AstroDex

Horoscop Peşti


Horoscop săptămânal Peşti

Săptămâna 6-12 aprilie 2020

Pesti

Sănătate

Luna Plină de la mijlocul acestei săptămâni se manifestă plenar într-o casă pe care o asociem adesea cu transformările profunde la nivel individual, dar și relațional. Evenimentele acestei săptămâni, dar și ale acestei perioade, par să își pună puternic amprenta asupra ta, iar în ceea ce privește raportarea la cei de lângă tine, se vede că ești mai atent(ă) decât de obicei.

Bani și carieră

Luna Plină de miercurea aceasta și schimbarea de semn a lui Mercur de sâmbătă ar trebui să îți concentreze energia în plan financiar, acolo unde obiceiurile tale de consum și strategiile tale de economisire ar trebui să sufere unele schimbări. Indiferent de deciziile pe care le ei, trebuie să ai în vedere faptul că trebuie să dispui de un buget de urgență, pentru plăți care nu pot fi amânate.

Familie și cuplu

De luni până miercuri, reflectorul astral se îndreaptă asupra relației de cuplu. Această perioadă a scos la lumină puncte slabe pe plan sentimental, dar și faptul că sunteți mai puternici decât v-ați imaginat. Important este să vă concentrați pe ceea ce nu merge tocmai așa cum v-ați dori. În felul acesta, veți traversa aceste momente de cumpănă mult mai ușor și vă veți alege cu multe beneficii.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...