AstroDex

Horoscop Săgetător


Horoscop săptămânal Săgetător

Săptămâna 27 ianuarie - 2 februarie 2020

Sagetator

Sănătate

S-ar putea ca sâmbăta și duminica aceasta să nu debordezi de energie. De regulă, ești o persoană activă, ce preferă drumețiile, de exemplu, în locul alternativei de a lâncezi în fața televizorului, dar dacă simți nevoia să nu faci nimic în acest sfârșit de săptămână, este clar că organismul își cere dreptul de a-și reîncărca bateriile într-un ritm tihnit, fără prea multă agitație.

Bani și carieră

În plan profesional, astrele nu prevestesc surprize mari în această săptămână. Toate par să meargă conform planului, cu toate că mai apar mici situații neprevăzute care te provoacă să găsești repede soluții și să te repliezi la timp. Iar dacă vineri nu reușești să finalizezi un proiect pe care ar trebui să îl ai pregătit pe luni, nu este nimic rău în a-ți lua câte ceva de făcut acasă.

Familie și cuplu

În sectorul familial, primele două zile din această săptămână ar putea veni la pachet cu unele tensiuni destul de mari între tine și unii membri ai familiei mai în etate sau cu unele viziuni mai învechite. Pe fondul unor situații mai sensibile, există posibilitatea să resimți mai intens decât de obicei prăpastia dintre generații. În situații ca acestea, trebuie să îți păstrezi calmul și să fii diplomat(ă).

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...