AstroDex

Horoscop Rac


Horoscop săptămânal Rac

Săptămâna 30 martie - 5 aprilie 2020

Rac

Sănătate

Venus ajunge vinerea aceasta în casa subconștientului din horoscopul tău general, ceea ce ar putea face să îți fugă mintea la un fost partener sau la o mai veche poveste de iubire. Gândește-te că s-ar putea ca acest fapt să se datoreze timpului mai mult pe care îl ai la dispoziție acum sau faptului că se induce panică din toate părțile. Ce-i trecut, e bun trecut, nu uita deloc asta.

Bani și carieră

Marte poposește luni în casa banilor și a bunurilor deținute și/sau câștigate în asociere cu partenerul de viață, ceea ce ți-ar putea imprima unele obiceiuri de consum haotice și o pornire către cheltuieli care nu îți sunt neapărat familiare. Consultă-te cu cel drag înainte să faci achiziții. El te va ajuta să te temperezi dacă este cazul și să găsești cele mai bune oferte disponibile.

Familie și cuplu

În cursul sau în preajma zilei de marți, ar putea apărea unele tensiuni între tine și partener, semn că au existat reproșuri și nemulțumiri care mocneau de mai multă vreme și despre care nu ați discutat pe îndelete până acum. Nu ajută nici faptul că te gândești, din pricina lui Venus, mai des la foste relații și faci comparație sau duci paralele la alte perioade din legătura cu actualul partener.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...