AstroDex

Personalităţi străine

Vă oferim datele natale ale unor personalităţi străine, vedete, oameni de ştiinţă etc. Evident nu este o listă completă, apar multe personalităţi noi ale căror date încă nu le avem.

Zilele de naştere sunt, în general, cunoscute. Problemele apar la orele de naştere, unii nu sunt siguri de propria oră de naştere, alţii au plecat dintre noi şi doar rudele îşi mai amintesc câte ceva despre momentul din zi a naşterii iar în cazul unora avem datele din documente scrise. De multe ori am luat ca validă ora naşterii vehiculată deja printre astrologi, majoritatea afişate în pagini de specialitate din întreaga lume.

Puteţi selecta mai jos personalitatea care vă interesează şi veţi obţine datele natale, câteva indicii asupra personalităţii şi harta natală.


În ziua de 6.04 s-au născut:

  • Nu avem în baza de date personalităţi străine născute în 6.04
Recomandari astrologice

Din 7 in 7 ani (un sfert din ciclul lui Saturn), in viata fiecarui om se incheie o etapa importanta si incepe o alta. Daca va aflati la finele sau la inceputul unei astfel de etape, profitati de moment si luati cele mai intelepte decizii pentru viitorul dvs.!