AstroDex
Horoscop Vărsător

Horoscop săptămânal Vărsător

Săptămâna 19-25 august 2019

Varsator

Sănătate

Exceptând ziua de duminică în care intră Luna în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, nu ai motive să îți faci griji cu privire la tonusul mental sau nivelul de energie de care te bucuri săptămâna aceasta. Ține cont însă de faptul că te-ar putea ajunge oboseala în ultima zi a săptămânii și riști să nu mai poți să te ții de angajamentele sociale mai solicitante.

Bani și carieră

Venus ajunge miercuri în casa banilor și a bunurilor deținute și/ sau dobândite în asociere cu partenerul de viață și/ sau de afaceri, ceea ce înseamnă că ar putea apărea oportunități de investiție în asociere cu ei. Așadar, dacă urmăriți să creșteți profiturile sau să faceți ceva cu economiile pe care le-ați realizat până acum, acum ar fi momentul potrivit să vă gândiți la aceasta.

Familie și cuplu

Miercuri și joi, Luna se mișcă prin casa familiei din horoscopul tău general, prilej numai bun să investești o mai mare bucată din timpul liber avut la dispoziție atunci în momente de calitate cu familia. Fie că îi ajuți la ceva, îi vizitezi sau telefonezi, va conta mult pentru ei să te aibă aproape. În următoarele două zile, caută să te concentrezi mai mult pe partener și copii.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...

Orele planetare
AstroDex
Azi: 21.08.2019 - 19:53
Răsărit Soare: 06:24
Apus Soare: 20:13
Guvernatorul zilei:
Guvernatorul zilei
Ora planetară:
Cititi amanunte
Marte: 19:03 - 20:12
Detalii oră planetară