează în general spiritele acasă. Din 13 încolo, există însă posibilitatea să cheltuiești ceva mai mult decât de obicei. Este foarte important să nu fii pripit(ă) cu propriile finanțe.

Din 14 încolo, s-ar putea să investești multă energie în dezvoltarea de scenarii care nu fac decât să îți inducă multă teamă și să scoată la iveală frustrări. În cursul sau în preajma zilei de 20, stai departe de cheltuielile care nu reprezintă o necesitate. Același sfat ți se aplică și în cursul sau în jurul zilei de 22. Din 28 încolo, comunici mai eficient cu colegii de muncă, ceea ce te ajută să îți faci treaba la standarde mai ridicate.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii mai pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »»