AstroDex
Horoscop Rac

Horoscop săptămânal Rac

Săptămâna 10-16 iunie 2019

Rac

Sănătate

Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general sâmbătă și duminică, indiciu cum că s-ar putea să te bucuri de mai multă energie la finele acestei săptâmâni decât te-ai fi așteptat. Acest lucru nu înseamnă însă că trebuie să te implici în într-atât de multe activități încât să nu mai ai timp să te odihnești. Relazează-te, refă-te, căci altfel de supui la mici accidentări.

Bani și carieră

Provocările la locul de muncă ar putea apărea încă de luni, atunci când s-ar putea ca planul tău referitor la începutul săptămânii să nu meargă așa cum ți-ai dorit. Dacă lucrezi sâmbătă și duminică, află că te bucuri de un spor nesperat de ridicat. Problema ar putea apărea atunci când ai de discutat chestiuni sensibile cu partenerii de afaceri sau te întâlnești cu sarcini mai complicate.

Familie și cuplu

Ești înconjurat(ă) de multă culdură și afecțiune de cei dragi în cursul zilei de vineri, dar și duminică. S-ar putea însă ca, pe fondul acesta armonios, să mai apară însă și tensiuni între tine și apropiați, persoana iubită mai ales. Nu te supăra prea tare pentru că este vorba doar de unele chestiuni trecătoare. Până sâmbăta viitoare nici nu o să vi le mai amintiți aproape deloc.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...