AstroDex

Horoscop Vărsător


Horoscop săptămânal Vărsător

Săptămâna 30 martie - 5 aprilie 2020

Varsator

Sănătate

Marte ajunge lunea aceasta în semnul nașterii tale, oferindu-ți mai multă energie și un tonus mental de invidiat. Totuși, nu ar fi cazul să îți supralicitezi forțele. Trebuie să fii mai atent(ă) cum îți dozezi energia, astfel încât să nu o irosești pe activități care nu îți vor aduce nici beneficii materiale, dar nici satisfacții sufletești. Dă dovadă de moderație și echilibru în toate.

Bani și carieră

Același Marte te ajută să dai dovadă de mai multă asertivitate în plan profesional, dar mai ales în raport cu persoanele cu care colaborezi sau cu care ești în competiție. Vremurile pe care le trăim acum te provoacă să găsești alte metode de a te promova și de a-ți arăta atuurile în plan profesional. Trebuie să ții pasul cu vremurile și să te adaptezi din mers la ele.

Familie și cuplu

Cu Marte în zodia în care te-ai născut și cu Venus în casa iubirii și a copiilor din horoscopul tău general, ar fi indicat să dai dovadă de spontaneitate și să îți fructifici latura ludică. Pentru că dispui de mai mult timp cu partenerul de viață și cu cei mici, caută să faci acum toate acele activități pe care ai fost nevoită să le amâni o perioadă din lipsă de timp suficient cu ei.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...