AstroDex
Horoscop 2020

Arhiva

Balanta

Horoscop 2019 - Balanţă

Bani și carieră

Dintre subdomeniile care intră în componența sferei carierei și a banilor, se poate spune că finanțele dobândite de pe urma muncii proprii, colaborările cu cei din imediata ta vecinătate, tehnica ta profesională și evoluția în ierarhia de la serviciu sunt domeniile care te preocupă la un nivel mai ridicat decât oricare alte sectoare de viață.

În primul trimestru al anului, dar mai ales în martie, s-ar putea ca randamentul tău să fie destul de scăzut, dar chiar și așa, suficient de ridicat pentru a-ți suplimenta veniturile din tot felul de activități extraprofesionale. Important este să-ți regăsești însă ritmul pentru că vor veni luni în care nu vei scăpa chiar atât de ușor ca acum.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar în special din aprilie încolo, se prea poate ca abilitățile tale de comunicare și socializare să nu fie tocmai la standardele cu care te-ai obișnuit, motiv pentru care n-ar fi tocmai înțelept să te bazezi întrut-tul pe ele. În astfel de cazuri, ar fi mai bine să lași faptele și realizările să vorbească pentru tine.

În al treilea trimestru al anului, dar mai ales din august încolo, se pot arăta oportunități de a lega parteneriate, de a negocia colaborări sau a semna contracte care se pot dovedi de perspectivă și extrem de lucrative pe viitor. De asemenea, s-ar putea să faci multe drumuri încoace și încolo, prin oraș, pentru a rezolva tot felul de probleme.

În al patrulea trimestru al lui 2019, dar în special în noiembrie, se prea poate să nu stai tocmai strălucit cu câștigurile, cu atât mai mult dacă nu ți-a ieșit pasiența cu unele proiecte în iulie și a fost nevoie să renunța la ele și la persoanele sus-puse care erau interesate să se implice în ele. Poate n-ar strica să strângi cureaua de sărbători.

Din câte reiese din paragrafele de mai sus, s-ar putea ca 2019 să îți aducă mai multe momente în care să consolidezi ceea ce ai realizat în ultimii ani decât oportunități reale de a avansa. Important este să nu te aștepți la salturi imense și să te dezamăgești dacă nu ai parte de așa ceva. Ceea ce construiești anul acesta nu-ți va lua nimeni.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2019 Balanta

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!