AstroDex

Horoscop Săgetător


Horoscop săptămânal Săgetător

Săptămâna 14-20 octombrie 2019

Sagetator

Sănătate

Poate că nu ești în cea mai bună formă mentală și emoțională la începutul și la finele acestei săptămâni, dar simți că ți s-a luat o piatră de pe inimă și că poți respira ușurată. Ai navigat cu succes unele probleme familiale sau locative care ți-au dat destul de multă bătaie de cap. Acum este momentul să te concentrezi mai mult asupra ta și a ceea ce ai nevoie pentru a fi împlinit(ă).

Bani și carieră

Cu toate că Luna Plină de lunea aceasta nu se manifestă plenar în casa proiectelor de grup și a planurilor de viitor, îi vei simți totuși influența pe parcursul acestei săptămâni, dar mai ales în prima sa jumătate. Dar cum ritmul de dezvoltare al acestora se accelerează, indicat ar fi să aduci unele ajustări agendei tale, astfel încât să te poți ocupa mai mult de acest sector.

Familie și cuplu

Luna Plină de lunea aceasta se desăvârșește tocmai în casa iubirii din horoscopul tău general, semn că dacă tu și partenerul ați depus eforturi pentru a vă reîmprospăta relația sau a forma o familie, s-ar putea să observați primele rezultate în această săptămână. Acest eveniment astral este la fel de favorabil pentru acei(le) nativi(e) care urmăresc să cucerească pe cineva special.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...