AstroDex

Horoscop Berbec


Horoscop săptămânal Berbec

Săptămâna 27 ianuarie - 2 februarie 2020

Berbec

Sănătate

Lunea și marțea aceasta, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul tău general, indiciu cum că începutul de săptămână nu te găsește într-o formă prea bună. De miercuri până vineri, se schimbă lucrurile, fapt datorat intrării Lunii în semnul nașterii tale. De pe urma acestui ingres, te bucuri de un tonus mai bun, atât la nivel mental, cât și din punct de vedere fizic.

Bani și carieră

Sâmbătă și duminică s-ar putea să îți găsești timpul să te ocupi de unele activități extraprofesionale aducătoare de profituri. De pe urma lor, te alegi cu unele sume suplimentare la buget, ceea ce îți permite să pui câte ceva deoparte sau să faci unele cheltuieli la care altfel nu ai fi îndrăznit să te gândești. Optează, de exemplu, pentru un răsfăț pe care ți l-ai tot amânat.

Familie și cuplu

De miercuri până vineri, șarmul și carisma ta sunt accentuate vizibil de tranzitul Lunii prin semnul nașterii tale, prilej numai bun să îți dai întâlniri romantice sau să programezi activități care te aduc mai aproape de partener. Cu siguranță vă va prinde bine să petreceți mai mult timp împreună. Același pronostic este valabil și dacă te vezi cu cineva cu totul interesant în această perioadă.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...