AstroDex
Horoscop Berbec

Horoscop săptămânal Berbec

Săptămâna 19-25 august 2019

Berbec

Sănătate

Luna se mișcă luni și marți prin semnul nașterii tale, indiciu cum că stai relativ bine cu energia la începutul acestei săptămâni. Ba mai mult, ar fi chiar indicat să-ți programezi unele activități solicitante în această zi, astfel încât să fii sigur(ă) că bateriile tale sunt suficient de încărcate pentru a le duce la bun sfârșit. Caută așadar să-ți ordonezi programul în acest mod.

Bani și carieră

Miercuri și joi, Luna tranzitează casa banilor și a bunurilor obținute prin munca proprie, motiv pentru care s-ar putea să te întâlnești cu unele oportunități valoroase de a-ți suplimenta veniturile ori de a valorifica o parte din economiile pe care le-ai realizat în ultima vreme. De vineri încolo, Soarele traversează casa muncii, indiciu cum că randamentul tău se potențează vizibil.

Familie și cuplu

Sâmbăta aceasta ar trebui dedicată relației de cuplu și copiilor, semn că se recomandă să faceți ceva special împreună. Nu este nevoie să plănuiești îndelung activitățile din această zi, ci doar să vă asigurați că petreceți timp de calitate împreună. Duminică, Luna pătrunde în casa familiei, prilej numai bun să îi vizitezi pe ai tăi, mai ales dacă nu i-ai mai văzut de ceva timp.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...