AstroDex
Horoscop Peşti

Horoscop săptămânal Peşti

Săptămâna 10-16 iunie 2019

Pesti

Sănătate

Această săptămână nu vine la pachet cu provocări pe acest plan pentru tine. Merită totuși menționat faptul că, în cursul zilelor de marți și miercuri, Luna se mișcă prin casa transformărilor din horoscopul tău general, ceea ce poate scoate la iveală unele furtuni interioare pe care le-ai tot evitat în ultima vreme. Caută să vezi ce anume le-a cauzat și s-ar putea să le oprești la timp.

Bani și carieră

Lunea aceasta, s-ar putea ca unele evenimente din planul casnic sau familial să te împiedice să dai tot ce ai mai bun la serviciu. S-ar putea să fie vorba de faptul că te îngrijorează ceva și nu-ți stă mintea la ce ai de făcut. Oportunități de remarcare pe plan profesional pot apărea joi și vineri, iar cele de suplimentare a resurselor deținute în comun cu ceilalți în jurul zilelor de marți și miercuri.

Familie și cuplu

Dacă ai pus ochii pe cineva și ți-ai dori să faci o impresie bună, propune-i o întâlnire vineri sau duminică. Astrele te susțin atunci în acest demers și nu va dura mult până când va exista și o a doua oară. În cazul în care ești implicat(ă) deja într-o relație, s-ar putea să-l nemulțumească pe partener faptul că duminică ți-ai făcut planuri cu prietenii și nu de a petrece momente în doi.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...