AstroDex
Horoscop Rac

Horoscop săptămânal Rac

Săptămâna 19-25 august 2019

Rac

Sănătate

Vineri și sâmbătă, ai putea fi extrem de activ(ă) din punct de vedere mental, dar ține cont de faptul că s-ar putea ca nu toate gândurile care ți se derulează prin minte în aceste zile să fie cele mai constructive. Ai putea fi tentat(ă) să-ți faci tot felul de scenarii care mai de care mai îndepărtate de realitate și să nu mai faci distincția între frici justificate și temeri nejustificate.

Bani și carieră

Lunea și marțea vin la pachet cu oportunități de afirmare în plan profesional. Ai șansa așadar să atragi atenția asupra abilităților și performanțelor tale, dar și să-ți cultivi relația cu superiorii. În următoarele două zile, caută să te concentrezi pe proiectele de grup și planurile de viitor. Cere feedback-ul prietenilor sau al celor care au avut inițiative similare. O părere obiectivă nu-ți strică.

Familie și cuplu

Miercuri și joi, Luna se mișcă prin casa vieții sociale din horoscopul tău general, motiv pentru care ar fi de dorit ca în acele zile, după programul de la muncă, să-ți faci mai mult timp pentru gașca de prieteni. Invită-i pe la tine sau vedeți-vă undeva în oraș. Revederea cu ei nu numai că-ți va face bine, dar te va și ajuta să te pui la curent cu ultimele detalii din viețile lor.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...

Orele planetare
AstroDex
Azi: 21.08.2019 - 19:01
Răsărit Soare: 06:24
Apus Soare: 20:13
Guvernatorul zilei:
Guvernatorul zilei
Ora planetară:
Cititi amanunte
Jupiter: 17:54 - 19:03
Detalii oră planetară