AstroFidelia English En 
Horoscop Vărsător

Horoscop săptămânal Vărsător

Săptămâna 10-16 decembrie 2018

Varsator

Sănătate

Atât contextul astral de luni, cât și cel de duminică te predispune la rigiditate în mișcare și în gandire, stare care nu-ți face deloc bine. Din fire, ești o persoană progresistă, dar ai și tu fixurile tale care, pe fondul climatului astrologic, pot ieși la iveală la începutul sau la sfârșitul săptămânii. Dacă nu-ți dorești să te împotmolești din cauza lor, fă în așa fel încât să ieși din acest cerc vicios.

Bani și carieră

Deși ai intenții bune, riști să dai cu bâta-n baltă când vine vorba să le exprimi, deci gândește-te de două ori înainte de a spune ceva care ar putea sa incomodeze ori care nu reflectă ideile pe care le ai. La mijlocul săptămânii, superiorii te-ar vrea mai conformist sau mai conectat la realitățile companiei și domeniului de activitate. Dacă reușești acest lucru, beneficiile nu întârzie să apară.

Familie și cuplu

Când vine vorba de prieteni, ești capabil de orice, atitudine care nu-ți aduce de fiecare dată satisfacții. Una dintre aceste ocazii poate apărea în jurul zilei de vineri sau în weekend și este posibil să implice aspectul material sau financiar. În cazul în care izbutești să manageriezi situația corect, AstroDex preconizează un sfârșit de săptămână voios și distractiv alături de cei dragi ai tăi.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Dacă ai pagină Facebook şi vrei să primeşti de fiecare dată înştiinţări de la AstroDex, click pe butonul
şi eşti abonat automat.

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...

Recomandari astrologice

Cand Marte este in miscare retrograda, este posibil ca randamentul dvs. sa scada si sa deveniti mai irascibil. Nu actionati pripit! Manati fiind de o neliniste interioara, ati putea porni spre o directie gresita. E un moment bun sa meditati si sa va controlati corpul.