AstroDex
Horoscop Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni

Săptămâna 19-25 august 2019

Gemeni

Sănătate

Miercuri și joi, Luna tranzitează casa subconștientului din horoscopul tău general, iar prin aceasta ți se transmite faptul că ai putea fi destul de refractar(ă) la alte puncte de vedere. Acest lucru nu-ți face bine deloc, mai ales dacă perspectiva de a te deschide în fața unor noi viziuni te-ar scuti de riscul să ajungi într-o situație în care lucrurile iau o întorsătură mai nepotrivită.

Bani și carieră

Luni și marți, concentrează-te pe planuri de viitor și proiectele de grup în care ești implicat(ă). Dacă ai spirit de inițiativă, s-ar putea să legi relații importante în aceste zile cu persoane care îți împărtășesc idealurile și viziunile. La fel de posibil este să dai peste niște oameni care cred în tine și care sunt dispuși să investească în visurile tale. Ocupă-te așadar de networking.

Familie și cuplu

Miercuri, Venus pătrunde în casa familiei din horoscopul tău general, indiciu cum că, în a doua parte a săptămânii, te bucuri de armonie în plan domestic. Te înțelegi mai bine cu apropiații, nu mai resimți atât de puternic diferențele de mentalitate, iar aceste lucruri îți permit să abordezi chestiuni mai sensibile, care altfel v-ar fi adus la discuții aprinse și chiar la reproșuri.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...