AstroDex
Horoscop Vărsător

Horoscop săptămânal Vărsător

Săptămâna 10-16 iunie 2019

Varsator

Sănătate

S-ar putea ca duminica aceasta să nu te afli în cea mai bună formă. Ai trecut printr-o săptămână lucrătoare destul de solicitantă și s-ar putea ca obosela să ajungă să-și spună cuvântul la final de weekend. Dacă ți-ai programat angajamente sociale atunci, caută să le lași pe altă dată. Nu este un moment prea bun să stai prea mult în preajma mediilor zgomotoase. Energia nu ține cu tine.

Bani și carieră

Zilele de marți și miercuri ți-ar putea aduce unele oportunități de perfecționare la locul de muncă sau poate fi vorba de unele drumuri la mare depărtare de casă în interes profesional. Acestea îți vor oferi joi și vineri șansa să te faci remarcat(ă) pe plan profesional. Profită de aceste ranmpe de lansare și încearcă să te poziționezi pe această curbă ascendentă permanent. Vei ajunge departe.

Familie și cuplu

S-ar putea ca lunea aceasta să-ți vină greu să-ți împarți timpul echitabil între viața socială și cea sentimentală. Nu dispui de prea mult și știi că cineva s-ar putea arăta nemulțumit în final. Poți opta să petreci mai mult timp cu persoana iubită pentru există posibilitatea ca sâmbătă sau duminică să petreci mai mult timp cu prietenii. Poate fi vorba de un eveniment, o zi de naștere.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...