AstroDex

Horoscop Vărsător

Horoscopul lunii februarie pentru zodia Vărsător

După data de 3, primești ponturi sau informații cu privire la unele oportunități de suplimentare a veniturilor și/sau de valorificare a unei părți din economii prin intermediul investițiilor. Începând cu data de 7, dai dovadă de multă spontaneitate și carismă în felul în care comunici. Din 16 încolo, s-ar putea ca unele fantome ale trecutului să revină în prezent cu mai multă forță ca oricând.

După data de 17, s-ar putea să constați că unele planuri de rotunjire a bugetului nu pot fi puse în practică sau implică mai multe riscuri decât ți-ai imaginat. În cursul sau în preajma zilei de 21, ești într-o dispoziție bună, dar destul de retras(ă). În cursul sau în jurul datei de 23, modul în care comunici ar putea fi unul pasiv-agresiv, ceea ce te expune riscului unor tensiuni cu cei din jur.

În cursul sau în preajma zilei de 25, s-ar putea să dai peste unele oportunități financiare fezabile, dar înaintează cu precauție. În cursul sau în jurul datei de 28, s-ar putea să lași din nou experiențele din trecut să dicteze modul în care comunici cu ceilalți. În felul acesta, s-ar putea să împărtășești mai multe lucruri decât ar fi indicat să le spui celorlalți. Sau exprimi temeri inutile.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii februarie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »»