AstroFidelia English En 

Horoscopul lunii iunie 2017

Horoscopul lunii iunie pentru fiecare zodie

Horoscop lunar general - iunie 2017

Prima lună a sezonului de vară al acestui an se anunță a fi una dinamică, așa cum îi și șade bine celei care dă tonul celui mai ofertant anotimp al lui 2017. Nu mai puțin de trei planete personale își schimbă semnul, ceea ce denotă că va trebui să ne adaptăm unor tendințe cosmice diferite. Dar haideți să vedem împreună care sunt cele mai importante evenimente astrale ale lui iunie.

Venus (Berbec) trigon Saturn Rx (Săgetător): la foc mic

Prima zi a lunii stă sub auspiciile aspectului armonios de trigon pe care-l lansează Venus din semnul Berbecului lui Saturn retrograd din zodia Săgetătorului. Pe fondul acestei configurații astrale, se mai poate domoli din focul care alimentează unele relații, dar nu într-atât de mult încât să domolească pasiunea dintre parteneri. În acest fel, cei doi pot să gândească anumite chestiuni importante la rece fără a se expune riscului de a cădea pradă impulsivității care îi caracterizează.

Venus conjuncție Uranus (Berbec): degajare de pasiune

În preajma zilei de 3, aceeași Venus din zodia Berbecului se alătură lui Uranus din același semn, combinație cosmică explozivă care poate aduce un plus de prospețime în relația de cuplu ori o luptă din care riscă să nu iasă nimeni câștigător. Pentru a supravieți acestui aspect, se recomandă așadar ca ambii parteneri să-și domolească impulsurile și să nu acționeze abia atunci când și-au trecut intențiile prin filtrul rațiunii. În acest sens, nu riscă să facă lucruri pe care să le regrete.

Marte intră în Rac: doi pași înainte, trei înapoi

Din 4 încolo, Marte se mișcă prin semnul Racului, zodie de Apă care-i răpește din dinamism și spiritul de inițiativă. Așa se face că-n perioada următoare vom acționa abia atunci când cuțitul ajunge la os și nu mai există nicio altă alternativă decât aceea de a pune umărul la treabă pentru a depăși eventuala situație complicată în care ne aflăm. Nu se rămâne deci decât să ne adunăm forțele înainte ca lucrurile s-o ia razna și să apară riscul de a nu mai putea îndrepta deloc situația.

Venus poposește în Taur: confortul înainte de toate

Începând din data de 6, Venus tranzitează zodia Taurului, fapt pentru care s-ar putea să apreciem mai mult lucrurile mărunte. Așa se face că, în perioada următoare, ne-am putea găsi plăcerea mai mult într-o masă delicioasă, un masaj executat ca la carte sau o noapte de somn neîntrerupt. Nu-i exclus, de asemenea, să fim mai interesați decât de obicei să punem bani deoparte, din dorința de a conserva stabilitatea cu care ne bucurăm acum. Ne bucură mult tot ceea ce este confortabil.

Mercur ajunge în Gemeni: logoree cu un scop

După data de 7, Mercur traversează semnul Gemenilor. Odată poposit în zodia domiciliului său diurn, abilitățile noastre de comunicare și socializare se retrezesc la viață. Suntem parcă mai interesați ca oricând să descoperim informații noi și să le împărtășim cu ceilalți, indiciu cum că suntem mai sociabili decât de obicei. Reușim să ne exprimăm pe limba tuturor, iar acest lucru este ușor de observat pentru că nu apar neînțelegeri. Suntem conectați la tot ce ne înconjoară.

Mercur (Gemeni) trigon Jupiter Rx (Balanță) careu Neptun (Pești): vorbe de duh pentru cei slabi de înger

Ziua de 13 stă sub influența configurației astrale armonioase de trigon lansate de Mercur din zodia Gemenilor lui Jupiter retrograd din semnul Balanței. Grație acestuia, comunicăm eficient cu cei din jurul nostru, încredințați că doar așa menținem armonia în relații. În aceeași zi, același Mercur perfectează un aspect tensionat de careu cu Neptun din semnul Peștilor. Din pricina acestuia, s-ar putea să apară unele confuzii care riscă să ducă la certuri care puteau fi evitate.

Mercur (Gemeni) opoziție Saturn Rx (Săgetător): divergențe de mentalitate

Ziua de 18 se remarcă prin aspectul distonant de opoziție pe care-l trasează Mercur din semnul Gemenilor lui Saturn retrograd din zodia Săgetătorului. Din pricina acestei configurații astrale, se prea poate să aibă loc unele conflicte pe seama diferențelor din mentalitate dintre tine și cei cu care porți o discuție. Este posibil ca lucrurile să rămână la statutul de dezbateri pașnice, dar este nevoie să există disponibilitate în acest sens din ambele părți. Altfel, scenariul este unul clar.

Mercur intră în Rac: vorbește întrebat

Din 21 încolo, Mercur se mișcă prin zodia Racului. Acest ingres aduce o diminuare sesizabilă a fluxului verbal. De data aceasta, s-ar putea să comunicăm mai mult prin limbajul non- și paraverbal decât prin intermediul cuvintelor. Fiecare vorbă din partea celorlalți ne marchează din punct de vedere emoțional, indiciu cum că ne vine destul de greu să nu luăm lucrurile personal în perioada care urmează. Ideea ar fi totuși să nu ajungem să dramatizăm ceea ce ni se întâmplă.

Venus (Taur) trigon Pluto Rx (Capricorn): pas cu popas

În cursul zilei de 24, se perfectează configurația astrală armonioasă de trigon pe care i-o lansează Venus din semnul Taurului lui Pluto retrograd din zodia Capricornului. Acest aspect astral ne poate aduce o doză suplimentară de realism, iar spiritul practic pe care îl imprimă ne poate ajuta să performăm la înălțime la locul de muncă. În cazul în care se ivesc oportunități financiare sau profesionale important, acesta ne poate sprijini să luăm cea mai bună decizie posibilă în acel caz.

Marte (Rac) careu Jupiter Rx (Balanță): sinceritatea doare

Ziua de 25 a lunii iese în evidență prin intermediul aspectului tensionat de careu la care aderă Marte din zodia Racului și Jupiter retrograd din semnul Balanței. Tendința pe care o avem perioada aceasta de a ne face griji constant, construindu-ne în minte cele mai nerealiste scenarii, ne poate face să ne pierdem echilibrul în relații. Se recomandă așadar să dramatizăm mai puțin lucrurile și să privim lucrurile dintr-un unghi mai favorabil. În final, totul va evolua înspre bine.

Marte (Rac) trigon Neptun Rx (Pești): din suflet pentru suflet

În cursul zilei de 26, se perfectează configurația astrală armonioasă de trigon dintre Marte din semnul Racului și Neptun retrograd din zodia Peștilor. Pe fondul acestui aspect, se prea poate să fim mai înclinați decât în mod normal către reverie. Aceia care lucrează în sectoare de activitate care le pun la contribuție creativitatea pot avea mult de câștigat de pe urma lui. Nu ne rămâne decât să ne folosim intuiția pentru a depista la timp orice posibilă intenție mai puțin binevoitoare.

Mercur (Rac) careu Jupiter Rx (Balanță) trigon Neptun Rx (Pești): să fie bine, orice ar fi

Ziua de 27 stă sub influența aspectului tensionat de careu trasat de Mercur din zodia Racului la Jupiter retrograd din semnul Balanței. Pe fondul acestei configurații, se poate să spunem, mânați de trăirile interioare, lucruri care riscă să dezechilibre relațiile în care suntem implicați. În aceeași zi, același Mercur aderă la o configurație astrală armonioasă de trigon cu Neptun din semnul Peștilor, ceea ce ne va spori empatia și capacitatea de a ne conecta cu cei din jurul nostru.

Marte conjuncție Mercur (Rac): bombă de sentimente

În cursul zilei de 28, Mercur și Marte își dau mâna în semnul Racului. Din pricina acestei configurații cosmice, simțim faptul că stăm pe un butoi cu pulbere gata oricând să explodeze. Ne lăsăm controlați de sentimente mai mult decât de obicei și există riscul să acționăm conform lor, chiar dacă știm că acest lucru ne poate aduce deservicii. Nu ne rămâne decât să cântârim orice acțiune cu mare atenție, astfel încât să evităm riscul de a face lucruri pe care le-am regreta apoi.

Mercur (Rac) opoziție Pluto Rx (Capricorn): rece-cald

Ziua de 29 este marcată de configurația astrală tensionată de opoziție pe care o lansează Mercur din zodia Racului lui Pluto retrograd din semnul Capricornului. Este posibil ca acele vorbe spuse din inimă să se lovească de peretele rece al indiferenței celor de lângă noi. Trebuie doar să avem mare grijă cui anume îi destăinuim cele mai profunde simțăminte ale noastre. Există riscul ca acestea să nu-i miște pe cei cărora le-au fost destinate, fapt pentru care riscăm să suferim mult.

După cum bine reiese din paragrafele anterioare, luna iunie a acestui an deschide cu multă animație sezonul de vară. Dacă ar fi să ne luăm după tendințele sale astrologice, ar însemna că ne așteptă zile toride, pline și solicitante lunile acestea. Este drept că se dorește să facem față fluxului de activitate pe care ni-l aduce, dar trebuie să ne asigurăm că mai luăm și câte o pauză.

Miscarea planetelor si evenimentele astrologice

Soarele parcurge Gemenii până pe 21 iunie ora 6:24 când poposește în Rac;
Lună Plină în Săgetător pe 9 iunie ora 15:10, Lună Nouă în Rac pe 24 iunie ora 4:31;
Mercur tranzitează Taurul până pe 7 iunie ora 00:13, când poposește în Gemeni, semn pe care-l parcurge până pe 21 iunie ora 11:57, moment în care ajunge în Rac;
Venus se deplasează prin Berbec până pe 6 iunie ora 9:25, moment în care intră în Taur;
Marte parcurge Gemenii până pe 4 iunie ora 18:16, când ajunge în Rac;
Jupiter tranzitează în sens invers Balanța până pe 30 iunie ora 9:09, moment în care își reia mersul direct;
Saturn retrogradează prin Săgetător pe tot parcursul lui mai;
Uranus parcurge Berbecul pe de-a-ntregul lui mai;
Neptun tranzitează în sens direct Peștii până pe 15 iunie ora 13:10, când începe să retrogradeze;
Pluto se mișcă în sens aparent invers prin Capricorn întreaga lună mai.

Anca Simina Martin

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 14 iulie 2017
Recomandari astrologice

Din 7 in 7 ani (un sfert din ciclul lui Saturn), in viata fiecarui om se incheie o etapa importanta si incepe o alta. Daca va aflati la finele sau la inceputul unei astfel de etape, profitati de moment si luati cele mai intelepte decizii pentru viitorul dvs.!