AstroDex
Horoscop Săgetător

Horoscop săptămânal Săgetător

Săptămâna 19-25 august 2019

Sagetator

Sănătate

Miercuri și joi, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, iar din pricina specificului zodiei peste care cade acest sector s-ar putea să nu dispui de prea multă energie la mijlocul acestei săptămâni. Ba chiar ai putea fi tentat(ă) să te dedai la dulciuri, mâncăruri grase sau sărate, care nu fac bine la siluetă și nici la starea de bine la nivel fizic din cauza căldurii.

Bani și carieră

Tot la mijlocul săptămânii te bucuri de zilele în care nivelul tău de productivitate este cel mai ridicat. Caută așadar să-ți ordonezi programul în așa fel încât să-ți programezi pe miercuri și joi sarcinile de serviciu cele mai dificile. În caz contrar, există riscul să nu le poți susține cu energia de care au nevoie în alte zile. Cu cât îți prioritizezi mai bine activitățile, cu atât mai bine pentru tine.

Familie și cuplu

Vineri și sâmbătă, Luna se mișcă prin casa cuplului din horoscopul tău general, fapt pentru care se recomandă să pregătești ceva special pentru tine și cel drag în acest final de săptămână. Poate fi vorba de o cină romantică în oraș, de o mini-excursie în afara localității sau de o altă activitate care vă aduce mai aproape. Caută să te profiți de această oportunitate și să petreci timp cu cel drag.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...

Orele planetare
AstroDex
Azi: 21.08.2019 - 19:39
Răsărit Soare: 06:24
Apus Soare: 20:13
Guvernatorul zilei:
Guvernatorul zilei
Ora planetară:
Cititi amanunte
Marte: 19:03 - 20:12
Detalii oră planetară