Horoscop Săgetător

Horoscop săptămânal Săgetător

Săptămâna 22-28 aprilie 2019

Sagetator

Sănătate

Luni și marți, Luna tranzitează semnul nașterii tale, motiv pentru care s-ar putea ca începutul acestei săptămâni să fie unul extrem de bun pentru tine. Ai energie, cu moralul stai bine, fapt pentru care întâmpini începutul de săptămână cu mult entuziasm. Caută să cultivi această stare de bine și pe parcursul zilelor următoare. Înconjoară-te de oameni pozitivi care se bucură de viață.

Bani și carieră

Sectorul financiar s-ar putea să te preocupe cel mai mult miercuri și joi când Luna trece în casa asociată acestui domeniu în horoscopul tău general. Pot apărea oportunități de suplimentare a veniturilor și/sau de valorificare a unor economii pe care le-ai realizat în ultima vreme. AstroDex recomandă să le treci printr-un proces de selecție, mai ales dacă ai dubii în privința unora.

Familie și cuplu

Marțea aceasta își dau mâna Soarele și Uranus în casa iubirii și a copiilor din horoscopul tău general. Burlacii(ăcițele) pot descoperi pe cineva special într-un loc sau persoană la care nu s-ar fi așteptat nicicând. Unii nativi ar putea descoperi că-și vor extinde familia în viitorul apropiat, iar alții ar putea reaprinde flacăra în cuplu. Se anunță deci vești bune pe acest plan al vieții.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Dacă ai pagină Facebook şi vrei să primeşti de fiecare dată înştiinţări de la AstroDex, click pe butonul
şi eşti abonat automat.

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...