AstroDex

Horoscop Peşti


Horoscop săptămânal Peşti

Săptămâna 9-15 decembrie 2019

Pesti

Sănătate

Cu excepția zilei de duminică, atunci când Luna intră în casa sănătății din horoscopul tău general, nu există alte zile pe parcursul acestei săptămâni în care să fii nevoit(ă) să acorzi mai multă atenție în planul medical. Dar în ultima zi a săptămânii, ar fi de dorit să nu exagerezi cu mesele copioase ori cu excesele de orice fel. Încearcă să îți faci timp și pentru mișcare.

Bani și carieră

Mercur poposește lunea aceasta în casa carierei din horoscopul tău general, prilej numai bun să te concentrezi mai mult pe acest sector de viață în zilele care urmează. În această privință, te ajută și faptul că reușești să comunici eficient cu superiorii. Știi cum să îți expui ideile astfel încât să fie luate în seamă de factorii de decizie de la locul de muncă. S-ar putea chiar și să le vezi implementate.

Familie și cuplu

Luna Plină de joia aceasta se manifestă plenar în casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că se arată un sfârșit de săptămână în care s-ar dori să te concentrezi mai mult pe chestiuni de ordin domestic. O masă extinsă la care să inviți rudele apropiate ar putea fi o metodă de petrecere a timpul liber potrivită pentru a vă bucura de momente de calitate unul în prezența celuilalt.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...