AstroDex

Horoscop Rac


Horoscop săptămânal Rac

Săptămâna 9-15 decembrie 2019

Rac

Sănătate

Mercur ajunge lunea aceasta în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că se deschide o perioadă în care îți este recomandat să te interesezi care ar fi modalitățile de a te odihni activ pe care crezi că le-ai putea practica pe termen lung. În felul acesta, te-ai putea menține la un nivel de formă fizică ce îți permite să duci la bun sfârșit toate activitățile propuse.

Bani și carieră

Aceeași planetă te poate ajuta să comunici mai ușor cu colegii de muncă, chiar și atunci când aveți idei diferite despre ceea ce doriți să realizați cu proiectele curente și cum anume intenționați să ajungeți în acel punct. În a doua parte a săptămânii, pe fondul Lunii Pline de joi, s-ar putea totuși să apară replici nu tocmai prietenoase pe această temă, deci caută să te pregătești.

Familie și cuplu

În cursul sau în jurul zilei de marți, ai putea simți efectul conjuncție dintre Venus și Saturn, configurație astrală care poate pune la încercare trăinicia relației tale cu persoana iubită. Este posibil să iasă la iveală privațiuni sau lipsuri ale cuplului pe care îl formați pe care trebuie să le depășiți împreună. Comunicați deschis despre ceea ce vă lipsește în plan relațional.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...