AstroDex

Horoscop Vărsător


Horoscop săptămânal Vărsător

Săptămâna 9-15 decembrie 2019

Varsator

Sănătate

În cursul sau în preajma zilei de miercuri, are loc o conjuncție între Venus și Saturn în casa subconștientului din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că te-ai putea confrunta cu unele probleme de ordin relațional care îți afectează destul de mult starea de spirit. Caută să nu le lași să își pună prea mult amprenta asupra ta, căci altfel îți va fi destul de complicat să le remediezi.

Bani și carieră

Mercur intră lunea aceasta în casa proiectelor și a planurilor de viitor din horoscopul tău general, indiciu cum că, în următoarele săptămâni, ți-ar putea parveni tot felul de idei despre cum anume ai putea să îți transpui în practică unele idei de business. Tot grație acestui astru s-ar putea să cunoști persoane care îți pot da sfaturi și îți pot facilita conexiuni cu persoane de mare valoare.

Familie și cuplu

Luna Plină de joia aceasta se manifestă plenar în casa iubirii și a copiilor din horoscopul tău general, iar acest lucru înseamnă că cei dragi ar trebui să figureze în topul listei de priorități. Așadar, caută ca, în a doua parte a acestei săptămâni, să îți faci timp pentru persoanele dragi pregătind un program mai special pentru weekend care să vă aducă mai aproape.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...