AstroDex

Horoscop Gemeni


Horoscop săptămânal Gemeni

Săptămâna 14-20 octombrie 2019

Gemeni

Sănătate

În primele trei zile ale săptămânii, s-ar putea să nu fii în cea mai bună formă a ta, deci caută să fii mai înțelegător(oare) cu tine însuți(ăți). Lucrurile vor reintra pe făgașul normal joi sau vineri, atunci când Luna intră în semnul nașterii tale. Pentru a evita orice risc de suprasolicitare, este important să îți programezi la mijlocul acestei săptămâni sarcinile ceva mai dificile.

Bani și carieră

Cu toate că nu debordezi de energie la începutul acestei săptămâni, dai dovadă de productivitate încă de marți. Acest nivel ridicat de randament ține mai mult de automotivație decât de influența astrelor. Pare că miercuri și joi te menții pe aceeași curbă ascendentă, urmând ca la finele săptămânii să apară primele profituri de pe urma eforturilor de care ai dat dovadă acum.

Familie și cuplu

Luna Plină este cea care te îndeamnă să te concentrezi mai mult asupra vieții sociale. Pe fundalul energetic pe care îl creează, urmezi o curbă ascendentă pe acest plan și ar fi păcat să nu profiți de toate oportunitățile care vin la pachet odată cu persoanele noi pe care le cunoști și care îți devin prieteni. Încearcă totuși să nu sacrifici prea mult din timpul cu partenerul și copiii.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...

Recomandari astrologice

Cand Jupiter este in miscare retrograda, s-ar putea ca placerile lumesti care va bucurau altadata sa-si piarda usor gustul. Este un moment in care lumea exterioara nu va mai da motive de fericire, astfel ca trebuie sa generati singur aceste momente din interior, pentru a trece peste obstacole sau pesimism. (consultati tabelul planetelor retrograde)