AstroDex

Horoscop Berbec


Horoscop săptămânal Berbec

Săptămâna 30 martie - 5 aprilie 2020

Berbec

Sănătate

Sâmbătă și duminică, Luna tranzitează casa sănătății fizice din horoscopul tău general, semn că sistemul tău imunitar ar putea să nu funcționeze la parametrii obișnuiți atunci. De dorit ar fi așadar să asculți de sfatul specialiștilor și să nu ieși din casă în acest sfârșit de săptămână. Dedică mai mult timp odihnei sau activităților alături de cei cu care împarți spațiul de locuit.

Bani și carieră

Luni ajunge Marte în casa planurilor de viitor și a proiectelor de grup, iar Venus intră vineri în casa comunicării. Aceste două planete fac echipă bună împreună și se asigură că poți jongla cu mai multe sarcini profesionale în această perioadă, dar și că te descurci în diverse contexte care presupun interacțiuni sociale la locul de muncă. Deși circumstanțele nu-s favorabile, te descurci cu brio.

Familie și cuplu

Cu toate că este cum este contextul în această perioadă, ingresul lui Marte de luni în casa care este asociată și cu prietenii îți semnalează faptul că nu trebuie să îi neglijezi în aceste săptămâni. Poate vă va fi greu să ieșiți sau nu prea aveți unde, dar sunt atât de mult metode prin care puteți să vă petreceți timpul împreună. Explorați-le pe toate și cu siguranță vă veți distra pe cinste.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...