AstroDex

Horoscop Săgetător


Horoscop săptămânal Săgetător

Săptămâna 9-15 decembrie 2019

Sagetator

Sănătate

Mercur ajunge lunea aceasta în semnul nașterii tale, ceea ce te face mai comunicativ(ă) cu privire la nevoile și dorințele tale. Așadar, s-ar putea să îți fie mai ușor să navighezi eventualele momente dificile care pot apărea în raport cu cei dragi sau cu persoanele cu care derulezi afaceri pentru că nu te dai în lături să spui cum ți-ar plăcea să stea lucrurile și care îți sunt așteptările de la ei.

Bani și carieră

Luna Plină de joia aceasta se suprapune tocmai peste axa relațională din horoscopul tău general, indiciu cum că, în plan profesional, ar fi de dorit să te concentrezi pe cultivarea relațiilor cu clienții și colaboratorii. Unele relații stabilite de curând pe acest plan ar putea ajunge la un climax care îți demonstrează că intuiția ta nu a greșit atunci când ți-a transmis să lucrezi la ele.

Familie și cuplu

Relația cu partenerul de viață intră și ea sub incidența casei unde se formează plenar acest eveniment astral, indiciu cum că s-ar putea ca și cuplul pe care îl formezi să treacă prin unele transformări în aceste zile. Dat fiind specificul acestei Luni Pline, îți recomandăm să lucrezi la felul în care comunici cu persoana iubită. În felul acesta, nu se va mai ajunge la neînțelegeri absurde.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...