AstroFidelia English En 
Horoscop Rac

Horoscop săptămânal Rac

Săptămâna 13-19 august 2018

Rac

Sănătate

În intervalul de zile marți-joi, de dorit ar fi să nu-ți programezi deplasări în străinătate sau la distanțe mari de casă. Sistemul tău imunitar este destul de slăbit perioada aceasta, ceea ce înseamnă că dacă schimbi aerul, există riscul să te alegi cu o răceală sau chiar o gripă. În plus, s-ar putea să necesite un consum de energie ceva mai ridicat decât ai fi tu dispus să pui la bătaie.

Bani și carieră

Săptămâna poate debuta cu cheltuieli deloc de neglijat în cazul tău, dar evită să arunci cu banii în stânga și-n dreapta pentru a-ți demonstra ție sau altora ceva sau altceva. Lipsa viziunii de ansamblu sau perspectiva amplă confuză asupra sarcinilor de care te ocupi de marți până joi își poate pune amprenta pe munca ta. Impulsivitatea șefilor te poate pune în dificultate vineri.

Familie și cuplu

N-ar strica să-ți aranjezi în așa fel programul zilelor de sâmbătă și duminică încât să petreci mai mult timp în compania prietenilor vechi. Nu numai că ai șansa de a te pune la curent cu ce se mai întâmplă în viețile lor, dar opiniile și sfaturile lor te pot ajuta să-ți clarifici unele chestiuni de cuplu care te depășesc. AstroDex recomandă să le spui că nu dispui de un buget de weekend prea consistent!

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Dacă ai pagină Facebook şi vrei să primeşti de fiecare dată înştiinţări de la AstroDex, click pe butonul
şi eşti abonat automat.

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...