AstroDex
Horoscop Vărsător

Horoscopul lunii august pentru zodia Vărsător

În cursul sau în preajma zilei de 2, pot apărea unele tensiuni între tine și persoana iubită pe seama unor chestiuni de familie sau gospodărești. În cursul sau jurul datei de 8, poți avea parte de succes în discuțiile și negocierile care vizează o colaborare sau sponsorizare. Din 11 încolo, comunici mai bine cu persoana iubită, dar apar tensiuni între tine și familie. Cu prietenii, pari să întâmpini mai puține provocări.

În cursul sau jurul zilei de 14, pari să te înțelegi mai bine cu partenerul, dar în data de 16 sau în preajma ei, pot să reapară tensiunile referitoare la unele chestiuni de familie. Din 18 încolo, s-ar putea să se ivească unele cheltuieli neașteptate sau plăți nepreconizate. În cursul sau jurul zilei de 21, apar iar oportunități de colaborare sau de subvenționare a unor proiecte pe care le ai pre rol.

În cursul sau preajma datei de 24, s-ar putea ca tu și partenerul de viață și/ sau afaceri să înmulțiți resursele deținute la comun sau să investiți o parte din economiile făcute împreună. În cursul sau jurul lui 26, realizați că dacă funcționați ca o echipă, sunteți mult mai puternici împreună. Din 26 încolo, apar și mai multe ponturi cu privire la modul în care puteți să vă suplimentați resursele avute în asociere.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii august pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »