AstroDex


Servicii astrologice

Astrograme personalizate, horoscop personalizat

Servicii astrologice de o calitate excepţională: calitate, moralitate, profesionalism.

Astrograme personalizate, făcute cu mult suflet şi negenerate automat de vreun program de calculator.

În mod sigur aţi văzut pe internet şi situri ce oferă analiză astrologică gratuită. Nu vă lăsaţi amăgiţi, în majoritatea cazurilor textele sunt create automat de un program de calculator, sunt reci şi generale.

Studiul comandat de dumneavoastră aici este efectiv muncit de un astrolog din echipă, care lucrează cel puţin două zile pentru a vă ajuta în mod real. Informaţiile şi sfaturile oferite astfel, sunt de nepreţuit!

Echipa noastră de astrologi, formată din lectori şi absolvenţi ai Şcolii de Astrologie Fidelia, coordonată de prof. Firicel Ciarnău, vă stă la dispoziţie.

Respectăm Codul etic al astrologului Am contribuit la conceperea sa!

 

Tipuri de studii astrologice


Horoscop natal

Preţ: 180 Lei

Analiza pe domeniile vieţii sociale, determinarea celor mai importante lecţii de învăţat în această viaţă şi examenele ce pot să apară. Este studiul de bază, de preferat pentru cei care nu acceptă ideea de reîncarnare.

Comanda horoscop natal

Horoscop natal cu elemente karmice

Preţ: 200 Lei

Horoscop natal cu elemente karmice. Determinarea celor mai importante lecţii de învăţat în această viaţă şi examenele ce pot să apară, considerând ca Viaţa este un şir de vieţi dependente una de cealaltă. Este de preferat atunci când doriţi să aflaţi cauze ce provin din vieţi anterioare, lecţii ce nu au fost învăţate sau examene ce nu au fost trecute şi revin în această viaţă. Include şi horoscopul natal, studiul de bază.

Comanda horoscop karmic

Studiu de sinastrie

- Compatibilitate -
Preţ: 230 Lei

Compatibilitatea dintre două persoane, studiu de sinastrie, ce trebuie făcut ca relaţia să meargă cum ne dorim, care sunt punctele tari şi care sunt punctele slabe ale relaţiei. Include pe scurt şi elemente ale horoscopului natal a fiecăreia dintre cele două persoane.

Comanda horoscop sinastrie

Horoscop previzional

Revoluţia solară pentru un an de zile
Preţ: 210 Lei

Previziuni generale pe un an de zile, începând de la aniversarea datei de naştere până la următoarea aniversare, bazate pe revoluţia solară. Atenţie, nu este vorba aici de a "ghici" ce urmează să se întâmple, ci se scot în evidenţă predispoziţiile oferite de astre, în ideea că astrele doar predispun iar omul este cel care are liberul arbitru şi dispune. Prima comandă de revoluţie solară include pe scurt, ca şi bonus, elemente ale horoscopului natal. Atenţie, acest studiu se deosebeşte de horoscopul anual deoarece este de la o aniversare la alta, nu pentru anul calendaristic.

Comanda horoscop previzional

Horoscop previzional

Tranzite peste harta natală
Preţ 3 luni: 170 Lei
Preţ 6 luni: 200 Lei
Preţ 12 luni: 280 Lei

Previziuni, predispoziţii astrale valabile pe o perioada aleasă: 3, 6 sau 12 luni, începând din momentul în care astrologul lucrează efectiv la studiu sau perioada specificată de dumneavoastră. Este o alegere potrivită atunci când vă interesează exact o anumită perioadă, cum vă influenţează astrele în tranzit peste elementele din harta natală. Atenţie, nu este vorba aici de a "ghici" ce urmează să se întâmple, ci se scot în evidenţă predispoziţiile oferite de astre, în ideea că astrele doar predispun iar omul este cel care are liberul arbitru şi dispune. Prima comandă include pe scurt, ca şi bonus, elemente ale horoscopului natal.

Comanda horoscop tranzite

Horoscop vocaţional

- Talente, orientare şcolară şi profesională -
Preţ: 220 Lei

Un studiu dedicat celor care doresc să se orienteze profesional, să-şi descopere talentele, să se decidă mai uşor în a aborda o anumită profesie sau un anumit domeniu ocupaţional, de a se orienta spre anumite profile şcolare. Este bine, ca atunci când doriţi să faceţi un pas atât de important, să vă asiguraţi că şi astrele vă ajută în direcţia aleasă.

Comanda horoscop vocational

Astrologia pentru afaceri

Preţ: vezi oferta

Studiu astrologic şi numerologic al potenţialului firmei pentru a determina cea mai bună strategie managerială - studiu complex, interdisciplinar. Detalii aici.

Comanda studiu astrologic pentru afaceri

Precizări necesare

  • Comentariile NU sunt generate automat de vreun calculator! Ele sunt scrise efectiv, cu mult suflet, de către unul dintre astrologii ce compun echipa.
  • Preferăm să nu facem studii pentru copiii mai mici de 3 (trei) ani.
  • Dacă aşteptaţi mesaj de la noi, vă rugăm insistent să verificaţi şi folderul Spam sau Bulk, deoarece mesajele noastre pot să ajungă acolo.
  • Acurateţea orei de naştere este foarte importantă în realizarea unui studiu astrologic complet (bazat pe zodii, Case şi aspecte planetare)! Dacă o cunoaşteţi doar cu aproximaţie sau deloc vă rugăm să specificaţi. În lipsa orei de naştere studiul se realizează doar cu elementele astrologice disponibile (zodii şi aspecte planetare) ceea ce ne împiedică să oferim anumite tipuri de informaţii.
  • Studiile astrologice au în general 7-14 pagini A4, în funcţie de complexitatea studiului şi de necesitatea explicării unor amănunte.
  • Termenul de finalizare este de maximum trei săptămâni din momentul primirii contravalorii studiului şi eliberării actelor fiscale. În cazul în care suntem foarte aglomeraţi sau există motive de întârziere, vă vom anunţa printr-un mesaj.
  • Studiul finalizat este trimis în format PDF prin email ca fişier ataşat. Poate fi scos la imprimantă.
  • În cazul în care plata se face prin firmă, avem nevoie de datele fiscale ale firmei.
  • În cazul în care plata a fost facută de altă persoană sau de către o firmă, vă rugăm să ne trimiteţi un mesaj de înştiinţare pentru a putea face legătura între plătitor şi persoana pentru care s-a plătit studiul.
  • Toate datele şi mesajele schimbate cu noi rămân confidenţiale.
Alte servicii oferite de Editura Fidelia