AstroDex

Horoscop Săgetător


Horoscop săptămânal Săgetător

Săptămâna 30 martie - 5 aprilie 2020

Sagetator

Sănătate

Astrele nu îți atrag atenția săptămâna aceasta asupra acestui sector de viață, dar acest lucru nu ar trebui să te facă să crezi că poți fi neglijent(ă) în această perioadă cu ritualul tău de îngrijire. După cum bine știi, trăim niște vremuri în care este foarte important să îți iei măsuri de precauție pentru a-ți proteja ție sănătatea și pentru a avea grijă de bunăstarea celor din jurul tău.

Bani și carieră

Marte ajunge lunea aceasta în casa comunicării din horoscopul tău general, iar de vineri încolo, Venus se mișcă prin cea a parteneriatelor. Așadar, accentul cade puternic pe conlucrarea cu ceilalți în această perioadă. Se recomandă totuși să iei în calcul metode mai noi de a colabora cu ceilalți care nu implică neapărat să vă vedeți prea des. În felul acesta, veți fi în siguranță.

Familie și cuplu

Cu Venus într-o casă relațională, te bucuri de momente speciale alături de persoana iubită în perioada care urmează. Ce-i drept, nici nu poți face mare lucru în zilele acestea, dar cel puțin astrele te sprijină din acest punct de vedere și te ajută să te alegi cu lecții de viață în doi foarte importante de pe urma timpului suplimentar pe care ajungeți să îl petreceți unul cu celălalt.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...