AstroDex

Horoscop Gemeni


Horoscop săptămânal Gemeni

Săptămâna 27 ianuarie - 2 februarie 2020

Gemeni

Sănătate

Sfârșitul acesta de săptămână nu te găsește într-o formă prea bună, cel puțin din punct de vedere mental și emoțional. Luna tranzitează atunci casa subconștientului din horoscopul tău general, fapt care denotă că nivelul tău de energie este destul de scăzut. Așadar, când îți faci programul pe weekend-ul acesta, asigură-te că îți rezervi suficient timp pentru odihnă și relaxare.

Bani și carieră

În cazul în care activezi în cadrul unui parteneriat de afaceri sau lucrezi constant cu oamenii prin prima serviciului, este de așteptat ca în zilele de luni și marți să îți vină greu să comunici cu asociații, colaboratorii și/sau clienții. Acest lucru se datorează unor raporturi de forțe dezechilibrate între tine și cei cu care lucrezi. Încearcă să vezi unde se află de fapt problema.

Familie și cuplu

Tot atunci s-ar putea să apară unele probleme în cuplu, mai ales dacă petreci mai mult timp la serviciu decât de obicei ori lucrezi în același loc cu partenerul. Ție sau persoanei iubite vă vine greu să faceți față competiției cu planul profesional din viața celuilalt, căruia cel drag pare să îi acorde în această perioadă mai multă atenție decât relației pe care o formați. Vezi ce-i de făcut.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...

Recomandari astrologice

Din 7 in 7 ani (un sfert din ciclul lui Saturn), in viata fiecarui om se incheie o etapa importanta si incepe o alta. Daca va aflati la finele sau la inceputul unei astfel de etape, profitati de moment si luati cele mai intelepte decizii pentru viitorul dvs.!