AstroDex
Horoscop Peşti

Horoscop săptămânal Peşti

Săptămâna 19-25 august 2019

Pesti

Sănătate

În cursul sau în jurul zilei de miercuri, nativii(ele) acestui semn care suferă de afecțiuni cardiovasculare ar trebui să fie mai atenți(te) cu cât timp petrec la soare, cât efort fac și care este nivelul de stres la care se expun. Există riscul să întâmpine neplăceri dacă exagerează într-o privință sau alta. Li se recomandă așadar să dea dovadă de moderație și să se odihnească suficient.

Bani și carieră

Luni și marți, Luna se mișcă prin casa banilor și a bunurilor dobândite prin munca proprie, ceea ce înseamnă că te întâlnești cu oportunități de a-ți suplimenta veniturile și/ sau de a-ți valorifica economiile. În următoare două zile, concentrează-te pe performanțele tale în cadrul ședințelor, întrevederilor de afaceri, interviurilor de angajare și negocierilor pe care le ai programate atunci.

Familie și cuplu

Vineri și sâmbătă Luna se perindă prin casa familiei, ceea ce înseamnă că un eveniment de familie important te-ar putea aduce mai aproape de cei dragi în acest sfârșit de săptămână. Poate reușești să le faci o surpriză, astfel încât să nu uite prea repede acest weekend. Gândește-te la ce experiență le poți oferi pentru a-ți aduce aminte cu mare plăcere de acest eveniment.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...