AstroFidelia English En 
Horoscop Săgetător

Horoscop săptămânal Săgetător

Săptămâna 18-24 februarie 2019

Sagetator

Sănătate

Acest sector de viață nu se numără printre cele aflate în colimatorul astrelor săptămâna aceasta și chiar dacă Luna Plină de marți nu te anunță că riști să-ți neglijezi sănătatea, nu înseamnă că se cere să ștergi acest aspect de pe lista de priorități. Ai multă energie perioada acesta, dar depinde de tine dacă faci combustie spontană sau energizezi totul în jurul tău într-un mod pozitiv.

Bani și carieră

Luna Plină de marți creează o punte de legătură între casa carierei și cea a familiei din horoscopul tău general, dar în cazul tău, amprenta acestei lunații cade pe sectorul profesional. Dacă acasă ți se iartă unele scăpări, nu te aștepta să ai parte de același tratament și la muncă ori în societate. Cineva-ți vânează funcția de la serviciu sau poziția socială, deci nu-i da motive să te detroneze.

Familie și cuplu

Chiar dacă accentul cade pe prestația ta profesională, respectiv prestanța socială, nu uita că Luna Plină de marți se va face simțită și in mediul familial. Ceața în care se scăldau unele chestiuni familiale până acum riscă să se îngroașe săptămâna aceasta, iar dacă te concentrezi exclusiv pe ceea ce se întâmplă la serviciu, îți poți pierde direcția cu totul. AstroDex recomandă s-o tai cu cuțitul.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Dacă ai pagină Facebook şi vrei să primeşti de fiecare dată înştiinţări de la AstroDex, click pe butonul
şi eşti abonat automat.

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...