AstroDex
Horoscop Peşti

Horoscopul săptămânii viitoare Peşti

Săptămâna 27 mai - 2 iunie 2019

Pesti

Sănătate

Începutul de săptămână vine la pachet cu Luna traversând încă semnul nașterii tale, indiciu cum că nivelul tău de energie se situează la cote normale, că te simți bine în pielea ta și că dispui de toate premisele unei zile de luni mai mult decât grozave. AstroDex recomandă să cultivi această stare și în zilele următoare, când acest astru își schimbă semnul și ești predispus(ă) la alte stări.

Bani și carieră

Un moment bun să negociezi parteneriate, colaborări, să cauți sponsori sau să încerci să descoperi idei bune de proiecte pe care să le pui în practică alături de persoane care au aceleași viziuni este ziua de vineri. În plus, merită menționat faptul că pot apărea oportunități de suplimentare a bugetului și/sau valorificare a economiilor în intervalul de zile marți-joi.

Familie și cuplu

Familia s-ar putea arăta nemulțumită vineri că petreci prea mult timp la serviciu și că atunci când ajungi acasă nu reușești să-ți iei mintea de la lucrurile care se întâmplă la birou. Bine ar fi să-ți rezervi măcar o parte a zilelor de vineri și sâmbătă pentru ieșiri cu familia sau vizite pe la rude. Vei vedea că te vor ajuta să-ți găsești echilibrul și să îți umpli bateriile pentru săptămâna viitoare.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna în curs »»

Horoscopul săptămânii viitoare pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...