AstroDex

Horoscop Peşti


Horoscop săptămânal Peşti

Săptămâna 11-17 noiembrie 2019

Pesti

Sănătate

În cazul în care simți că ar fi cazul să schimbi ceva la tine și ai nevoie de validare că te îndrepți în direcția potrivită, poate că cel mai bun lucru pe care ai putea să-l faci este acela de a cere un sfat din partea apropiaților. Aceasta ar fi recomandarea Lunii Pline de marţi pentru tine, care interconectează casa comunicării cu cea a filozofiei de viață. Profită deci de contextul astral.

Bani și carieră

Dat fiind că axa peste care cade Luna Plină de marţi mai este asociată și cu deplasările pe distanțe mai mici sau mai mari, respectiv cu studiile, este de așteptat să nu stai prea mult locului, cel puțin în a doua parte a săptămânii. Nici de oportunități de învățare nu duci lipsă, indiferent dacă apar într-un cadru formal, adică la o instituție de educație, sau prin intermediul unor experiențe practice.

Familie și cuplu

Pe fondul aceluiași eveniment astral, există posibilitatea să se manifeste să se manifeste unele tensiuni între tine și rudele tale apropiate. Ele s-ar putea să fie produsul unor diferențe de mentalitate care nu țin neapărat de o eventuală prăpastie între generații. Viața v-a rezervat experiențe diferite și nu ar trebui să te mire că opiniile voastre sunt divergente pe anumite teme.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...


Orele planetare
AstroDex
Azi: 15.11.2019 - 23:45
Răsărit Soare: 07:09
Apus Soare: 16:50
Guvernatorul zilei:
Guvernatorul zilei
Ora planetară:
Cititi amanunte
Saturn: 22:47 - 23:59
Detalii oră planetară