AstroDex

Care este rolul tău social?

Mijlocul Cerului (MC - cuspida Casei a X-a) în harta ta natală indică, printre altele, vocaţia ta, care este rolul social care te atrage şi te împlineşte, idealurile pe care le ai, realizarea de sine. Dacă îţi cunoşti harta natală, deci şi poziţia MC, poţi citi mai jos câteva idei ce te-ar putea caracteriza în acest sens. Dacă nu cunoşti poziţia MC introdu datele natale în formularul de la finalul articolului jos şi află care este poziţia sa. Rezultatul te-ar putea surprinde, fiindcă unele dorinţe pe care le avem sunt inconştiente. Fii sincer cu tine însuţi şi astfel conştient fiind spre ce aspiri, poţi lucra mai eficient pentru îndeplinirea acestui obiectiv.

Mijlocul Cerului în semnele zodiacale

Mijlocul Cerului în Berbec

Admiri oamenii activi, care au curajul de a lua iniţiativa şi de a-şi asuma riscuri. Dacă nu eşti încă un astfel de om, poţi să devii unul! Până atunci asta îţi doreşti: să devii un om de acţiune, independent, care ştie cum să obţină lucrurile pe care şi le doreşte, care impresionează prin forţa sa mentală sau fizică. Rolul tău social este să devii un lider activ, să faci lucrurile să se mişte şi să stimulezi competivitatea. Ai nevoie de o provocare pentru a deveni ceea ce îţi doreşti, deci nu fugi când apare una!

Mijlocul Cerului in Berbec

Mijlocul Cerului în Taur

Admiri oamenii practici, care au o situaţie materială stabilă, tot confortul pe care şi-l doresc şi care trăiesc cât mai liniştiţi. Dacă nu eşti încă un astfel de om, poţi să devii unul! Până atunci asta îţi doreşti: linişte, stabilitate materială şi afectivă, siguranţa zilei de mâine, un spirit creativ dar şi practic în acelaşi timp. Rolul tău social este să acumulezi, să stabilizezi, să găseşti o utilitate practică lucrurilor. Aşadar, când viaţa îţi dă, acceptă!

Mijlocul Cerului in Taur

Mijlocul Cerului în Gemeni

Admiri oamenii inteligenţi, descurcăreţi, mobili, cu reale abilităţi de comunicare, care lucrează şi jonglează cu informaţiile. Dacă nu eşti încă un astfel de om, poţi să devii unul! Până atunci asta îţi doreşti: mai multă mobilitate, interacţiune cu oamenii, capacitate de a te descurca în orice situaţie, reacţii rapide şi inteligente. Rolul tău social este de a informa şi de a răspândi informaţia, de a face legături între idei şi oameni, de a oferi soluţii rapide. Aşadar, când ai idei, nu rămâne pasiv!

Mijlocul Cerului in Gemeni

Mijlocul Cerului în Rac

Admiri oamenii empatici, populari şi iubiţi, de care ceilalţi au nevoie "ca de apă", fiindcă sunt cei care le hrănesc sufletul, trupul şi mintea. Dacă nu eşti încă un astfel de om, poţi să devii unul! Până atunci asta îţi doreşti: intuiţia de a şti ce se cere, sensibilitatea de a simţi oamenii, capacitatea de a îngriji. Rolul tău social este de a recunoaşte nevoile celorlalţi, de a intui ce se cere pe piaţă şi de a oferi exact acel lucru vital. Aşadar, când simţi de ce anume e nevoie, oferă!

Mijlocul Cerului in Rac

Mijlocul Cerului în Leu

Admiri oamenii strălucitori, generoşi, care ştiu să se pună în valoare, atât pe ei cât şi pe ceilalţi. Dacă nu eşti încă un astfel de om, poţi să devii unul! Până atunci asta îţi doreşti: să inspiri oamenii prin exemplul personal, să-ţi fie recunoscute public meritele, să-ţi permiţi să fii generos şi să te exprimi pe tine însuţi în deplină libertate. Rolul tău social este de a oferi un exemplu sănătos celorlalţi, un model demn de urmat în special datorită caracterului tău, care trebuie să fie impecabil. Aşadar, atunci când ţi se cere să-ţi demonstrezi măestria, acceptă!

Mijlocul Cerului in Leu

Mijlocul Cerului în Fecioară

Admiri oamenii raţionali, practici, harnici şi care sunt cu adevărat utili celorlalţi, fără să facă mare tam-tam pe chestia asta. Dacă nu eşti încă un astfel de om, poţi să devii unul! Până atunci asta îţi doreşti: să fii util, să eficientizezi şi să perfecţionezi munca pe care o faci, să fii mai organizat şi mai ordonat. Rolul tău social este de a analiza şi perfecţiona, de a crea concepte simple şi utile, de a uşura munca celor din jur. Aşadar, când ţi se cere să-ţi dai cu părerea şi să ajuţi, nu refuza!

Mijlocul Cerului in Fecioara

Mijlocul Cerului în Balanţă

Admiri oamenii diplomaţi, inteligenţi, imparţiali, manieraţi şi atenţi cu ceilalţi, aceia care ştiu cum să creeze o atmosferă plăcută oriunde s-ar găsi. Dacă nu eşti încă un astfel de om, poţi să devii unul! Până atunci asta îţi doreşti: mai multă armonie în relaţiile tale, capacitatea de a fi obiectiv, diplomat şi de a "împăca şi capra şi varza". Rolul tău social este acela de a media, de a armoniza contrariile, de a lucra cu idei şi oameni diferiţi şi de a găsi numitorul comun. Aşadar, când ţi se cere să mediezi ceva, implică-te!

Mijlocul Cerului in Balanta

Mijlocul Cerului în Scorpion

Admiri oamenii profunzi, magnetici, puternici, dăruiţi unei cauze, capabili să controleze masele doar prin simpla prezenţă. Dacă nu eşti încă un astfel de om, poţi să devii unul! Până atunci asta îţi doreşti: putere, magnetism, dăruire, pasiune şi mister. Rolul tău social este acela de a cerceta în profunzime (oameni, idei) şi de a aduce la suprafaţă ceea ce găseşti acolo, de a transforma şi controla. Când ţi se cere să renunţi la tot şi să o iei de la început, nu te teme!

Mijlocul Cerului in Scorpion

Mijlocul Cerului în Săgetător

Admiri oamenii cu o cunoaştere vastă, optimişti, generoşi, plini de viaţă şi de dorinţa de a trăi şi explora! Dacă nu eşti încă un astfel de om, poţi să devii unul! Până atunci asta îţi doreşti: mai multe oportunităţi de a cunoaşte şi de a creşte, o viziune mai pozitivă asupra vieţii care să-i inspire şi pe alţii, o viată materială fără griji. Rolul tău social este de a împărtăşi din propria cunoaştere şi experienţă, de a îndruma şi susţine pe ceilalţi, de a fi pozitiv. Aşadar, când cineva vede în tine un mentor, nu-l contrazice!

Mijlocul Cerului in Sagetator

Mijlocul Cerului în Capricorn

Admiri oamenii ambiţiosi, realizaţi, cu o poziţie socială importantă, practici, harnici şi care ştiu ce vor de la viaţă. Dacă nu eşti încă un astfel de om, poţi să devii unul! Până atunci asta îţi doreşti: recunoaştere socială, putere de muncă, statut stabil, autocontrol. Rolul tău social este de a folosi cât mai eficient resursele pe care le ai la dispoziţie, de a le organiza şi exploata. Aşadar, când ţi se dau responsabilităţi, nu fugi de ele!

Mijlocul Cerului in Capricorn

Mijlocul Cerului în Vărsător

Admiri oamenii inteligenţi, cu viziuni originale, care ţin mereu pasul cu noul, capabili să lucreze cu grupări mari de oameni şi să fie plăcuţi de aceştia. Dacă nu eşti încă un astfel de om, poţi să devii unul! Până atunci asta îţi doreşti: mai multă cunoaştere, originalitate, obiectivitate, popularitate. Rolul tău social este acela de a reforma, de a inova, de a ajuta oamenii să progreseze, de a pune bazele unui viitor mai bun. Aşadar, când ţi se cere să te implici într-un grup, fă-o!

Mijlocul Cerului in Varsator

Mijlocul Cerului în Peşti

Admiri oamenii inspiraţi, sensibili la nevoile aproapelui, creativi, cei care se dăruiesc şi se sacrifică pentru ceilalţi sau pentru o cauză nobilă. Dacă nu eşti încă un astfel de om, poţi să devii unul! Până atunci asta îţi doreşti: mai multă credinţă, inspiraţie şi posibilitatea de a îngriji, de a crea. Rolul tău social este acela de a dărui, de a alina suferinţa, de a vindeca, de a crede în oameni. Aşadar, când ţi se cere să faci un sacrificiu, fă-l din inimă!

Mijlocul Cerului in Pesti

Diana Spinean
©AstroDex

Calculează Mijlocul Cerului din harta ta natală

Introdu numele, data naşterii (d/M/y), ora (h/m), locul naşterii şi coordonatele sale geografice.
Dacă nu eşti sigur ce să scrii, atunci click pe numele câmpului respectiv pentru ajutor.
După ce completezi câmpurile, click pe butonul Calculează!

Atenţie!
Prima dată completează coordonatele locului folosind harta (click pe hartă în locul corespunzător naşterii) şi abia după aceea celelalte rubrici.

Nume
Data naşterii
Ora naşterii (obligatorie pentru exactitatea calculului):
:
Ora de vară?
(bifaţi dacă a fost oră de vară)
Fusul orar:
 
Locul:

Dacă nu cunoaşteţi coordonatele localităţii, folosiţi harta de mai sus. Click în punctul de pe hartă corespunzător locului naşterii.

Longitudine(E/W):
 
Latitudine(N/S):
 


Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!


Orele planetare
AstroDex
Azi: 25.05.2020 - 15:00
Răsărit Soare: 05:37
Apus Soare: 20:48
Guvernatorul zilei:
Guvernatorul zilei
Ora planetară:
Cititi amanunte
Luna: 14:28 - 15:44
Detalii oră planetară