AstroDex
Horoscop Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni

Săptămâna 10-16 iunie 2019

Gemeni

Sănătate

Luna tranzitează joi și vineri casa sănătății fizice din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că s-ar putea ca lucrurile de la serviciu să aibă un impact real asupra felului în care te simți, iar nivelul tău de sănătate are un efect asupra energie și randamentului de care dai dovadă la muncă. Așadar, cele două domenii de viață se află în simbioză și trebuie să ții cont de acest lucru.

Bani și carieră

În cursul sau în jurul zilei de luni, pot interveni unele tensiuni între tine și partenerulde afaceri, colabori și/ sau clienți. Joi și vineri, te-ai putea confrunta cu unele provocări la serviciu, dar nu este vorba de nimic major. Oportunități de câștig ar putea apărea cândva în preajma zilei de vineri. Dacă le ratezi, află că s-ar putea să mai apară unele în cursul zilei de duminică.

Familie și cuplu

Luna se mișcă sâmbătă și duminică prin casa cuplului din horoscopul tău general, prilej numai bun să te dedici mai mult vieții de cuplu: consolidării ei dacă ești într-o relație consacrată și/ sau construirii ei dacă abia ai cunoscut pe cineva. Există însă riscul ca, la începutul săptămânii, să începeți cu stângul și să aveți parte de unele tensiuni. Nu le lăsați să vă afecteze prea tare.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...