Horoscop Vărsător

Horoscop săptămânal Vărsător

Săptămâna 15-21 aprilie 2019

Varsator

Sănătate

Luna Plină de vineri se suprapune tocmai peste axa (auto)cunoașterii din horoscopul tău general, prilej numai bun să cauți răspunsuri despre tine. Acum e momentul să participi la cursuri de dezvoltare personală, ateliere susținute de speaker-i motivaționali sau să citești cărți care te pot ajuta să-ți atingi adevăratul potențial. Te poți alege cu revelații uluitoare de pe urma acestora.

Bani și carieră

Axa peste care "cade" Luna Plină de vineri semnifică și deplasările și pregătirea academică, cu precădere cele în străinătate/la mare distanță de casă, respectiv studiile înalte, semn că poate fi nevoie să întreprinzi o delegație săptămâna aceasta ori să participi la un curs de perfecționare continuă ori reconversie profesională. AstroDex prefigurează experiențe valoroase.

Familie și cuplu

Aceeași axă stimulată de Luna Plină de vineri simbolizează rudele apropiate, cu mențiunea că, în cazul tău, efectele acestei lunații se fac simțite în felul în care interacționezi cu apropiații partenerului. Toleranța este cheia unei mai bune conviețuri, dacă nu de dragul lor, măcar pentru liniștea persoanei iubite. Șterge cu buretele ce-a fost în trecut și încearcă să nu porți ranchiună.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Dacă ai pagină Facebook şi vrei să primeşti de fiecare dată înştiinţări de la AstroDex, click pe butonul
şi eşti abonat automat.

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...