AstroFidelia English En 
Horoscop Săgetător

Horoscop săptămânal Săgetător

Săptămâna 23-29 iulie 2018

Sagetator

Sănătate

Axa peste care se suprapune Luna Plină de vineri este cea a cunoașterii, prilej numai bun să te dedici dezvoltării personale. Feedback-ul celorlalți, cărțile de autocunoaștere, dar și atelierele de profil te pot ajuta în acest sens. Interesează-te de disponibilitatea lor în localitatea în care trăiești și nu te sfii să le acorzi o șansă. S-ar putea să te surprindă cu eficiența lor în acest proces.

Bani și carieră

Aceeași axă pe care o stimulează Luna Plină de vineri simbolizează și deplasările, respectiv comunicarea și procesele birocratice. Alergătura de colo-colo în vederea obținerii unor aprobări sau semnării/(re)negocierii contractelor, navetele, întâlnirile de afaceri, dar și ședințele au toate șansele să se finalizeze în favoarea ta săptămâna aceasta. Faptul că ești activ are și beneficii!

Familie și cuplu

Luna Plină de vineri ar putea face ca interacțiunile cu frații/surorile/verii/verișoarele, dar și vecinii să se înmulțească vertiginos săptămâna aceasta. Pare că telefonul îți sună întruna, la tine acasă e ca-n gară, iar email-urile nu mai contenesc să curgă. Recunoaște că-ți place să te caute lumea și nu te plânge. Nu-ți face griji, vei face față cu brio fluxului de oameni din viața ta!

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Dacă ai pagină Facebook şi vrei să primeşti de fiecare dată înştiinţări de la AstroDex, click pe butonul
şi eşti abonat automat.

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...