AstroDex

Horoscop Vărsător


Horoscop săptămânal Vărsător

Săptămâna 27 ianuarie - 2 februarie 2020

Varsator

Sănătate

Săptămâna aceasta ar putea debuta cu unele temeri legate de viitor. S-ar putea să sesizezi că au apărut unele probleme de ordin financiar sau că unele relații de colaborare nu evoluează sau nu îți aduc beneficiile la care te-ai așteptat. În situații ca acestea, este de înțeles dacă îți vine greu să ai încredere în felul în care vor merge lucrurile în viitor, dar nu îți pierde totuși încă speranța.

Bani și carieră

Zilele de luni și marți ar putea veni la pachet cu unele evenimente mai puțin plăcute în cadrul unor proiecte în care ești implicat(ă) sau pe care le dezvolți în această perioadă. S-ar putea să constați că te-ai grăbit cu investițiile sau că cineva care ți-a promis un ajutor financiar întârzie să ți-l acorde. Oricare ar fi situația, nu te pierde, ci încearcă să cauți soluții în jurul tău.

Familie și cuplu

Luna poposește sâmbătă în casa familiei din horoscopul tău general, semn că astrele ți-ar recomanda ca sfârșitul acesta de săptămână să fie unul liniștit, în care petreci mai mult timp cu cei dragi ai tăi. Așadar, dacă nu i-ai vizitat de mult pe părinți, poate îți faci timp să dai o fugă până la ei în acest weekend. Cu siguranță se vor bucura să te vadă și îți va prinde bine să îi reîntâlnești.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...