AstroDex

Horoscop Rac


Horoscop săptămânal Rac

Săptămâna 27 ianuarie - 2 februarie 2020

Rac

Sănătate

Zilele de luni și marți ale acestei săptămâni sunt cele în care bunăstarea ta fizică și mentală are parte de unele încercări destul de serioase. Nu este exclus să existe o anume legătură între aceste provocări și sarcinile care îți sunt delegate la locul de muncă. Dacă așa stau lucrurile, permite-ți să iei din când în când o pauză, astfel încât să îți limpezești gândurile și să îți relaxezi corpul.

Bani și carieră

Așadar, există posibilitatea ca îndatoririle tale profesionale să te pună serios în dificultate la începutul acestei săptămâni. Poate că termenele-limită sunt reduse, așteptările sunt disproporționat de mari sau apar urgențe și decalaje care afectează destul de puternic strategia ta profesională. În situații ca acestea, trebuie să înveți să te adaptezi la circumstanțele date.

Familie și cuplu

Sâmbătă și duminică, Luna parcurge casa vieții sociale din horoscopul tău general, semn că dacă nu ți-ai făcut planuri pentru acest sfârșit de săptămână, nu ți-ar cădea tocmai rău să pui la cale unele activități ad hoc cu prietenii. Cu siguranță există locuri nou deschise în oraș care ar merita să le vizitați. Ori poate că rulează la cinema un film pe care ați fi cu toții interesați să îl vedeți.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...