AstroDex

Horoscop Peşti


Horoscopul săptămânii viitoare Peşti

Săptămâna 3-9 februarie 2020

Pesti

Sănătate

Luna Plină de duminica aceasta se manifestă plenar în casa sănătății din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că trebuie să acorzi mai multă atenție bunăstării tale fizice. Încearcă, pe de-o parte, să nu faci prea mult efort, iar dacă există un istoric de afecțiuni cronice în familia ta, mai ales la nivelul aparatului cardiovascular, poate nu ar strica să faci unele baterii de teste.

Bani și carieră

În același timp, lunea aduce în prim plan intrarea lui Mercur în semnul nașterii tale, care îți potențează abilitățile de comunicare și interacțiune la locul de muncă inclusiv. În plus, la finele săptămânii, Venus poposește în casa banilor, ceea ce înseamnă că cresc și șansele de a-ți mări profiturile în perioada aceasta. Trebuie să dai dovadă de încredere în forțele proprii și de profesionalism.

Familie și cuplu

Același Mercur aflat în tranzit prin semnul nașterii tale îți conferă și mai mult șarm și carismă decât ai parte tu în mod normal, ceea ce înseamnă că te vei bucura de multă atenție din parte admiratorilor(oarelor) în această săptămână. Iar dacă ești implicat(ă) deja într-o relație, s-ar putea să descoperi faptul că reușești să discuți mai ușor cu persoana iubită, chiar și chestiuni mai sensibile.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna în curs »»

Horoscopul săptămânii viitoare pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...

Recomandari astrologice

Cand Saturn este in miscare retrograda, cel mai bine este sa va retrageti, sa asteptati, sa analizati situatia, sa trageti niste concluzii si sa va planificati actiunile viitoare. Dar nu actionati acum! Rabdare! (consultati tabelul planetelor retrograde)