AstroDex
Horoscop Săgetător

Horoscop săptămânal Săgetător

Săptămâna 10-16 iunie 2019

Sagetator

Sănătate

Luna se mișcă prin casa sbconștientului din horoscopul tău general joia și vinerea acestea, motiv pentru care s-ar putea să fii destul de abătut(ă) către finalul acestei săptămâni. Pe fondul acestui tranzit, ți se pot potența unele frici și frustrări, dar caută să nu le cultivi și mai mult. Vestea bună este că sâmbătă și duminică revine în semnul nașterii tale și-ți redă jovialitatea-ți caracteristică.

Bani și carieră

Ziua de luni nu este tocmai cea mai reușită pentru a purta negocieri sau discuții extrem de importante cu clienți, colaboratori sau cu partenerii de afaceri. Mare lucru despre cum merg lucrurile în carieră nu ne mai spun astrele, dar cu Luna în casa semnului nașterii tale sâmbătă și duminică, ai toate șansele să impresionezi dacă ieși la întâlniri de afaceri informale în weekend.

Familie și cuplu

În prima zi a săptămânii, ar putea apărea tensiuni între tine și partenerul de viață. Zilele de vineri și duminică se arată a fi propice pentru a-ți dedica mai mult din timpul liber familiei de origine, dar și celei pe care ți-ai întemeiat-o tu, cu atât mai mult cu cât, în ultima zi de weekend, ar putea să se ivească unele fricțiuni între tine și rudele apropiate. Nu le lăsa să escaladeze.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...