AstroDex

Horoscop Vărsător


Horoscop săptămânal Vărsător

Săptămâna 14-20 octombrie 2019

Varsator

Sănătate

Vineri și sâmbătă, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, crescând riscul de a te alege cu senzații de disconfort de sorginte psihosomatică. Mai exact, ai tendința să internalizezi energia negativă a celorlalți sau supărările de peste zi, mai ales din plan profesional, și există posibilitatea ca organismul să se resimtă la propriu de pe urma lor. Nu ține în tine.

Bani și carieră

Luna Plină de lunea aceasta se desăvârșește tocmai în casa comunicării și a deplasărilor pe distanțe scurte, semn că te așteaptă o săptămână dinamică și ofertantă. Dat fiind însă faptul că acest sector coincide cu semnul Berbecului în horoscopul tău general, trebuie menționat faptul că trebuie să ai grijă ca graba să nu strice treaba. În caz contrar, s-ar putea să comiți erori importante.

Familie și cuplu

Același eveniment astral îți poate reduce din răbdare, mai ales în interiorul discuțiilor cu apropiații. Ar fi de dorit să nu abordezi subiecte de discuție cu grad ridicat de conflict în prima parte a săpătmânii, când Luna Plină își face cel mai puternic simțită prezența. Există riscul să conducă la certuri cu cei dragi pe unele teme care altfel nu v-ar fi adus la cuțite.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...