AstroDex
Horoscop Peşti

Horoscopul săptămânii viitoare Peşti

Săptămâna 23-29 septembrie 2019

Pesti

Sănătate

Luna Nouă de sâmbăta aceasta se formează tocmai în casa transformărilor din horoscopul tău general, semn că, în a doua parte a acestei săptămâni, te-ai putea confrunta cu tot felul de evenimente care te afectează emoțional destul de puternic. S-ar putea să nu fie vorba de ceva negativ, dar este suficient de marcant încât să genereze un răspuns din partea ta.

Bani și carieră

Același eveniment astral îți percepe să te apleci mai mult asupra finanțelor și a bunurilor dobândite și/ sau câștigate în asociere cu partenerul de viață și/ sau afaceri. Dacă politicile de gestionare a resurselor aplicate până acum nu au funncționat prea bine, poate încerci să iei inițiativa schimbării lor. Nu implementa însă nimic până nu vorbești și cu apropiații.

Familie și cuplu

Luna Nouă de sâmbăta aceasta își face simțită influența și în plan sentimental, unde te îndeamnă să dai dovadă de mai multă implicare emoțională. Sau poate că este nevoie de mai multă înțelegere pentru a-ți da seama de ce anume reacționează partenerul așa cum o face. S-ar putea să există unele motive care îl fac să se poarte ca în ultima vreme. Caută să îi intri în papuci.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna în curs »»

Horoscopul săptămânii viitoare pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...