AstroDex

Horoscop Peşti


Horoscop săptămânal Peşti

Săptămâna 14-20 octombrie 2019

Pesti

Sănătate

Astrele nu îți pregătesc nicio surpriză pe acest plan, nici plăcută, nici mai puțin fericită. Se poate spune așadar că te lasă să dispui cum consideri de nivelul de energie pe care îl ai în această săptămână, iar cum el se află la cote obișnuite, se poate spune că nu îți vor lipsi forțele necesare să faci față provocărilor cu care vin la pachet următoarele zile. Ba chiar ești motivat(ă) încă de luni.

Bani și carieră

Luna Plină de lunea aceasta se manifestă plenar tocmai în casa banilor și a bunurilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că nu-ți lipsesc săptămâna aceasta oportunitățile de a-ți rotunji veniturile și/ sau de a valorifica o parte din economiile pe care le-ai făcut până acum. Încearcă să faci în așa fel încât să nu le depășească valoarea cheltuielile în următoarele zile.

Familie și cuplu

De joi până duminică, Luna se mișcă prin casele astrologice din horoscopul tău general care sunt asociate vieții de familie și celei sentimentale. Pe fondul acestui tranzit, de dorit ar fi să îți dedici mai mult timp în a doua jumătate a săptămânii celor dragi. Poate că nu este nevoie de intervenția ta în chestiuni serioase, dar simpla interacțiune cu ei te umple de bună dispoziție și o senzație de bine.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...


Orele planetare
AstroDex
Azi: 18.10.2019 - 12:18
Răsărit Soare: 07:33
Apus Soare: 18:28
Guvernatorul zilei:
Guvernatorul zilei
Ora planetară:
Cititi amanunte
Marte: 12:05 - 13:00
Detalii oră planetară