AstroFidelia English En 
Horoscop Vărsător

Horoscop săptămânal Vărsător

Săptămâna 18-24 februarie 2019

Varsator

Sănătate

Luna Plină de marți te îndeamnă să pui în balanță ceea ce investești în relațiile cu ceilalți și beneficiile pe care și le aduc timpul și energia pe care le depui în oamenii de lângă tine. Acum este momentul să întrerupi legăturile cu aceia care nu sunt altceva decât vampiri energetici sau care nu fac decât să ridice la cote peste limita admisă nivelul de toxicitate din viața ta.

Bani și carieră

Nu doar resursele de timp și cele energetice puse la bătaie în relații intră în colimatorul Lunii Pline de marți, ci și felul în care înțelegi să-ți administrezi resursele deținute în asociere cu terțe persoane, fie ele parteneri de afaceri sau de viață. Ține minte că nu ajuți pe cineva dacă-i oferi un pește, ci dacă-l înveți cum să pescuiască. Cultivă relații sentimentale și profesionale sănătoase!

Familie și cuplu

Așa cum spuneam, pe fondul Lunii Pline de marți, se cer reevaluate relațiile cu oamenii din viața ta, dar în special pe cea avută cu partenerul. Dacă ceea ce vă leagă cel mai strâns nu sunt sentimentele și viziunile comune, ci un raport de codependență, întreabă-te dacă vă faceți bine unul celuilalt sau doar alimentați ceva care a început pe picior greșit. AstroDex recomandă să-ți dai trezirea

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Dacă ai pagină Facebook şi vrei să primeşti de fiecare dată înştiinţări de la AstroDex, click pe butonul
şi eşti abonat automat.

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...