AstroDex

Horoscop Rac


Horoscop săptămânal Rac

Săptămâna 14-20 octombrie 2019

Rac

Sănătate

Joia și vinerea aceasta ești foarte activ(ă) din punct de vedere mental, dar există riscul ca gândul să te ducă la tot felul de scenarii care se bazează prea puțin pe realitate. Întorci toate situațiile cu care te confrunți acum pe toate părțile și există riscul să tragi unele concluzii care te pun pe gânduri inutil. Dacă vezi că îți zboară mintea prea departe, încearcă să îți vii în fire.

Bani și carieră

Luna Plină de lunea aceasta se manifestă plenar în casa carierei din horoscopul tău general, semn că dacă ai depus eforturi pe acest plan, s-ar putea ca săptămâna aceasta să primești semnale clare că ele nu au fost în van. Este evident că te îndrepți în direcția cea bună pe acest plan și în cazul în care vei menține ritmul, nu va dura mult până când îți vei atinge cele mai îndrăznețe obiective.

Familie și cuplu

Același eveniment astral poate face însă ca nivelul de implicare și atenție de care dai dovadă în gospodărie și în familie să scadă într-o anumită măsură, iar reacția apropiaților la această schimbare de priorități nu este cea mai fericită. Caută așadar să îți ordonezi timpul cu simțul răspunderii. În felul acesta, nu ți se aduc critici că nu ești implicat(ă) în raport cu cei dragi.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...