AstroFidelia English En 
Horoscop Taur
Taur

Horoscop zilnic Taur

Horoscop în timp real

Horoscop azi 17 august 2018

S-ar putea sa te scalzi intre doua ape, sa pendulezi intre doua optiuni, sa eziti sa iei o decizie pana cand ajungi sa pierzi momentul operativ si, odata cu el, o oportunitate de castig financiar. Ori poate fi necesar sa induri cu stoicism o serie de lipsuri materiale, sa inveti sa te strangi cat ti-e plapuma. Altfel, te simti bine si-n putere, trebuie doar sa-ti gasesti o motivatie suficient de puternica pentru care sa arzi.

Predispoziţiile acum, ora 10:53

Condiţie
fizică
Conditie fizica
Dragoste,
relaţii
Dragoste, sentimente
Casă,
familie
Casa si familie
Bani,
afaceri
Bani si afaceri

Notă: Acest horoscop zilnic este în timp REAL, nu neapărat calendaristic, ţine cont de mişcarea planetelor prin zodii şi astfel unele predicţii pot fi valabile de pe o zi pe alta sau să se schimbe chiar în cursul aceleiaşi zile (Luna este cea mai rapidă planetă). Dacă se întâmplă ca textele de la două zodii să coincidă, înseamnă că se află în aspecte planetare asemănătoare. Graficele şi textele sunt corelate. Este altfel! Reinventarea horoscopului zilnic!

© AstroDex

Pentru a vă citi horoscopul zilnic, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Horoscop zilnic pentru fiecare zodie
Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!