AstroDex
Horoscop Peşti

Horoscop săptămânal Peşti

Săptămâna 16-22 septembrie 2019

Pesti

Sănătate

Ieșirea lui Saturn din retrogradare te face să privești cu mai multă speranță către viitor de miercurea aceasta încolo. Ai mai multă încredere că, în ciuda provocărilor, lucrurile se vor așeza odată și-odată în favoarea ta. Cu excepția unor incidente de joi care te descurajează într-o anumită privință, nu se arată alte evenimente care îți produc temeri legate de siguranța ta pe termen lung.

Bani și carieră

Același eveniment astral poate accelera și evoluția unor proiecte în care ești implicat(ă) sau poate că îți oferă mai multă claritate în ceea ce privește unele planuri cu bătaie lungă în cazul cărora te-ai cam împotmolit. De asemenea, dacă nu ai avut prea mult noroc în a găsi persoane dispuse să te sprijine moral sau financiar să implementezi o idee de afaceri, s-ar putea să ai acum mai mult succes.

Familie și cuplu

Ziua de joi este una propice pentru întâlniri cu prietenii, poate chiar pentru un double date cu persoana iubită și cu partenerul celui mai bun tovarăș. În cazul în care te afli încă în căutarea persoanei potrivite, s-ar putea ca în aceeași zi să ți se facă cunoștință de către un prieten cu cineva special. Nu este exclus să se lege ceva chiar de la finele acestei săptămâni.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...