AstroDex

Horoscop Berbec


Horoscop săptămânal Berbec

Săptămâna 14-20 octombrie 2019

Berbec

Sănătate

Luna Plină de lunea aceasta se manifestă plenar în semnul nașterii tale, semn că nu vei duce lipsă de energie, mai ales în cea de-a doua parte a săptămânii. Ține însă cont de faptul că ar putea crește și tendința de a o gestiona deficitar, împărțindu-te în prea multe direcții fără să realizezi mare lucru. Încearcă așadar să fii mai atent(ă) cu modul în care îți administrezi forțele.

Bani și carieră

Tot Luna Plină îți conferă mai mult șarm și carismă, ceea ce te poate ajuta să ieși în evidență la locul de muncă. În cazul în care încerci să atragi unii potențiali clienți și colaboratori, ambiția și spiritul de inițiativă de care dai dovadă din plin în această săptămână, dar mai ales în a prima ei jumătate, te pune într-o lumină pozitivă și te ajută să faci pași consistenți în direcția lor.

Familie și cuplu

De joi până duminică, Luna se mișcă prin casele din horoscopul tău general care sunt asociate relației cu rudele mai mult sau mai puțin apropiate, semn că în cea mai mare parte a acestei săptămâni familia va juca un rol important în viața ta. Caută așadar să menții un contact stabil cu ei, mai ales dacă tu sau ei treceți printr-o perioadă ceva mai solicitantă acum.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...


Orele planetare
AstroDex
Azi: 18.10.2019 - 11:52
Răsărit Soare: 07:33
Apus Soare: 18:28
Guvernatorul zilei:
Guvernatorul zilei
Ora planetară:
Cititi amanunte
Jupiter: 11:11 - 12:05
Detalii oră planetară