AstroDex
Horoscop Berbec

Horoscop săptămânal Berbec

Săptămâna 10-16 iunie 2019

Berbec

Sănătate

Luna se mai mișcă încă în prima zi a acestei săptâmâni prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, indiciu cum că o dietă sănătoată, un stil de viață activ și somnul pe duratele recomandate de medic ar trebui să constituie o prioritate pentru tine în prima parte a acestei săptămâni. În fel acesta, îți poți susține cu energie toate activitățile și le vei face față cu brio.

Bani și carieră

Luni, s-ar putea să ai o atitudine ușor agresivă în comunicare. Marț și miercuri, încearcă să te concentrezi pe interacțiunile cu ceilalți, dar mai ales cu partenerii de afaceri, colaboratorii și clienții. Joi și vineri, urmărește să vezi dacă nu sunt prin preajma ta oportunități de suplimentare a resurselor de care dispui la comun împreună cu partenerul de viață și/ sau afaceri. Pot fi sub nasul tău.

Familie și cuplu

În zilele de marți și miercuri, ai parte de o agendă plină în raport cu persoana iubită. Cel mai probabil, trebuie să puneți la punct to felul de lucruri și aveți multe de povetit. Ferește-te duminică de tendința de a micromanageria tot ce se întâmplă în jurul tău. Celor dragi s-ar putea să nu le convină faptul că aduci atitudinea de la muncă acasă și te comporți așa cum o faci acolo.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...

Orele planetare
AstroDex
Azi: 16.06.2019 - 21:55
Răsărit Soare: 05:29
Apus Soare: 21:03
Guvernatorul zilei:
Guvernatorul zilei
Ora planetară:
Cititi amanunte
Marte: 21:45 - 22:27
Detalii oră planetară