AstroDex

Horoscop Gemeni


Horoscop săptămânal Gemeni

Săptămâna 30 martie - 5 aprilie 2020

Gemeni

Sănătate

Marte poposește lunea aceasta în casa filozofiei de viață din horoscopul tău general, ceea ce ar trebui să fie o veste bună pentru tine în această perioadă. Ce-i drept, aest sector mai patronează și călătoriile la distanțe mari, dar ferește-te de ele în aceste săptămâni. Mai bine bucură-te de lucrurile mărunte și de dispoziția ta optimistă. Privește cu multă încredere către viitor.

Bani și carieră

Profită de energia acestei planete și pentru a lucra mai mult la bagajul de cunoștințe și la experiența pe care le aduci în mediul profesional. Ar fi o idee bună, de exemplu, să citești mai mult în aceste zile, să faci simulări de diverse situații profesionale sau să participi la un curs online. Vei vedea ce bine îți va prinde că ai utilizat cu folos timpul liber de care ai dispus acum.

Familie și cuplu

Venus ajunge vinerea aceasta în semnul nașterii tale, ceea ce te face și mai carismatic(ă) și mai șarmant(ă). Sau mai bine spus, te ajută să îți descoperi potențialul în acest sens. Pe un fundal ca acesta, partenerul descoperă noi fațete ale tale și cu siguranță nu vă veți plictisi unul de altul în această perioadă. În plus, dispoziția jucăușă te ajută să te înțelegi mai bine cu cei mici.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...