AstroDex

Horoscop Gemeni


Horoscop săptămânal Gemeni

Săptămâna 9-15 decembrie 2019

Gemeni

Sănătate

Luna Plină de joia aceasta se manifestă plenar tocmai în semnul nașterii tale, semn că nu îți va lipsi energia în această săptămână. Ține însă cont de faptul că acest eveniment astral te predispune la situații în care în care nu îți folosești energia în cea mai productivă manieră. Mai exact, este vorba de riscul de a o disipa pe activități care nu vor produce totuși mare lucru.

Bani și carieră

Același eveniment astral pune accentul și pe modul în care relaționezi cu ceilalți. Tu ești foarte activ(ă) și cu picioarele bine înfipte în prezent, dar ai impresia că clienții și colaboratorii nu văd copacii de pădure. Trebuie ca, în a doua parte a acestei săptămâni, să vezi cum anume vă puteți armoniza viziunile. În caz contrar, se poate ajunge la conflicte de pe urma diferențelor de viziune.

Familie și cuplu

Intrarea lui Mercur în casa partenerului de viață din horoscopul tău generl coincide cu debutul unei perioade în care te vei înțelege bine și vei interacționa eficient cu persoana iubită. Există însă riscul ca lucrurile să nu meargă atât de bine de fiecare dată. Dacă întâmpinați subiecte de discuție care vă fac să polemizați, încercați să dezbateți opiniile diferite într-o manieră productivă.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...