AstroDex

Horoscop Peşti


Horoscop săptămânal Peşti

Săptămâna 20-26 ianuarie 2020

Pesti

Sănătate

Luna nouă de vinerea aceasta se manifestă plenar în casa subconștientului din horoscopul tău general, ceea ce te poate ajuta să realizezi ceea ce te faci unic(ă) față de ceilalți. Lucrează mai mult la acest aspect pentru a nu te mai încerca senzația că nu aparții sau că ceilalți te dau la o parte într-un fel sau altul. Nu este vorba despre altceva decât de niște temeri cărora nu trebuie să le cedezi.

Bani și carieră

Luni și marți, se întrevăd oportunități să ieși în evidență la serviciu și să te impui ca o figură pe care se poate conta în fața șefilor. La mijlocul săptămânii, încearcă să îți faci timp și pentru proiectele pe termen lung, mai ales dacă le derulezi extraprofesional și în asociere cu alte persoane. S-ar putea să înregistrezi progrese mai mari decât te-ai așteptat dacă faci eforturi.

Familie și cuplu

Miercurea și joia aceasta sunt despre prieteni. Sărbătorile de iarnă au trecut de ceva vreme și pare că, între timp, n-ai avut prea mult timp să te vezi cu ei. În cazul în care nu și-au programat nici ei ceva pentru seara acelor zile, poate nu ar strica să faceți ceva împreună. Fie că mergeți la un film sau undeva în oraș la masă, cert este că îți va prinde foarte bine să îi revezi și să discutați.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...