AstroDex

Horoscop Berbec


Horoscop săptămânal Berbec

Săptămâna 9-15 decembrie 2019

Berbec

Sănătate

Vineri și sâmbătă, Luna se mișcă prin casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce te-ar putea face destul de nostalgic(ă). Nivelul tău de sensibilitate poate crește destul de mult pe seama acestui tranzit selenar, deci încearcă să cauțicompania unor oameni veseli, alături de care poți să îți păstrezi zâmbetul pe buze. Nu ajută la nimic dacă cedezi în fața melancoliei.

Bani și carieră

Luna Plină de joia aceasta se manifestă plenar în casa comunicării din horoscopul tău general, indiciu cum că abilitățile tale de comunicare și socializare sunt mult potențate de astre în a doua parte a acestei săptămâni. Acest lucru îți vine într-ajutor în cadrul negocierilor și al întâlnirilor de afaceri. De luni încolo, ar fi indicat să iei în calcul oportunitatea înscrierii la unele cursuri.

Familie și cuplu

Trebuie să ții cont însă de faptul că ar putea crește, pe acest fundal, și riscul de a se porni unele discuții nu prea pozitive. Mai exact, între tine și anumite rude există puțină toleranță vis-a-vis de acele principii de viață pe care nu le înțelegeți neapărat. Trebuie să aveți grijă să nu ajungeți în situația de a spune lucrui pe care v-ați dori să le retrageți cândva apoi, mai devreme sau mai târziu.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...

Recomandari astrologice

Cand Jupiter este in miscare retrograda, s-ar putea ca placerile lumesti care va bucurau altadata sa-si piarda usor gustul. Este un moment in care lumea exterioara nu va mai da motive de fericire, astfel ca trebuie sa generati singur aceste momente din interior, pentru a trece peste obstacole sau pesimism. (consultati tabelul planetelor retrograde)