AstroDex

Horoscop Peşti


Horoscop săptămânal Peşti

Săptămâna 17-23 februarie 2020

Pesti

Sănătate

Retrogradarea lui Mercur, ingresul Soarelui și Luna Nouă se perfectează toate săptămâna aceasta în semnul nașterii tale, ceea ce înseamnă nu doar că debutează sezonul astrologic al zilei tale de naștere, ci și o perioadă de noi începuturi în plan personal. Aceasta este cea mai bună perioadă pentru a începe cure de slăbire, pentru a schimba ceva la look-ul tau sau la garderobă.

Bani și carieră

Aceleași evenimente cosmice comportă efecte și în plan profesional, acolo unde te remarci prin carismă și felul tău de a fi. Ele se dovedesc cele mai avantajoase pentru nativii(ele) acestui semn care lucrează într-un domeniu artistic sau creativ ori care activează pe cont propriu. Nu te gândi însă că nu pot apărea câteodată neînțelegeri de pe urma modului în care te raportezi la ceilalți.

Familie și cuplu

Tot aceste conjuncturi astrale sunt cele care te fac mai popular(ă) în plan social. Ceva din felul tău de a fi atrage atenția și te ajută să te impui în orice context în care te regăsești în această săptămână. Dar cu toate acestea, există posibilitatea să trimiți semnale mixte anumitor persoane ori poate că felul în care comunici îi face pe ceilalți să întâmpine probleme în a te înțelege.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...