AstroFidelia English En 
Horoscop Peşti

Horoscop săptămânal Peşti

Săptămâna 23-29 iulie 2018

Pesti

Sănătate

Luna Plină de vineri interconectează casele sănătății din horoscopul tău general, cu mențiunea că, în cazul tău, efectele acestui eveniment astral influențează cu precădere pe cea a bunăstării tale mentale. Nu-ți prea convine în mod normal să te simți diferit de ceilalți, dar cu această ocazie, ar fi bine să conștientizezi că tocmai acest lucru te face special. Apreciază-te cu totul!

Bani și carieră

Casele interconectate de Luna Plină de vineri nu simbolizează doar sfera sănătății tale fizice, respectiv mentale, ci și munca. Urgențele și răsturnările de situație generate de persoane din partea cărora nu te așteptai la un asemenea tratament ar putea constitui cuvintele de ordine ale acestei săptămâni. Nu-ți fie teamă de imprevizibil și nou. Descurcă-te cu ce-ți oferă momentul!

Familie și cuplu

Dat fiind că Luna Plină de vineri stimulează casa trecutului din horoscopul tău general, e de așteptat să reapară în peisaj foști parteneri de viață într-un mod surprinzător, poate chiar ciudat. Lucrurile pot lua o întorsătură neașteptată într-un timp foarte scurt, deci gândește-te bine dacă e înțelept ori ba să te lași purtat de val. Arareori lucrurile funcționează din a doua încercare.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Dacă ai pagină Facebook şi vrei să primeşti de fiecare dată înştiinţări de la AstroDex, click pe butonul
şi eşti abonat automat.

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...